28/2- minnen och idag

Hej! 
Kommer du ihåg vad du gjorde för 30 år sedan? Ja, om du är över 30 år då... 😉
Jag minns precis. Hemma hos oss hade vi som tradition att fika i mamma och pappas säng tillsammans innan vi startade dagen. Jag låg inne hos dem och pratade med pappa - jag var som mina barn och pratade mycket... hela tiden 😊 - när mamma, som var nere och fixade fikat, kom upp och visade pappa tidningen och båda två blev så chokade! Vår statsminister hade mördats! Jag förstod ju inte då vidden av att en statsminister mördades! Men jag förstod via mamma ochnpappas reaktion att det var hemskt! 
På God morgon Sverige- som var lördagsunderhållningen på den tiden - uteblev Hacke Hackspett denna morgon pga mordet. Det var inte roligt för oss barn, eftersom det var typ det enda tecknade som gick då. 
Det är bara 30 år sedan och ändå låter det som att det var på medeltiden - iaf om man berättar om det för barnen av idag 😊. 
En annan sak som hände denna dag, var att jag hade sparat pengar för att få köpa en orange pistol med sugproppsskott - min bror hade en blå och jag ville ha en sådan jag också - men pga mordet fick jag inte köpa den. Det minns jag också. 

Nu till den 28/2-16.
Idag har jag namnsdag! Hurra för mig! 
Vi hade också besök idag! Av vårt pastorpar, som flyttar hit i sommar! Richard och Rebecka heter de. Helt underbara människor!
Tess hjälpte mig göra fruktsallad. Så duktig som skar banerna!!

Rasbergs var också här!
Vi hängde ett par timmar innan R&R for iväg till nästa gäng. Vi andra hängde kvar och åt tacos. 
När de också åkt packade vi en fikakorg och gav oss ut i den underbara solen!











Vi hade en härlig stund ute! Örebro har otroligt vacker natur att vistas i!!

Hemma satte sig Stefan och Seth och spelade mot varandra - ett spel som man sitter och spelar på varsin telefon.
Tess hjälpte Stefan att trycka på knapparna 😊
Sen for pojkarna iväg på fotbollsträning och jag la en otroligt trött Tess. 

Nu önskar jag dej en fin vecka!!
Kram 



Bra natt och Mellomys

Hej!!
Igår somnade Tess strax efter 18 och sov till 7, med en hostattack under natten. Wow! Vad skönt! Jag själv somnade 21, var så galet trött, och sov till 7 också. Jag vaknade förstås flera gånger under natten av Tess - som är en helikopter i sängen - men wow, vilken bra natt!!! Hoppas på en lika bra natt inatt. Tyvärr har hon hostat en hel del under kvällen, så Stefan har inte varit med så jättemycket under Mellomyset med grannarna. Men vi hoppas på en bra natt för henne och Stefan! 

I förmiddags åkte farmor hem igen. Tack för denna gång!
Jag skulle försöka ta en bild på Seth och henne. Då ville Tess också vara med, men hon kunde inte stå stilla haha. 

Vi gjorde en rejäl städning, vilket behövdes efter en tuff vecka då jag inte orkat hålla efter här hemma. Så skönt när det är nystädat och nybäddat.

Efter en storhandling och hemmagjord pizza, kom grannarna över för Mellomys! Härligt!!!


De har så roligt ihop! Är så otroligt tacksam och glad för dessa underbara människor!!



Nu avslutar jag med ett collage från häromkvällen på Tess när hon var en pepparkakshund - som hon själv sa - med ett par strumpbyxor på huvudet som hundens öron 😊.


Hoppas du har en fin helg!!
Kram 

Inte den bästa natten

Hej hej!
Vilken välsignelse att farmor är här! Igår kväll var det nämligen dags för Tess och mig att åka till barnakuten igen. 
Hon fick astmaanfall som inte gick att häva hemma så vi åkte in. 21:20 var vi på plats. Det var fullt där så väntan blev lång. När vi fick träffa läkaren efter ett par timmar så fick Tess medicin - sån som hon brukar få att andas. Hon blev dock bara sämre och sämre och hostade galet mycket!! Det gick inte att häva och började låta mer och mer som krupp. En sjuksköterska hjälpte mig mycket och såg till att vi fick medicin snabbt. Natten gick och hon blev inget bättre. Läkaren började prata om att vi kanske behövde bli inlagda. Tess fick 6 olika mediciner och framåt 02 tiden började det ge sig lite, men inte helt. Då var hon fortfarande vaken och hög på adrenalin, så hon höll låda i väntrummet😊. De andra barnen satt och sov i sina föräldrars knä eller satt tysta och trötta... Men inte Tess. 

Man kan ju säga som såhär, att hostan och att ha svårt att andas blev inte bättre av att hon rörde sig HELA tiden. Jag försökte få henne att sitta stilla i mitt knä eller på en stol, men det gick inte. 


Stundvis satt hon och byggde med lego eller pusslade.

Som sagt det blev bättre, men inte bra och läkaren pratade med någon annan läkare som är expert på detta med astma, så vi fick en medicin till för att sedan avvakta en timma och se hur det gick. Det är tydligen ingen bra grej med astma och krupp på samma gång... Då fick vi ett eget rum med en säng i. 
Tess skulle absolut ha pepparkaksgrejen om huvudet också 😊.
Inte de piggaste tjejerna...

Tess somnade till slut vid 02:45.
Denna tappra och duktiga tjej 💕.

Vi fick väcka henne efter någon timma så hon fick medicin igen och det hade blivit bättre, även om det inte var bra. MEN vi fick åka hem och slapp bli inlagda. Hurra!! 
Kl 05.05 var vi hemma igen!! Tess somnade direkt och jag somnade före 05:30 och jag sov som en stock till 08:30 och Tess vaknade 5 min efter mig. 

Nu har vi en medicin till att ge henne i en vecka så får vi se hur det går. Vi hoppas på en bra natt!!! Jag har redan lagt henne, för hon sov bara en timma till under dagen idag och har varit sååå trött! Inte konstigt med så lite sömn förra natten.

Dagen har varit bra idag! Jag och Seth åkte och bowlade med Alexandra och barnen. Tess och farmor var hemma.
En fin förmiddag! 
Snygg stil jag har va 😂?!
Sen åt vi lunch ihop och sen skjutsades jag till stan där jag stannade för att klippa mig. 
Så även om eftermiddagen har varit trött så har det gått bra! Det är lite för många nätter med alldeles för lite sömn nu igen. Jag börjar bli trött ända in i själen nu. Men jag har fokus på allt som är så fint i mitt liv! Framförallt familj och vänner! 

Och en sån här fin solnedgång gör mig glad in i hjärtat! 

Snart kommer Stefan hem efter en vecka borta och då ska vi fredagsmysa med Seth och farmor 👍🏻😊.
Hoppas du får en fin helg!!!
Stor kram 

Inget nytt

Well... Inget nytt under solen, så att säga, förutom att hosta har tillkommit. Stackars Tess. Fyra dagar med 39 grader i temp. Nu dessutom hosta och med det kräkas - som hon alltid gör när hon hostar mycket.
Men hon tycker inte särskilt synd om sig själv inte 🙂.
Hon pratar konstant och fortsätter att prata under hostattackerna 😳. Och hon spexar och underhåller ändå. Vår tappra tjej!
Haha. Tess i ett nötskal! Hon är en pepparkakshund, om någon undrar 😊.

Imorrn har jag tagit semester för att barnen ska få lite sportlov. Seth ska iaf iväg och bowla med mig eller farmor och grannarna om de mår bra. Tess får va hemma med mig eller farmor. Vi får se.

Ha det så gott!!

Kram 


Same same

Halloj!!
Här hemma är det same same med Tess. Hon har fortfarande över 39 grader i feber, är trött och har ont. Men hon är tapper 😊😊
Hon pysslar och grejar under sina pigga stunder och pratar oavbrutet 😊. 
Jag var på jobbet idag igen, vilket var skönt. Haha såg denna idag på instagram. Så sant 😊.

Skönt att ha farmor här så jag får jobba två dagar denna vecka 😊.
Jag önskar dej en härlig kväll!! 
Kram 


Soft dag

Hej hej. 
Idag har jag gjort trolldeg så vi har degat här hemma. 
Mysigt!

Vi har softat mycket idag, degat, spelat spel och gjort experiment. 
Älskade kille!!

I eftermiddag kom Inger hit. Fantastiskt att hon hjälper oss så mycket, så jag kan gå och jobba imorrn! 
Hon välkomnades med att bli utsmyckad med örhängen. Hihi.
Ikväll är Seth iväg på sportlovsvips och en febrig Tess ska snart få sova.

Ha en fin kväll!! 
Kram 

Tess tur

Hej hej.
Hur är din dag?
Vad ska jag säga om min..? 
Jag gick in till en orolig Tess vid 3 imorse och insåg rätt snabbt att hon hade feber. Den steg snabbt under morgonen och hon har haft jätteont i kroppen. Hon som är så tålig grät sig igenom förmiddagen.
Inte så pigg 🙁
Men när hon sovit och fått i sig alvedon piggnade hon till lite och började måla på sitt staffli.
Hon konstaterade att hon och Tobbe har samma bokstav i början och att Elins bokstav också ingår i hennes namn. 

Så fort alvedonen börjat gå ur kroppen har hon börjat gråta och fått ont i kroppen. Tempen har legat runt 39 med eller utan alvedon. 
Seth var också hemma för han hade ont i kroppen när han vaknade. Men sen har han varit pigg och så, så imorrn blir det fritids för honom om han fortsätter va pigg.
Vi gick till affären en sväng och det var skönt att se dem orka gå lite. Seth gillar statyn på Ronny Petersson så där stannar vi alltid till när vi går förbi😊. 🏎

Jag måste säga att det känns blä att vi är sjuka så mycket. BLÄ! Samtidigt är det ju inget att gräma sig över, eftersom det inte går att påverka i stunden. Men jag blir lite ledsen ändå.

Stefan är på väg till Östersund - i ett flygplan just nu. Hoppas han får det bra där 😊🛩. Jag måste säga att jag älskar att ha matkasse i veckorna. På tal om att han är borta 😉. Jag behöver inte tänka utan bara laga mat - som dessutom är god! Det underlättar väldigt i veckorna när Stefan är borta.

Nu önskar jag dej en fin kväll!! 
Kram 


Bättre

Hej hej.
Nu har det vänt här hemma - äntligen. 
Skönt. Jag har varit orolig att jag inte ska orka gå till jobbet imorrn, men nu tror jag nog det kommer gå!! Yey!!

Det här, min vän, är de tre bästa i mitt liv!!! Mitt livs kärlekar❣❣


I eftermiddags åkte vi en stund och hängde med folk från kyrkan. Matilda och Elias hade fixat ihop så bra med lekar och tävlingar. Så roligt. Jag orkade inte va med på allt och inte så länge som det höll på, men en stund iaf. 

Haha Stefan fick ett så bra och typiskt kort på Tess när hon och jag var med i en lek.
Trött med napp och snutte och fingret i näsan. Haha. Hon får inte ha napp och snutte hela tiden och hade det inte mycket under eftermiddagen, men här hade hon en tröttdipp.

När de som var med skulle köpa pizza åkte vi hem. Vi köpte också en pizza och delade på, fast vi åt den hemma. 

Nu hoppas jag på en frisk vecka i familjen Kindevåg!! 

Jag hoppas du också får en fin vecka!!!
Kram 



Hej

Hej hej.
Men alltså... Denna härliga tjej! 
Min lilla prinsessa!! Hon piggar upp här i sjukstugan let me tell you! 


"Mamma, ta en selfie på mig", sa hon vid frukostbordet. Så det gjorde jag.

Ikväll har min andra älskade unge varit på kalas och kom precis hem. De tittade på Mello tillsammans på kalaset. Nöjd, glad och trött ska han nu i säng 😊.
 
Kram kram 

Tårta och ord

Jag gillar att Ica Maxi Universitetet skickade Stefan en 40 årspresent. En tårta att hämta ut där! Smaskens för familjen Kindevåg (och för Nyströms också, eftersom vi inte orkade äta upp hela 😉). 

Hoppas du får en fin helg, min vän. 
När jag är sjuk blir jag lättare ledsen/nedstämd. Då ger olika bibelord tröst. Detta är ett:
Så gott att veta!!

Stor stor kram 

Min tur och grattis pappa

Japp, nu är det min tur att ligga i sängen. Värk i kropp, huvud, öron och hals och allmän sjukdomskänsla. Verkar va ngt som går... När jag blir sjuk förstärks min tinnitus. Jag har ju tinnitus sedan hjärnskakningen för snart två år sedan. Jag besväras inte så mycket av den längre, men som sagt, när jag har ont i huvudet eller är sjuk är den besvärlig.
Nog om det!

Idag hyllar vi pappa som fyller 65 år!! Hurraaaaa!!


Haha

Haha igenkänningsfaktorn är stor 😂



Hatt

Hallojsan!
Igår gick dagen i ett så jag hann aldrig titta in här.
Sjukstugan med Stefan fortsätter. Igår var han på VC och fick penicillin, så nu hoppas vi det vänder - har dock inte gjort det än. 

Efter jobbet åkte jag och barnen och hämtade vår matkasse, sen hem och äta och sen drog jag till Lifen, som var hemma hos Emil. Han hade världens största hatt 😊🎩
Hedda och hatten.


Jag och hatten. 😂
Haha.

Ha en bra kväll min vän och kom ihåg att du är värdefull 😊.
Kram 

Bror 40 år

Idag fyller Marcus 40 år! Hurra!!!
Så idag var det kalas igen. Lovisa fyllde dessutom 36 år igår 😊 Hurra för henne också!

Det var jättemysigt! Lovisas familj var där och min familj var där - förutom Stefan som ligger hemma i sängen och är sjuk. 
Det bjöds på god mat och trevligt sällskap 😊.
Kusinerna!!!


En del av det vuxna folket...

Jag hamnade bredvid båda mina syskon så då passade vi på att ta kort. 😉



Alva och Hanna är så duktiga på att ta hand om Tess. Goa tjejer!! 

Jag skulle ju tagit mer kort, för Lovisa hade dekorerat så fint med hjärtan everywhere! Tom toapappret hade hjärtan:

Snacka om att gå all in 😊❤️.

Kladdkakemuffins till efterrätt! 

Barnen spelade in en film, som de visade upp innan vi åkte hem. Haha, så kreativa och bra. Den var lite hemsk, men slutade bra med en superhjälte, som väckte upp alla som blivit mördade 😳.  Ups.

Nu är jag på fotbollsträning med Seth.



Hopps du haft en fin helg!!
Kram kram 

Starbucks, Star Wars, vision night och viga?

Yo yo, what's up 😉. 
Jag måste börja med att visa mitt nya mobilskal:
För en som gillar Starbucks och Star Wars så är ju denna fantastisk!! Så nöjd!

Jag är också så nöjd med vår Vision Night igårkväll. Bilderna är lånade från Connects fbsida 😊.


Camilla pratade och Samuel intervjuade Richard Backlund, som kommer flytta hit med sin fru Rebecka och bli våra pastorer här i stan. De kommer någon gång i sommar. Det blir toppen. Så nu behöver de "bara" få jobb och boende! 

Haha det här kortet är ju så bra! Härliga ungdomar och barn som hjälpte till att hälsa folk välkomna och så jag, som ser helt crazy ut!!

Fina Hedda!!

Alex fångades så fint på en bild och så Amanda i förgrunden! 

Ann-Sofie hjälpte oss med Tess under kvällen. Och hon somnade gott en stund in i mötet 😊. (Tess alltså, inte Ann-Sofi 😉).
Sov skönt hela kvällen!

Det var en härlig kväll med mycket folk och en hel del strul med ljus och ljud, men så bra ändå! 

Nu något helt annat! 
Idag fyller Cornelia 11 år! Grattis och Hurra till världens bästa Cornelia!!!
Hon, Sebbe och Alex kom in hit och bjöd på fika på eftermiddagen - innan papporna kom hem... 
Smaskens!
Barnen skulle kolla hur viga de är. Haha. De kunde allihopa hålla foten mot örat. 
Galningar 😊❤️.

Jag hoppas du får en fin helg!! 
Tyvärr har Stefan blivit sjuk. Det har varit på gång i över en vecka med hosta och förkylning, men nu ikväll kom frossan och värken och troligtvis febern också. Hoppas det går över snabbt!! 

Kram kram 


Barnens hälsning till Stefan

På Stefans fest visades denna lilla intervju med barnen.:)
 

40 år idag

Grattis på födelsedagen min älskade Stefan!!
Idag blir du "gubbe" haha. 
Älskar dig så mycket och vill inte dela livet med någon annan!!!
 
 
Jag sjöng "thinking out loud" tillsammans med Johanna, på Stefans 40 års kalas. Här kommer en liten snutt av den. :) 
 
Stefan har iaf firats ordentligt nu på morgonen och sedan har hela dagen ägnats åt jobb och sedan Vision Night med vår kyrka. Det återkommer jag till mer imorgon :)
 
Sov så gott fina vänner och tack för att du är med mig här!!
Kram

Semmelhamburgaren 😂

Idag bestämde Seth att vi skulle äta något nytt, nämligen semmelhamburgaren - fettisdagen till ära.

Jordgubbssylt som ketchup, mandelmassa som hamburgare, grädde som dressing och vaniljkräm som senap. 😃
Haha det blev faktiskt gott!




En ny tradition i familjen Kindevåg? 
Hihi.

Kram 

Mina barn!!!

Igår var det härligt väder - en stund mitt på dagen. Vi passade på att gå ut en sväng då. Jag och farmor hamnade på efterkälken och när vi kom ut såg det ut såhär:
Seth hade fixat så Tess hamnade i gungan och gungade henne! Härliga pojke!



Två barn och en katt 😊.
Jag älskar de här två!!! 
Kram 


Världens bästa 40 årskalas!!

 Hej hej.
här kommer en massa bilder från igår. Jag tog inte så mycket bilder på gäster och så, eftersom jag sprang omkring och grejade med det som var runt omkring. Jag var inte ensam, utan innan var Elin, Katarina och svärmor med och hjälpte till. Under festen hjälpte Daniel, Emmelie och Sofia till OCH flera andra som kom och frågade om jag behövde hjälp spontant. Helt fantastiskt att ha så mycket vänner som bara hoppar in och hjälper till! Efter festen var det ett stort gäng från kyrkan (och några andra också) som stannade och hjälpte mig att städa. Jag blev så tagen och glad över all hjälp och all kärlek från fantastiska vänner. 
 
Men nu från början då. 
Inger och jag åkte till lokalen så vi var där kl 9. Det blev rörigt i köket kan jag säga. Vad mycket grejer det går åt när man ska ha en fest för 80 personer. 
 
Lite bilder på röran :).
Och då hade vi inte ens börjat. Så allt låg nedpackat i påsar. Sedan när vi var fyra stycken så blev det ännu rörigare och trängre, men det flöt på så bra. Jag fixade bord och dukar och sånt och de andra skar upp sallad och fixade med maten och efterrätten. Wow, jag hade aldrig klarat det utan dem!!
 
Elias och Matilda var värdar för kvällen. De är helt fantastiska och roliga!! Här övar de och några andra vänner på ett intro. Det var en låt från Top Gun (Stefan älskar den filmen) och så dansade de till den. De hade förberett oss gäster på detta, så det blev en flash-mob i slutet där i stort sett alla var med och dansade :). Awesome!!! 
Här övar några fantastiska människor från min kyrka på dansen :). 
 
Vid 13.30 dök Stefan upp med barnen. Då var allt färdigt och gästerna kunde få börja komma. 
Fantastiska familj. I love them!!
 
Min egna *gubbe* :).
 
Me and my love!
 
Elin och Katarina, som hjälpte till innan!! Vilka fantastiska vänner!!!
 
Nu var dansen igång på riktigt...
 
Sedan hissades han!! Härligt!
 
Under kvällen var det olika utmaningar i form av "vem slår Stefan". Först ut var Seth, som vann och alltså "slog Stefan". 
 
Marcus och Lovisa.
 
Bröderna Larsson, Hallman och Tackerudh sjöng en sång. Här kommer en del av den. Filmade tyvärr inte början av den...
 
Haha, så bra!!
 
Stefan blir generad när det sjungs sånger till och om honom... Men han blev allt glad också :).
 
Sara och Stefan :). 
 
Seth hade förberett frågor, som han intervjuade Stefan med. Det planerade han helt själv. Jag är så stolt över honom!!
 
Jag sjöng en sång till/för Stefan med hjälp av fantastiska Johanna! Jag kanske lägger upp en bit av den sången en annan dag...
 
Efter en härlig fest med salladsbuffe, efterrättsbuffe och tårtbuffe och massa härliga vänner tackade Stefan för festen och jag tackade alla som hjälpte till och alla som kom. 
 
Kevin höll sedan i en andakt och Emmelie ledde lovsånger. Bra avslut på bra fest!! 
 
Nöjd 40 åring (to be... Han fyller inte förrän på torsdag). 
 
Som sagt... Jag sprang ju runt och hade fullt upp hela festen, så jag tog inte kort på allt som hände eller på gästerna, tyvärr. Men lite minne från festen blir ju detta inlägg :).
 
Jag är så rik! Rik med en fantastisk familj med bästa mannen och barnen, rik med en fantastisk storfamilj med syskon, svägerskor, svågrar, syskonbarn, mamma, pappa och svärmor. Så rik med vänner och en kyrka som jag har förmånen att få ha!! Jag känner mig överväldigad! TACK alla som var med, skickade hälsningar, hjälpte till och gjorde Stefans fest till en fantastisk fest!!
 
Haha barnen imorse med ballongerna. Seth ser lite trött ut, men han var glad och pigg när vi höll på med detta. :).
Nu sitter de mot vårt vardagsrumstak. 
 
 
Hoppas du haft en fin helg!!! Imorron får jag lägga ut bilder från idag :).
 
Stor kram!!

40 år

Hej hej. Jag tittar in lite snabbt och säger hej! Idag har vi haft 40 årskalas för Stefan (som fyller den 11/2). Wow, vilken fest!
Jag återkommer om mer imorrn 😊.
Kram 



Akuten igen och huvudfoting - typ

Men akut var det väl inte egentligen...
Jag tar det från början.
Tess blev sämre igårkväll igen trots att hon äter betapred (cortison). Jag var fundersam på om jag skulle åka in till sjukhuset med henne så hon skulle få andas medicin, men hon klarade sig ok ändå - även om det inte blev så mycket sömn. Jag ringde VC på morgonen och de hänvisade till barnakuten, eftersom man gjort vad man kunnat från VC i måndags. 
Så jag och Tess åkte dit och vi var inte ensamma där. Så det tog tid, men det tycker jag är helt ok när Tess inte är akut sjuk och det var andra som var sjukare. 
Det som är lite jobbigt är att hon får så mycket medicin och ändå blir det inte bra... Men vi fick träffa en trevlig och bra läkare och så fick vi ytterligare en medicin som hon ska ta. Så nu får hon fyra sorter medicin. Liten älskling! 

Älsklingen! Hon är så tapper! 
"Mamma, jag måste till hukhuset", säger hon när det blir jobbigt med andningen. Liten... (hon säger h istället för sj-ljud). 
Jag är tacksam för den vård vi har!
Denna tripp till akuten omkullkastande dock mina planer. Imorgon har jag nämligen ett 40årskalas för Stefan. Han fyller den 11/2 men partyt är imorrn. Eftersom det är han som fyller vill jag fixa allt så han bara kan vara där och umgås med vänner. Detta gör att jag har rätt mycket att göra, men Tess hälsa är ju viktigast förstås!! 

Hon ritade dessutom sin första huvudfoting idag, men innan jag hann rädda den ritade hon över den...
Det syns inte så bra, men det är ett huvud och två ben och ett par ögon och ev en näsa... 😊
Så fin i mina ögon!!!

Ja, mer om 40 årskalaset kommer i mitt nästa inlägg 😊 Det är inte säkert jag bloggar om det imorrn, för då kommer det vara fullt upp! 

Hoppas du får en fin helg!
Kram 
 

Blandat

Haha, tycker den här är bra!! You and me Stefan 😊.

Något helt annat: vi har börjat testa detta med matkasse. Så bra och så skönt! Att inte behöva tänka på vad vi ska äta och äntligen blir det lite varierad kost här hemma 😉. Superbra!! Kan varmt rekommenderas 😊.

Hihi vi tittar på Ninja Warriors på tv. Seths kommentar: "det där borde du va med på pappa". Haha. Han har tro på sin far den underbara pojken! 

Kram kram 



Tröttmössa

Hej hej. 
Hur är läget en dag som denna?
Idag var Tess på förskolan för första gången på en vecka. Hon var så trött när hon kom hem. Hon somnade till slut i puffen redan kl 18.30 och vaknade inte ens när jag bar in henne till sängen. Våra barn har aldrig varit såna som sover när man bär dem utan de vaknar alltid, så hon var nog bra trött. 
 
Seth är också trött, undrar om det är årstiden... Eller att vi inte är ute lika mycket som vi brukar när det är vår och sommar...
 
Satt och tittade på lite kort... Kolla de här två:
Så fina ungar vi har!! Det här fotot är taget hösten 2013... 
 
Nu ska vi snart ha lifeledarträff via nätet så jag ska nog logga ut från bloggen. Ville bara titta in och säga hej först :). 
 
Lägger ut denna igen, som jag har lagt ut tidigare. Älskar denna fras:
 
Kram
 

All you need is love

Sant, eller hur??!!


Sista om astman

Hej hej.
Hoppas du haft en fin dag!

Jag tänkte uppdatera om denna astma... Om du tycker det blir tjatigt så förstår jag, men jag berättar vad som hänt idag också, eftersom jag vet att det finns de som är intresserade - men sen räcker det 😉.

Tess och Stefan var på VC och träffade läkare idag. Såhär fick vi det förklarat för oss, vet ju inte de medicinska termerna eller vad som egentligen händer i kroppen. Men- astman har täppt igen så den vanliga medicinen når inte ner i lungorna om den ska, varför den inte hjälper som den bör. Därför har vi nu fått  en tiodagars kur med en stark medicin som ska häva detta. Känns bra det! Så nu hoppas vi på att det vänder 😊 och att dessa bra nätter vi haft i januari kommer tillbaka! 

Än en gång vill jag tacka för att du följer mig. Är så tacksam!!! 

Ta hand om dej!!
Kramar

RSS 2.0