Gandalf och Frodo

Detta är en vanlig syn när Seth spelar spel på datorn =)Ha ha, vad händer???

Idag fick Gandalf och Frodo gå ut för första gången. De fick ha stora koppel på sig (eftersom det inte fanns några små att köpa...) De ska naturligtvis inte ha koppel jämt, men de måste ju lära sig var de bor och lite om omgivningarna innan de släpps lösa.

Jag i pyjamasbyxor och träller =) Seth har fått en ny, varm, fin väst från tradera idag.


Frodo och Seth

Frodo testar päronträdet.

Visst har det varit en härlig höstdag idag!!! Seth börjar bli lite piggare så han har längtat ut men vi får ta det lugnt. Han har fortfarande över 38 grader i temp och han är inte pigg långa stunder. Han äter mycket dåligt och har gått ner i vikt. Ikväll fick vi inte i honom någon kvällsmat så vi försökte med glass och det ville han ha, vilket han inte velat ha på flera dagar. Vi skrattade lite åt att man går ifrån alla principer när Seth är sjuk =) Glass till kvällsmat är ju inte så vanligt i detta hem...


Fint höstlöv som blåst in i vår trädgård.


Vy från vår trädgård. Härligt va!!!???

Det blev mycket bilder idag =) Ska äta ciabatta till kvällsmat nu tillsammans med Stefan innan han somnar. Han har lite jetlag, så han måste nog få sova snart...
Ha en härlig kväll!!!

Kärlek och svininfluensa!

Nu ligger Stefan här bredvid mig och sover och Seth är på väg att somna. När Seth är sjuk får han alltid sova i vår säng, om han vill. Stefan har varit vaken i ca 40 timmar i sträck så han var riktigt trött nu på kvällen och somnade alltså för några minuter sedan. Seth ligger och klappar honom på huvudet. Hur gulligt är inte det då!!?? På sjukhuset igår satt jag och klappade Seth på huvudet hela tiden, även när han sov, så det är nog inte så konstigt att Seth gör detsamma med Stefan nu ikväll, men det är så gulligt. Och tänk vad underbart det är att få avsluta dagen med att säga till Seth och Stefan att jag älskar dem och få höra av dem att de älskar mig!

Seth har fortfarande hög feber och jag känner mig väldigt hängig också, så nu har jag bestämt mig för att vara hemma hela veckan ut med Seth. Visst är det konstigt att man kan vara jättehängig och ha ett barn som är sjukt, men ändå känna skuld över att vara hemma? Nu har jag iof snart varit hemma i två veckor och man hamnar efter så mycket på jobbet, det är ju ingen annan som gör mitt jobb... Dessutom kommer man ifrån tänket liksom. Jag går som i en egen liten bubbla här hemma nu.

Min svägerska Lovisa ( http://thelifeoflovisa.blogspot.com )har varit hemma i tre veckor med sina sjuka barn först och sedan med sig själv och nu barn igen. (Min bror har också oerhört svårt att vara från jobbet, så Lovisa är den som oftast är hemma med barnen när de är sjuka.) De har också troligtvis svininfluensan. Det är inte svårt för mig att säga till henne att jag tycker det är självklart att hon ska vara hemma från jobbet och bli frisk och att vara hemma och ta hand om barnen. Men när det kommer till mig själv är det mycket svårare. Jag sa senast i söndags till Lovisa att det inte är någon som tackar henne för att hon går till jobbet när hon är sjuk och detta gäller ju mig också, men oj, vad mycket svårare det är att ta till sig själv. Tänker man som jag så är det ju inte konstigt om man stressar och "går in i väggen" till slut. Jag jobbar mycket med mig själv på detta plan. Det är viktigt att se att man är någon, även när man inte presterar på topp! Jag är inte värdefull för det jag gör och presterar utan jag är värdefull för den jag är! Även om människor ser det jag presterar mer än den jag är, så ser Gud den jag är och jag är värdefull i Hans ögon - för att Han älskar mig för den jag är och inte det jag presterar! Vad viktigt att påminna sig om detta om och om igen!

Nu kommer jag iaf att vara hemma resten av veckan och ska försöka att inte ha dåligt samvete för detta. =)

Hoppas ni andra klarar er från svininfluensan, för den är inte rolig att ha =) Ja, ja, den tar ju slut den också och då hoppas jag vi får vara friska igen!

Äntligen hemma

Nu är Stefan äntligen hemma!!!! 10:22 stod vi på Avesta-Krylbo perongen och väntade. Oh, vad glada vi var att se varandra. Seth satt med ett leende på läpparna hela vägen hem. Seth har haft jättehög feber hela natten och i morse hade han 39.6 trots alvedon i kroppen, så han har inte varit så pigg här under förmiddagen, men när Stefan kom hem, piggnade han till och han pratar och pratar och pratar. Det är skönt! Febern finns där dock.

Stefan hade med sig presenter till oss:


Seth fick grejer från filmen Cars. Oj, vilken lycka!!!


Han hade även köpt baseballhandskar och bollar. (Kanske mest för sin egen skull hi hi) Det får de gå ut och testa sen när Seth är frisk igen.


Jag fick dessa fina smycken!!! Oh, vad glad jag blev!


Jag fick även denna fina Willow Tree figuren "Together". Jättefin. Jag älskar Willow Tree.


Han hade även med sig dessa underbart goda godisarna, som inte går att köpa i Sverige... Mmmmm!

Nu ligger vi i sängen allihopa, Stefan, Seth, jag och katterna och vilar =) Seth leker med sina nya bilar och pratar och pratar med sin pappa. Vi är såååååååå glada!!!!

Kramar

Uttryck

Om ni läser kommentarerna till mina inlägg så ser ni att min syster ofta kallar mig snufs.. ha ha. Det är ett smeknamn som pappa gav mig när jag var liten. Brorsan hakade på och numera är jag snufs för hela familjen. Det är mysigt.
Pappa kallade mig också:
"Misokick" (var i allsin dar fick han det ifrån????)
"Kickomis" (version av föregående)

Min syster kallades: "Åsabusesuss"
Min bror kallades: "Dottomaskin"

Ja, så kan det vara... ha ha.

Jag hade temperament när jag var liten och pappa tyckte om att retas lite över detta: När han ville retas sa han alltid: "ilsken och vres". Ha ha, detta gick jag igång på. Jag kunde visst stå och stampa med en fot i golvet när jag var arg =)

Här kommer lite uttryck som vi använder i vår familj (storfamiljen alltså, mamma, pappa och mina syskon).
"Bli varse" - kommer på, upptäcker.
"Så daaaant" - så hemskt.
"Glabbadosing" - vaniljsås (fråga mig inte hur detta namn kom till, men det var pappa som uppfann det =) ).
"Koppikippur" - en kopp kaffe efter maten.
"Höschkaffe" - väldigt svagt kaffe. 
 
Kommer nog fler inlägg med såna här uttryck. Jag tycker det är så roligt att man i familjer använder sina egna uttryck =)

Det här kortet hittade jag i mammas kamera. Mamma tog detta på dem när de var ute och gick och satt och fikade vid en sjö (tror jag). Jag tycker de är så fina. Jag vill också vara så här kär när jag är i 60 årsåldern! På fredag har de varit gifta i 38 år. Coolt va!?!?

Min fina mamma och pappa!


Svinen är här!?

Seth hade feber även idag så jag ringde vårdcentralen. Där sa de att en doktor skulle ringa upp oss, eftersom det låter som om vi har svininfluensan! Doktorn ringde och sa att det är stor möjlighet att det är just svininfluensan vi har. Men eftersom Seth ändå är ganska pigg så är det inget att göra utan bara vänta ut. Under förmiddagen blev han dock mycket försämrad med hög feber och han sov i flera timmar och när han var vaken grät han. Han kunde inte svara på varför han grät, bara att det gjorde ont. Så jag ringde till vc igen och fick prata med läkaren igen och han tyckte vi skulle åka till akuten, eftersom de inte hade några tider kvar. På akuten orkade han inte ens gå själv utan hängde bara i min famn. Vi fick komma in en annan väg och fick träffa sjuksköterska direkt. Sjuksköterskorna tyckte så synd om honom och sa att här var det ju ingen tvekan om att killen är sjuk. Han somnade på britsen i väntan på läkaren. Lilla skrutten. Sänkan var bra, så någon bakterie är det inte. Läkaren sa att det låter som influensan och den kan komma i skov och nu verkar den komma igen på Seth. Ibland blir det så. Så vi får nog vara hemma hela veckan verkar det som. De tar inga prover, för att kolla om det är den berömda svininfluensan eftersom de ändå inte gör något om man inte är riktigt riktigt sjuk. Skönt att Stefan kommer hem imorgon. Det är så otroligt jobbigt att se sitt barn gråta och må dåligt och inte kunna göra något. Jag har gråtit mycket i eftermiddag jag också...

Jag behövde ju ett sjukintyg, eftersom Seth varit hemma en vecka nu så den första läkaren skrev ett och lämnade i receptionen, men jag fick inte åka dit själv, eftersom jag inte fick ta med Seth... Härliga, braiga Zara hämtade det åt mig och handlade samtidigt lite åt mig. Underbart. Hon gav mig också en fin bild till mig:


Ha ha !!!!

Så är det alltså med oss. Misstänker att resten av familjen som är sjuk eller har varit sjuka har samma skräpsjuka! Trist, men skönt att vi inte blivit värre sjuka än vi blivit.

Kramar på er från en trött och slutkörd Mia


Kalas

Ja, nu är Seth och jag hemma igen. Det gick bra att köra hem, trots att jag inte är helt pigg. Dock är jag mycket piggare idag. Seth har nästan ingen feber heller. Blir hemma och vabar imorgon, eftersom han behöver vara feberfri en dag innan han ska till dagmamma igen. Tyvärr har mamma blivit smittad. Hon som aldrig har feber... Lovisa är sjuk fortfarande och brorsan känner sig också hängig. Vilket gäng va? Det var en långdragen historia för många detta...

Men nu vill jag prata om något roligare. Vi har haft en härlig helg och barnen har firats - även Hanna och Seth som inte fyller år nu =) Oj, det var som värsta julafton för dem. Hanna och Seth fick "tröstpaket", men det märkte de nog inte. De var så lyckliga över sina presenter. Det värmde så i hjärtat att se dem.


Gammelmormor Britta hade ett paket till alla barnbarnsbarn.

Först läste hon upp detta:

(Internt, som man kan förstå om man läser min systers blogg http://bonnfrua.blogspot.com om hennes barns kviarvanor =))

Så fick alla barn varsin sådan här:

Visst är de roliga min mormor och morfar.
De följer även kändisdjungeln och idol! Det tycker jag är coolt. Mormor satt och diskuterade vilken av de två killarna Kalle och Piotr (tror jag de heter) som vi svenska folket ska rösta på. Hon tyckte nog Kalle ska gå vidare. Jag tycker min mormor och morfar är de coolaste!!!


Spända kusiner som väntar på presenter:
Alva, Hanna, Hugo, Albin och Seth.


Några av paketen =)


Spända barn som väntar på fiskdammen... De fick GODIS.. eller vad fick de egentligen?
Marcus gav dem konstiga saker först... sedan fick de sin godispåse =) Alla barnen tyckte det var jätteroligt. Humor på hög nivå ;o)


"Seth fick min tandborste"!!!! säger Hugo =)


Och så blev det tårta... (en sjuk och tapper Lovisa.)

Mamma försökte få både Alva och Hanna att sitta i hennes knä samtidigt, men Hanna var inte riktigt på humör, så jag erbjöd mig istället =)
 

Bullens varmkorv till kvällsmat

Nu får de alla plats i soffan, men vi satt och spekulerade i hur det kommer vara om tio år när vi alla träffas. Kul att fundera över =)


Det är ju tradition att träffas i mormor/farmor och morfar/farfars säng på morgnarna. Där får man ballerina och lite saft =) och får leka med bilar. Det är hög mysfaktor det.


Trötta barn kollar på Peter Pan.

Oj, vad jag tycker det är trist att vara hemma själv nu. Jag längtar sååååååååå efter Stefan! Det är jätteskönt att mamma varit här och att jag kunde åka hem till Kisa lite annars hade jag nog gråtit mig till sömns varje kväll. Jag är ju ensam mycket och jag tycker ju egentligen inte om att vara ensam alls...

Försöker lägga in några video på Seth, som mamma spelade in med honom under en av hans piggare stunder. Hur härlig som helst, tycker jag =)


Ibland kan man fastna med vissa ord ha ha.


Jag älskar detta barn!!!

Jag önskar dig en skön kväll och hoppas du får en härlig vecka!

Helg med familjen

Nu undrar ni kanske var jag tagit vägen, eftersom jag inte bloggat på ett par dagar. Det beror på några olika saker. Dels så har jag, Seth och mamma åkt hem till Kisa. Detta tog musten ur både mig och Seth. Inte så smart, kanske du tänker och det är ju sant =) Varför åka iväg när både Seth och jag är sjuka? Jo, vi har planerat denna helg sedan i våras och alla skulle träffas, vilket är ytterst sällan, eftersom vi bor så långt från varandra. Dessutom är det ingen höjdare att vara själva hemma när både Seth och jag är hängiga och här hos mamma och pappa blir vi väl omhändertagna. Sedan vi kom hit igår har jag bara legat i min säng och varit uppe lite och umgåtts med familjen. Bloggen har alltså fått ligga nere lite pga att jag umgåtts med familjen när jag orkat göra något. =) Seth har ju haft runt 39 graders feber men ikväll låg han bara runt 38 så det är ju ett framsteg. Jag har ingen feber, men har värk i kropp och huvud och är helt orkeslös. Konstigt!

Visar bilder från helgen när jag kommer hem. Som vanligt när jag är hemma hos mamma och pappa så kan jag inte ladda upp bilder...

Kramar

Vuxenpoäng

Ha ha idag har jag varit på mitt första föräldramöte - någonsin. Det ger mycket vuxenpoäng!! Känns liksom lite overkligt att jag är förälder och går på föräldramöte =)
Innan föräldramötet stoppade jag i mig en ipren och sminkade mig för att inte se ut som ett spöke och sedan tog jag på mig ett leende och gick dit. Det handlade om att en av dagmammorna i Seths dagmammagrupp ska sluta och hur barnen nu kommer fördelas osv =) Det var ett bra möte och roligt att träffa de andra föräldrarna! Nu ligger jag på soffan, Seth sover med sin feber och mamma sitter här och funderar nog på att gå och lägga sig snart =)

Ikväll när jag la Seth läste vi ett kapitel i hans barnbibel om att Jesus for upp till himlen. Han började då prata om att Jesus dog på korset och han blev levande igen, eftersom han såg hålen i Jesus händer på bilden som var på honom innan han for upp till himlen. Hans funderingar gick ungefär så här:

Seth - mamma, om man blir påkörd dör man.
Jag - ja, det kan man göra, men Jesus blev levande igen efter att han dog. (jag hakade på hans spår i hans funderingar kring att Jesus dog och blev levande igen.)
Seth - ja, men folk blir inte levande igen.
Jag - nä, det har du rätt i.
Seth - men Jesus blev levande.
Jag - ja, precis.
Seth - han dog för Seth, mamma, pappa, mormor, morfar och farbrorn som hämtade våra gamla tegelpannor.
Jag - ja, så är det.

Jag tycker han är så härlig. Kan låta som att han är hjärntvättad, men det är ju just detta vi läser om i bibeln och han lär sig här hemma och i söndagsskolan. =)


Plutten grejar med sitt tangentbord under en av sina piggare stunder. Idag har Seth legat och varit helt utslagen stundvis, men så piggnar han till helt plötsligt och kan leka lite och så blir han helt trött igen. Så är inte jag. Jag är trött och orkeslös hela tiden =)


Pigga gänget... =) Som ni ser så har mamma bakat när hon varit här. Mmmm

Kramar och kom ihåg att DU ÄR VÄRDEFULL!!!!

Update

Jaha, här ligger Seth och jag nere i soffan. Seth sover och jag vilar. Ingen av oss är pigga. Seth har hög feber och jag har värk i kroppen och i huvudet och har nog feber jag också. Ja, roligare kan man ju ha... Tur att mamma är här!!! Planen är att vi ska till Kisa imorgon. Får se hur vi orkar. Vi ska ju fira alla kusiner som har och ska fylla år så denna helg har vi planerat sedan i våras... Mamma ska ju med i bilen så hon får väl köra om jag inte orkar =) Kramar

No fun

Jaha, då var det min tur igen.... Har åkt hem från jobbet, eftersom det värker i öron, kropp och jag fryser och svettas om vartannat. Seth är fortfarande sjuk med ganska hög feber nu. Jag åkte ju till jobbet trots att han är sjuk, eftersom mamma är här, men som sagt, jag fick åka hem igen... Det känns TRIST!!! BLÄ! Lovisa ligger hemma hos sig och har hög feber och Marcus har varit dålig i början av veckan. Inte bra! Det var roligt att träffas i helgen, men det var inge roligt att vi blev sjuka allihopa. Förra veckan hade mamma min systers barn och de har visst också blivit sjuka och mamma känner sig också lite hängig. Typiskt. Sjuka familjen liksom, trots att vi är utspridda i Sveriges land =)

Mamma och Seth har, trots att han är dålig, haft en bra dag. De har bakat och Seth har sjungit och spelat för mormor =) Tyvärr kan jag ju inte ladda upp filmer här för hon har spelat in när han sjunger om mamma, pappa och Frida ha ha =)


Våra katter som tycker om att vara med när man gör sina toalettbestyr. Som ni ser så skvätter de ner spegeln så att den blir smutsig och härlig.


Stjärnfotografen Seth har varit framme =)


Frodo och Gandalf =) De är iaf friska! (Men inatt kräktes Gandalf upp lite jord, vilket inte är så konstigt, eftersom de äter jord ur mina krukor, de filurerna)

Hoppas ni mår bra och har en bra dag!!!
Solen lyser här och jag längtar efter att gå ut och njuta av höstfärger och höstluft. Hoppas jag piggnar till...

God morgon

Jaha, här ligger Seth och jag på sängen fortfarande. Mycket skönt. Vi har även sällskap av två katter, som ligger mellan oss och sover. Seth somnade igår under bollibompa, så jag kunde varken borsta tänderna på honom eller läsa för honom. Han var inte så pigg. Han vaknade vid 6:30 men vi har alltså inte gått upp än. Vi har iof ätit lite frukost på sängen och lekt med muttrar och skruvdragare, som han hämtade hit. Planen var att gå upp nu, men Nicke Nyfiken började och detta är ett populärt program för vår son, så vi ligger kvar =) Härligt!

Har ju som sagt ingen kamera här hemma, så jag kan inte lägga ut några nya bilder. Däremot har jag ju några äldre härliga bilder, som jag kan visa:


En liten professor? Ser sådär glad ut ha ha=) Detta är för ca två år sedan.

Ha en härlig dag!!!

Vab

Jaha, som vanligt när Stefan är borta så är Seth dålig... Det brukar visst vara så, kommenterade Seths dagmamma. Han hade feber igårkväll och var inte pigg i morse så det var bara att stanna hemma. Kanske inte var så konstigt för Alva hade feber i helgen, nu när vi var där och Marcus har blivit sjuk idag och Hugo var sjuk förra veckan, så bakterierna frodas nog =)
Vi har haft en lugn dag. Tack vare att vi var hemma så kunde vi prata med Stefan via Skype när han vaknade och innan hans dag började. Det var skönt att få prata och se varandra lite =) Vi blir hemma imorgon också, så då kan vi Skypa också. Härligt!
Har inte så mycket mer att berätta idag. Är ganska trött själv också och hoppas på att jag klarar mig från att bli dålig. Mamma kommer imorgon eftermiddag och det blir skönt!

Ha en bra kväll!


Familjen 2

Idag har jag haft tid att fundera en hel del. När vi åkte från Mosås somnade Seth nästan direkt och sov hela vägen hem till Avesta. (Han var nämligen vaken ett par timmar i natt av någon outgrundlig anledning...) Så jag hade verkligen tid att sitta och fundera och idag gick tankarna mycket på min familj, alltså inte Stefan och Seth utan mamma, pappa och mina syskon.

Jag är så tacksam för min familj. Bland bekanta och i mitt jobb, har jag sett att det finns familjer och människor som har en fasad. Det verkar som om allt är jättebra och näst intill perfekt. Man kan vara avundsjuk på att de har det så bra och man vill själv ha det så. Men bakom fasaden kan det visa sig att barnen som växer upp i familjen har haft det jättejobbigt och ibland rent av hemskt. Eller att någon av föräldrarna har haft det hemskt. T ex att mamman blir misshandlad. Ingen vet något, men det händer ändå. Det finns även många dolda alkoholister runt omkring... När jag ser dessa saker och tänker på min egen familj fylls jag av tacksamhet. Jag kunde inte önska mig en tryggare tillvaro än den jag hade när jag växte upp.

Pappa har nästan alltid jobbat borta i veckorna och mamma har under en stor del av min uppväxt varit sjukskriven pga en ryggskada, som hon fick i sitt arbete. Detta har nog inte varit lätt för någon av dem. Som barn tänkte jag inte på att det nog var jobbigt för mamma att vara själv med oss tre i veckorna, utan jag tog för givet att hon alltid hade ork och tid med mig. När pappa var hemma på helgerna tog jag också för givet att han skulle finnas där för mig. Och det fantastiska är att de faktiskt hade tid och ork med oss. Vet ni, att trots att pappa var borta mycket så hade han tid med oss när han var hemma. Det är så jag minns det. På kvällarna hade vi alltid familjetid och satt tillsammans och fikade. Ofta satt jag då i pappas knä i hans snurrfåtölj, som först var grön, tror jag, och sedan beige... =) Ofta lekte jag frisör med honom och gjorde iordning hans hår med vatten och kam. Vi hade också vår mormor och morfar som tog hand om oss och hjälpte till. Detta var också något jag tog för givet. Nu har jag ju förstått att jag varit priviligerad som haft en mormor och morfar, som ALLTID tog emot mig med öppna famnen när jag ville komma till dem. Dessutom var vi ju dagbarn hos dem när mamma och pappa jobbade.

Mina syskon och jag var som vi var överallt... alltså, även om vi var borta hos t ex våra kusiner eller andra vänner till familjen så bråkade vi och hade våra fighter. Mamma och pappa skämdes för oss och sa ibland till oss att de tyckte vi kunde vara som våra kusiner, Sofie, Lotta, Jonas och Emma, som nästan aldrig bråkade =) Trots våra fighter - och de var nog många hi hi - så hade vi alltid varandra. Och nu, som vuxna har vi en bra relation med varandra och vi umgås och har roligt och våra barn umgås och trivs ihop.

Det jag vill säga med detta är att vi var en normal familj, med fighter och saker att kämpa med, men mina föräldrar lyckades så bra! De gav oss en trygg uppväxt med mycket kärlek. Jag är oerhört tacksam över detta, eftersom jag nu, som vuxen, förstår att det verkligen inte alla som har det så.  Vad viktigt det är att försöka se det man har istället för det man inte har... eller hur?

Ja, det var dagens funderingar.


Huset där mormor och morfar bor och alltid har bott =)


Min fina mamma.


Min fina pappa och jag och tokbror bakom...


Det är så konstigt att inte kunna ringa till Stefan och bara småprata om dessa saker som jag funderar på idag. Alltid när han är borta pratar vi ju iaf minst en gång om dagen i telefon, men nu går ju inte det... Känns ovant och konstigt. Tur att vi kan maila =)

Önskar er god natt!!!!

Kramar

Familjen

Idag lämnade vi Avesta tidigt på morgonen för att lämna av Stefan vid Arlanda. Oj, det var tungt. Seth grät när Stefan försvunnit ur sikte. Det är första gången han grät när någon av oss har åkt iväg. Det var som att han kände på sig att nu ska Stefan vara borta länge. Det som känns värst med att han är borta nu är att vi inte kan ringa varandra varje dag, dels pga priset och dels pga tidsskillnad och schemat de har. Så ikväll blir första kvällen någonsin jag går och lägger mig utan att prata med Stefan först... (Sen vi gifte oss alltså.) Usch. Han är framme i Louiseville (tror det stavas så) vid ca 1:15 svensk tid. Då är klockan 18:15 där. Hoppas verkligen han får en härlig tid där!!!

Seth och jag styrde kosan till Mosås, utanför Örebro. Jag är riktigt stolt över mig själv som körde själv från Arlanda. Jag gillar nämligen inte att köra i större städer och själv på vägar jag inte kört förut. Men det gick så bra så bra. =) Jag var inte ens nervös.

Så nu är vi hos bror min i Mosås och har det bra. Vi har haft en jätteskön eftermiddag! Marcus är iväg och spelar på en spelning och vi andra har varit i lekparken och så. Stefan har med sig vår kamera så jag har hjälpt Lovisa att ta bilder med hennes kamera så jag kan visa lite kort trots allt =) Det är verkligen så roligt med Lovisa. Vi har så roligt ihop.


Lördagsgodis och kladd... ha ha


Våra transportmedel till lekparken =)Söta Alva.


Busalva och faster Mia.=)


Full fart!Vi var ju också tvungna att vara med och leka och framförallt vara med på kort ha ha. Vi är så lika Lovisa och jag =)

 
No words needed hi hi.


Mmm, picknick i form av bullar och ballerina.


Lovisa och Hugo fikar  


Alva och Seth härmar Lovisa hi hi.


Alva testar på klätterväggen, men tyckte det var mysigare att sitta i mammas händer, så där blev hon sittandes glad och nöjd ganska länge.


Pojkarna gillade också klätterväggen.


När vi kom hem blev båda pojkarna kissnödiga och ställde sig och "målade" staketet som de själva säger =) Ja, vad ska man säga... boys will be boys, liksom.

Nu sover alla barnen och Lovisa och jag väntar på Marcus och pizza. Så blir det en riktig tjejfilm i form av "A shopoholics bekännelser" eller vad den heter. Blir nog mest Lovisa och jag som kollar. Marcus kommer nog inte vara helt nöjd med filmvalet, men han älskar ju sin fru och syster, så han går nog med på att se den, eller vad tror ni?

Önskar er en jätteskön kväll!!!!
Kramar


Friends are friends forever

I eftermiddag har Lina, Lennart, Amanda, Simon och William varit här och ätit mat och umgåtts. Det var så länge sen vi träffades och det kändes. Oj, vad mysigt det var att träffas ikväll! Efter att de åkte hem har jag gått och nynnat på Michael W Smiths gamla sång "Friends are friends forever, if the Lord´s the Lord of them. And a friend will not say never, ´cause the welcome will not end..." Passar bra... =)

På lördag åker Stefan till USA. Det blir tomt, men jag är välsignad med en underbar mamma, som kommer och bor med Seth och mig. Det är skönt, för jag gillar inte att vara ensam och så får Seth vara hemma med mormor ett par dagar. Gött!Sov så gott!

Nostalgi

Några härliga bilder på Seth, Frodo och Gandalf.
Frodo är på bordet och Gandalf i lådan.

När jag la Seth ikväll sa han oväntat:
"Mamma, om man gör såhär (räcker ut tungan) åt nån, betyder det att man är kär i den".
Jag blev helt ställd. Inte ska han prata om att vara kär i någon. Han är ju mammas lilla pojk, som inte ens är fyra år. Jag förstår ju att han inte vet vad det betyder att vara kär. Jag förklarade att mamma är kär i pappa och att jag räcker inte ut tungan till honom. Han vidhöll dock att om man räcker ut tungan så betyder det att man är kär. Ha ha. Lilla skrutten. Jag inser ju att det kommer bli fler och fler små samtal om livets alla frågor =)

Sitter här igen och kollar på gamla kort, så här kommer några kort från sommaren 2007.


Seth i sin pool i pyjamas, blöja och allt. Men roligt hade han.


Sover gott...


Hjälper pappa att klippa gräset.


Såhär hittade jag honom en dag i skafferiet, nöjd med kakao överlallt.


Seth och kusinen Hugo jagar såpbubblor.

Ja, det blev många bilder idag. Har liksom inte så mycket att förtälja, men lite bilder och nostalgi är ju alltid härligt!


Blivande brandman?

Idag har alltså varit en spännande dag för Seth =) Han var och tittade på brandbilarna hos Mats. Stefan kom ihåg kameran, även om han lurade mig och sa att han glömde, när jag frågade. Oj, vad besviken jag blev, men han sa ganska fort att han skämtade med mig =)


Han berättade för mig att "brandbilsgubbarna" åker ner på denna stång.


Mats visar spakarna som man styr skyliften med.


Inga ord behövs...

Tack Mats!! Det var en lycklig kille som berättade om dagens bravader =)


Nästan natt

Oj, det är inte ofta jag är vaken vid denna tid. Stefan och jag har suttit nere i källaren, eldat i kaminen och ätit god ciabatta och pratat och pratat och pratat. Härligt!!! Nu sitter han och på kontoret igen och förbereder sin predikan. "Oj, är han inte klar", kanske du tänker nu. Och det har du ju rätt i... Men nu är det så att han har haft så mycket denna vecka så han har inte hunnit börja förrän idag. Men det är klart att han gått och funderat på den en längre tid och har ämnet klart för sig och så. Igår var det ju ungdomssamling och den ska ju också förberedas...
Vi började dagen med att få sova till 7:30!!! HÄRLIGT! Igen =) Vi låg kvar länge tills Seth och jag gick upp och gjorde en GOD frukost och tog med oss till sängen. Lina smsade och frågade om vi skulle med till badhuset och det ville ju Seth och jag och då fick ju Stefan sitta i fred här hemma och förbereda sig inför imorgon. Men innan badhuset åkte vi till Willys och köpte lördagsgodis =)
Vi var på badhuset ett par timmar med Lina och Lennart och barnen och Fia och hennes barn. Det var jättemysigt och ett härligt initiativ av Lina. =) Jag hade tänkt städa, måla och baka på förmiddagen, men detta var roligare =)
När vi kom hem lagade vi mat och bakade en jättegod kaka som jag såklart såg på www.bagarstugan.blogspot.com hi hi. Precis när kakan var färdig kom Helena, Magnus och Arvid, som fyller 1 år idag HURRA HURRA HURRA HURRA!!! Roligt att de ville komma till oss, trots att Arvid fyller år =). De hade firat honom på förmiddagen. Vi fikade och hade mysigt och sen bar det iväg till kyrkan där det var församlingsforum, vilket innebär församlingsmöte. Seth var enda barnet där, men oj vad duktig han var. Han hade några bilar som han körde omkring med på bordet. Dessutom satt vi brevid Jeanette, som hade med sig en påse godis, som Seth fick!! Oj, vad glad han blev! (och hans mamma också). Efter fikat gick han och jag till lekrummet och pusslade och lekte med bilar och pärlade (med pärlor och inte med bilar förstås). Det var faktiskt en jättemysig stund vi fick där. Vi sjöng och pratade och lekte och hade verkligen TID för varandra och vi båda var på så bra humör! Det var jätteroligt! En riktig härlig stund att bevara i hjärtat =)
Till Seths stora glädje träffade han på "fiskorven" Mats i kyrkan. (Det är vår pastorsfru Zara som lärt honom säga "fiskorv" så det säger han vitt och brett till alla han tycker är härliga och tokiga... ha ha) Mats jobbar inom brandkåren här och han erbjöd Seth att få komma och hälsa på en dag på hans jobb. Förstå vilken lycka för en som är nästan 4 år!!! Så på måndag ska Stefan och Seth göra en utflykt dit och jag hoppas att Stefan kommer ihåg att ta kort så jag kan visa här på måndag!

Ja, det blev mycket text idag och inga bilder, men jag orkade inte ladda upp några bilder, eftersom det är så sent =)
Jag önskar dig en härlig söndag!!!

Serve the Lord

Jag brukar skriva sångtexter som jag tycker om här i min blogg.
Det är nog för att musik och sånger alltid betytt så mycket för mig.
Så har det varit sedan jag var liten.
Många artister skriver sådana fantastiska texter, som säger det jag
känner och tänker och tycker. Det är en av orsakerna till att jag tycker
så mycket om att sjunga, just att få uttrycka känslor,
tankar, ett budskap med ord, men också med musik.
Det finns en artist som heter Carman. Han har skrivit många fantastiska
sånger och detta är en av mina favoriter bland hans sånger:

Serve the Lord

I believe in God the Father
Jesus Christ, His only Son
And the blessed Holy Spirit
Distinct, yet three in one

I believe there is forgiveness
For everything we've done
That is why all the more
I will serve Him

I believe the Son of God
Was crucified upon the tree
And laid within a borrowed tomb
Not far from calvary
I believe He rose up from the dead
Alive for all to see
That is why all the more
I will serve Him

I have made my decision
I have state my claim 
I have drawn a line in the sand 
And I'll not be ashamed 
With the world behind me 
And the cross before
By the grace of God
I will serve the Lord 

I believe you must be born again
John 3:16 is true
The old life can be washed away
Everything made new
I believe the love of God
Can somehow find its way to you
That is why all the more
I will serve Him

I know the time will come
When Christ returns again someday
Till then there's just one name on Earth
Whereby men can be safe

I believe there is a right and wrong
A time to live a die
And the Bible is the blueprint
That all men should live by
I believe I'm not alone
With my faith in Jesus Christ
That is why all the more
We will serve Him

I have made my decision
I have state my claim 
I have drawn a line in the sand 
And I'll not be ashamed 
With the world behind me 
And the cross before
By the grace of God
I will serve the Lord 

Kära vänner!

Hej kära vänner.
Idag har varit en bra dag. Vet ni, jag trivs så bra på mitt jobb! Jag känner mig verkligen välsignad som har det!!! Värktabletterna har börjat ta på Stefans värk också, så han mår också bättre. Skönt!

Igår var Stefan och Salas ungdomspastor Peter i Västerås och eftersom Peter ändå skulle vara här i Avesta på morgonen idag, så följde han med Stefan hem och sov över här. Så i morse var Seth lyrisk över att Peter var här och åt frukost med oss. När jag skulle åka till jobbet pussade jag först Seth och sedan Stefan och sa hej då. Då säger Seth: "Du måste pussa Petej också!" "Nä", sa jag. "Jag får (och vill) bara pussa på dig och på pappa". "Nä, pussa Petej också!" Ha ha. Ja, lilla skrutten. Jag gick iaf utan att pussa Peter också till Seths besvikelse =) Ha ha.


Seth och Gandalf. Ett suddigt, men härligt kort!

Seth har börjat tycka det är roligt att sitta vid datorn och spela spel som finns på Bolibompas hemsida. Han börjar få kläm på hur man manövrerar datormusen och det är roligt. Det är ju så bra spel på denna sida och på lagom nivå för honom.

Stor koncentration... Gandalf ligger på bordet och håller Seth sällskap.

Det är oftast Gandalf som är med på korten och det är för att han är med lite mer där Seth är. Frodo är också mycket social, men håller sig inte framme hela tiden. Frodo är mer försiktig och "eftertänksam" om nu en katt kan vara det =) Ja, ja. Ska försöka ha med lite kor på Frodo.

Tack alla för de fina kommentarerna på inlägget "TUNGT".

Stora kramar

090909

Coolt att få skriva ett sådant datum =) Snart kan man ju inte göra det längre. Bara i tre år till, för det kommer ju inte finnas något 131313, men däremot 101010, 111111 (tänk att födas ett sådant datum med samma siffra...) och 121212. Djupt filosofiskt detta ;o)

Vill tacka för alla gulliga kommentarer på förra inlägget. Det betyder mycket! Stefan mår bättre idag, men värken tär på honom. Själv känner jag mig själsligt trött, liksom... Känner ni igen känslan?

Nåja, nog om det. Vi har haft en skön eftermiddag. Vi gick ut och gick i detta UNDERBARA väder med en temperatur på ca 20 grader och solsken ibland!! MMM, njuter av fulla muggar av de sista sensommardagarna!!!

Seth och Stefan My boys =)


Det är omöjligt att inte ÄLSKA denna grabb!!!


"Hej hej" sa Seth till någon som var ute i trädgården här =) Inge blyg alls ha ha.

Skön promenad och skönt att hinna träffas lite som familj. Stefan är borta varje kväll denna vecka, så det var skönt att få lite tid tillsammans innan han åkte igen.

Ärligt talat. Är det normalt att katter ligger såhär!!!??? Våra gör det, båda två. Kanske är det så att de kan det så länge de är små. Ser för roligt ut bara:

Syns det att Frodo ligger med raka bakben? Knaskatter =)


Kanske syns bättre på detta kort...

Ja ja, härliga är de, men lite knäppa hi hi. Önskar er en härlig kväll!!!

Tungt

Vissa dagar är tunga. Det behöver ju inte vara något särskilt som hänt, utan livet är så. Ibland händer det saker som gör att man blir nere och "tung", t ex när människor säger något ogenomtänkt eller sårande och ibland räcker det med att man bara är trött och hungrig.
Idag har jag en "tung" dag. Denna gång finns det orsaker. Går inte in på vad här, mer än en orsak: Stefan har verkligen jätteont i sin rygg. Han kan inte sova på nätterna pga värken och han kan knappt gå upprätt. Igår var han hos en läkare och fick lite starkare värkmedicin. Eventuellt ska de göra en magnetröntgen på honom, eftersom han har så mycket värk sedan ryggskottet i somras. Han har inte blivit riktigt bra efter det. De måste bara kolla upp vilket material det är i "spikarna" som han fick inopererade när han stelopererade ryggen, för om det är magnetiskt kommer de slitas ut ur kroppen under en magnetröntgen. Hua!

Dels är Stefans värk tung, för att jag ser hur dåligt han mår. Dels för att det går ut över Seth och mig, varken han vill eller inte. Stefan försöker verkligen göra så att det inte påverkar oss, men, han orkar inte riktigt. Jag har pratat med honom om att vara hemma lite denna vecka, för att kanske kunna återhämta sig lite, ligga och vila ryggen, röra sig när han kan osv. Han är dock envis som bara den, och vägrar. När man är pastor är det ju ingen annan som gör ens jobb. Det finns ju fler jobb som är sådana och det är besvärligt. Det jag nu funderar på är:
 
Ska man jobba när ryggen värker så mycket att man nätt och jämt orkar med sig själv, sin familj och sitt jobb. Man klarar dock av jobbet, men när man kommer hem orkar man bara ligga i sängen. Eller ska man vara hemma från jobbet så att man orkar med sig själv och sin familj? Jag är helt seriös i denna fråga. Hur ska man prioritera? Har ni några idéer?
Vi svenskar är ju liksom fostrade i att ta ansvar och jobba och det tycker jag är bra! Man jobbar när man kan, men till vilket pris? Jag har inget svar. Vet inte vad jag tycker i detta. Det jag vet är att Stefan lider och att det även påverkar oss. (Stefan visar sällan andra hur ont han egentligen har.) 

Vet att detta blev ett "tungt" inlägg, men jag funderar mycket över detta just idag.
Läste just igenom inlägget och det verkar nästan som om jag är "deppig" och det är jag inte. Jag skriver egentligen bara om "baksidan" av tillvaron som den är ibland. Det går ju upp och ner. Idag är det mer ner än upp ;o) Men jag är fortfarande nöjd med min tillvaro och trivs med mitt liv, som jag skriver om i inlägget "det är inte hur man har det utan hur man tar det".

Ska lätta upp inlägget med lite härliga bilder på vår skrutt för
några år sedan =)


 
Seth i januari 07, han är ett år alltså, utanför vår lägenhet i Örebro. Farmor har stickat koftan och mössan.


Vy från vårt köksfönster i Örebro. En jättefin bostadsrätt på 56 kvm. Nu bor vi nästan på landet, här bodde vi mitt inne i en stad med bilar och trafikljus precis utanför dygnet runt.


Seth hjälper till att packa inför flytten till Dalarna iklädd en "spikmössa". Spik är en organisation för noll tolerans, som Stefan och jag är med i.


Såhär sov Seth jämt när han var liten =) Grodan haha.


Cooling, här ett år och tre månader. I vår lägenhet i Örebro, snart går flyttlasset =)


Mysig bild på Seth och morfar.


Seth och Stefan i flyttbilen.


Seth hjälper till att packa upp. Ett år och fyra månader =)

Tänk vad fort det går! Ha ha, hur gammal har man inte blivit när man säger så!!?? hihi

Önskar er en härlig kväll!!! Jag ska ha en härlig kväll tillsammans med Idol =) Tragiskt va!? Ha ha Men roligt!
Mina pojkar

Här kommer några härliga bilder på min familj =)Man måste ju bara älska dem!!!!
Vad välsignad jag känner mig!
Söndag

Idag fick vi sova till 8!!! Fantastiskt. Man kan ju till och med vänja sig vid att få sova lite längre på morgnarna =) Vi gav oss iväg till kyrkan på förmiddagen. Stefan ledde mötet och jag sjöng. Några tjejer i kyrkan sjöng också en sång och det lät sååå bra. Det är så roligt när lite yngre personer börjar våga ta för sig och se hur de växer och blir säkrare och säkrare. Jag sjöng en sång idag som Robert har skrivit. (Vi var med honom och hans familj på ALV i somras och detta skrev jag om i ett inlägg då.) Han har ju gett ut en skiva där sången jag sjöng idag är med. Han har skrivit många fina sånger och en av texterna är sådär extra bra. Här kommer den:

"Han kom till mig en solig dag
Och Han undrade hur det var
Det var länge sen nu Han hörde nått´
Och Han undrade om jag hade gått

Du, du vet Jag älskar dig
Du, Jag kommer aldrig lämna dig
Jag förlåter dig
Så lyft Den blick,
se såret i Min hand

Allt Han sa berörde mig djupt
Men jag visste det sen förut
Ändå hade jag fortsatt gå
Utan att hålla i Hans mästarhand

Du, du vet Jag älskar dig
Du, Jag kommer aldrig lämna dig
Jag förlåter dig
Så lyft Den blick,
se såret i Min hand

Än en gång fick jag gå
I stilla vårregn
Än en gång
Sköljde det över mig

Han fanns hos dig
du följde i Hans spår
Men det var länge sen,
alltför länge sen
Om du bara förstod
att just nu
Vill Han komma tillbaka i ditt liv

Du, jag vet Han älskar dig
Och du, Han har aldrig lämnat dig
Han förlåter dig
Så lyft din blick,
se såret
Lyft din blick,
känn såret
Lyft din blick,
se nåden i Hans hand"


Av: Robert Åkesson

Han har gett ut en skiva med sånger som är lika vackra som denna, så vill ni köpa den, hör av er till mig =) Man kan höra smakprov på några sånger på www.myspace.com/robertakesson

Jag älskar sista meningarna: "Lyft din blick, se såret, lyft din blick, känn såret, lyft din blick, se nåden i Hans hand". Dels gillar jag poesin i det. Det är målande och beskrivande på ett vacker sätt - som jag tycker. Han har fångat detta att såret efter spikarna i Jesus händer, när Han dog för oss på korset, visar nåden från Honom. Visst är det fint beskrivet?

Efter mötet idag åkte vi hem till Ulrica och Jonas och åt middag. Jonas och jag ska leda en barnkör tillsammans i höst, som heter Shalom. Kören har funnits i kyrkan i många många år och i höst ska vi alltså leda den ihop. Detta planerade vi inför idag. Känns jätteroligt! Det är en kör från 8 år och uppåt. Flera av de som är lite äldre hade tänkt sluta i kören inför denna termin, men idag när jag pratade med några av dem, verkade det ändå som att de kommer fortsätta. Hoppas det =) Det är så härliga och underbara barn och ungdomar i kyrkan, så det kommer bli roligt att leda denna kör.

Det blev en heleftermiddag med Ullis och Jonas. Det var jättemysigt. Seth, Oliwer och Lucas har roligt ihop. Seth och Lucas är som bröder och har alltid varit. De bråkar och leker nämligen om vartannat. Ollie hänger mest på och härmar dem, vilket är urgulligt. Både Stefan och jag hade jätteont i ryggen, så vi låg på varsin soffa inne i vardagsrummet, när Ullis bakade efterrätt och Jonas läste för barnen. Kändes patetiskt, men det är skönt att man kan få vara sig själv med sina vänner ;o) Stefan har ju ont, "som vanligt", men värre än det brukar vara. Ska ta kontakt med doktorn imorgon igen. Själv hade jag nog ont, för inatt hostade jag jättemycket så därför tog jag en gigantisk kudde och satte bakom ryggen så att jag nästan satt upp. När jag vaknade igen efter flera timmar låg jag på sidan på denna kudde i en konstig vinkel... inte så bra för ryggen...Men nu ikväll har jag inte alls lika ont och det är skönt!  


Lucas och Seth äter glass. (Bilden är inte tagen idag...)

Imorgon väntar en ny vecka. Får se vad den "bjuder" på =)

Det jag vet är att morfar ska läggas in på sjukhus imorgon för att på tisdag göra en typ av röntgen genom ljumsken upp till hjärtat. Kommer inte ihåg vad det heter. Ni får gärna hjälpa till att be att allt går bra. Och för mormor som kommer sitta hemma och oroa sig, som man gör när någon nära ska genomgå ett ingrepp på det där viset.
Jag älskar er mormor och morfar och ber för er!!!! KRAM

Önskar er alla en bra vecka!


"Denna dagen ett liv..."

Utlovade igår att jag skulle skriva lite "vettigare" idag, men oj, vad trött jag är, så jag orkar inte. Är fortfarande väldigt trött efter att jag var sjuk förra veckan.
Kan dock berätta om min dag:
Vaknade 7:30 = lyx!!!
Åt frukost i sängen. Love it!
Stefan åkte på församlingsledarträff.
Seth och jag städade övervåningen. Not so fun.
Vi gick till Picka Boo och köpte lördagsgodis. Seth cyklade och jag gick. När vi passerade Zara och Thomas ville Seth gå in och "fråga Zara något". Så vi plingade på och Seth kom inte ihåg vad han skulle säga =) Zara, Amadeus, Alicia och Amelia följde med oss och köpte godis.
Sen fikade vi lite tillsammans. Mycket trevligt!!!
När vi gått hem kom Stefan hem och vi åt pannkakor.
Vi målade taken färdiga. (På uteplatsen och i carporten.)
Vi åkte på bön i kyrkan.
Vi kom hem och nu äter vi jordnötsringar och ska titta på CSI Miami.
En skön dag med andra ord.

Imorgon ska jag sjunga i kyrkan. Ska bli roligt, för det var ett par månader sedan sist och jag älskar verkligen att sjunga. =)

Ses imorgon!!!
Kramar

Stängd barnomsorg

Idag var barnomsorgen i Avesta stängd, så jag var hemma med Seth. Oh, vad skönt det var att inte behöva gå upp direkt när vi vaknade utan kunde ligga och dra oss en stund. Stefan drog dock iväg till Örebro före 8, där han skulle träffa lite "Sport for life folk". Seth och jag bakade drömtårta och chokladbollar, eftersom Ullis och barnen skulle dyka upp vid 10 tiden. Ullis ringde på morgonen och frågade om Fia och Anton kunde hänga på, eftersom de är hemma på fredagar. Självklart fick de det!!! Anna och Ella tittade också förbi. Både Anna och Ulrica hade bakat och hade med sig kakor, så min drömtårta ligger orörd än. (Mer till mig imorgon alltså, eftersom varken Seth eller Stefan gillar det så mycket... hi hi) De droppade av en och en och till slut var det Ullis och barnen kvar och vi åt lunch ihop. Lucas stannade kvar och lekte med Seth ett par timmar och sen skjutsade jag dem till Ullis och åkte själv till stan och fixade lite ärenden. Så for jag tillbaka till Ullis och då hade Jonas kommit hem. Han bakade GOD pizza som vi moffade i oss och sen hade vi "fredagsmys" tillsammans. Ollis ögon var stora som tefat och lyste när han såg att det vankades fredagsmys och godis. Oh, så söt han är!!!!
Efter 19 drog Seth och jag hem, efter en dag full med vänner. Stefan har ännu inte kommit hem, eftersom han åkte direkt från Örebro till kyrkan där det är bön ikväll. Nu sover Seth och jag bloggar =)

Ja, det var vår dag i korthet. Imorgon ska jag försöka blogga lite "vettigare" ;o)

Jag önskar er en skön kväll och helg!!!

Mirre

Ikväll har jag varit på hemgrupp hos Magnus, Helena och Arvid. De är så härliga, varma och välkomnande! Arvid kröp omkring (han är alltså en bebis) och ställde sig hos mig och ville komma upp i knät, men eftersom jag har varit sjuk ville jag inte hållai honom om jag smittar. Oj, vad ledsen han blev. Han började gråta, hängde med huvudet och satte sig sorgset ner på golvet. Hur hemsk känner man sig inte då!?! 

Det var även speedway ikväll och eftersom Stefan är Masarnas idrottskaplan skulle han vara med på den matchen. Miranda var så snäll och ställde upp och var barnvakt! Jag säger det igen: Vad vore vi utan våra vänner!? När jag kom hem tänkte jag bjuda Mirre på lite godis, men vem har slutat äta godis, jo Mirre! Vi brukar ju träffas hon, jag och Frida och äta godis och kolla film, men nu är dessa härliga kvällar ett minne blott! Frida har flyttat och Mirre äter inte godis. Elände!!!
Vi hade mysigt ändå =) och satt och pratade till Stefan kom hem och skjutsade hem Mirre. Men Frida, vi saknar dig!!!


Igång igen

Idag var jag iväg på jobbet igen. Nu är jag TRÖTT! Det var en pärs, men det gick. Stefan jobber ikväll. Eftersom det är terminsuppstart på allt i kyrkan så blir det många kvällar nu. Seth ska sova snart och jag ska titta på ett avsitt av Heroes, en serie jag gillar mycket! Har dem inspelade, så man kan kolla när man vill. Tittade en del nu när jag var sjuk =)


Peter Petrelli, min favorit karaktär i serien!

By the way: Seth har blivit sig själv igen, även om han är inne i en trotsperiod. Men jag säger mig själv hela tiden att det är bra, då utvecklas han normalt ;o)

Nu önskar jag er alla en härlig kväll, jag ska försöka ha det =)


RSS 2.0