Höst och lekbilder

Vi tog oss en liten kort promenad, Seth och jag. Kände att vi behövde lite frisk luft. Det är så vackert nu med alla färger. Jag borde vara ute mer och njuta och ta vara på allt vackra nu, för det går ju över fort.
 
 
 
Seth ville bada några av sina leksaksgubbar. Han är ju för rolig. Vi fyllde några buttar med vatten och sen satt han på balkongen och lekte med dem och pratade för sig själv en lång stund.
 
Och naturligvis hade han en katt som sällskap.
 
Kram

Växlar

Det växlar snabbt hur måendet är hos fru Kindevåg dnny (den nästnäst yngste) :).
Inatt somnade jag vid tre för jag har haft enorm värk i magen på ett konstigt sätt som jag inte känner igen att jag haft förut. Toan har fått sina besök, men det behöver ingen närmare beskrivning...

Mår fortfarande skrutt och det värker och sliter i magen samtidigt som det sedvanliga illamåendet sitter i.

Jag hade iaf mysigt sällskap av Frodo under natten när de andra snarkade ikapp. I och för sig var Steff vaken med mig till 01:30 tiden, eftersom han höll på med dagens predikan och sen tog det en stund för honom att varva ner.

Nä, nu hoppas vi på en bra söndag här!
Hoppas du sov gott :)
Kram

 

Uppdatering: och så har Seth lite feber på det. Får bli en dag i sängen för oss...Typiskt för jag ville verkligen till kyrkan idag.


Barnens dag

Hallojsan ute i höstrusket!.
Hur har din dag varit?
Vi var på barnens dag vid Seths skola idag. Det är ju en skola som drivs av Citykyrkan och de har invigning av sin kyrkolokal idag. Ett hejdundrandes kalas med barnens dag på förmiddagen, konsert med bl a Samuel Ljungblad och fest ikväll. Stefan är VIP inbjuden ikväll så han är iväg nu.
 
Men tillbaka till barnens dag. Det var jättefint och bra. Vi tog med oss Seths kusiner Alva och Hugo. Jag mådde rätt så illa, men eftersom vi var utomhus och andades frisk luft och i och med att jag kunde äta frukt hela tiden, så gick det bra. Barnen hade kul och det är ju viktigast.
 
Det bjöds på:
Hoppborgsrutschkana, eller vad det kan heta,
fiskedamm med godis,
vanlig hoppborg,
ansiktsmålning,
ponnyridning
 
och mycket mycket mer. Allt var gratis och väldigt bra ordnat. Det var många barn där trots regn. Kul.
 
Nu är vi på sängen igen och vi ska titta på Barda på SVT play, så fort jag är klar med bloggandet. Vi har som vanligt sällskap av våra fyrbenta vänner, som sover gott.
 
Önskar dig en god kväll och natt!!
Kram

Blandad kompott

 
Idag har jag haft den bästa dagen hittills. Förmiddagen var jobbig, som vanligt, men på eftermiddagen orkade jag städa och sätta upp några tavlor. Så glad!!  Tänk, när man mår bra tar jag iaf för givet att kunna städa och nu är det en bonus, en glädje.)
Nu ikväll fick jag skjutsa Seth till kalas. Han hade jättekul!!! Det är alltid så roligt när han får ha det bra och man hör och ser på röst och rörelsemönster att han är glad. Nu ligger vi på sängen och äter chips (jag äter mest frukt, eftersom det hjälper mot illamåendet) och tittar på Fångarna på Fortet. (Fångarna på Sportet sa Seth när det gick förra året :)). Våra fredagkvällar är väldigt mysiga och jag uppskattar dem mycket!!
 
När vi kom hem till parkeringen såg vi en stor flugsvamp. Tyvärr blev inte bilden så bra, eftersom det var mörkt och min telefon tar inte så bra bilder då.
Seth ville vara med:
 
 
Jag fick fin hjälp att diska idag :)
Jag sitter ner och diskar, dels för att bänken är låg och för att jag inte mår lika illa när jag sitter, som när jag står.
De är allt ett gosigt sällskap de där katterna.
När de ligger såhär är det svårt var den ena börjar och den andra slutar :) Riktig syskonkärlek mellan de där två.
 
Oj oj, vad jag hoppaar mellan olika dagar och tiden på dagen. Sorry, hoppas du hänger med ändå.
Jag har berättat förut att Seths klass har en blogg och igår var de  på en Arlabondgård där de tittade på kossor och fick veta om mjölkning och "efterarbetet" med mjölken. De fick hålla i hönor och Seth blev biten av en i fingret... De fick även provsitta traktorer. Nu har ju Seth turen att ha kusiner som har en egen traktor (egentligen kusinernas pappa) så han har ju åkt traktor rätt många gånger men det är alltid lika roligt att få sitta i en sådan.
Bild lånad från klassbloggen.
 
Ja, så är det här en dag som denna :)
Hoppas din helg blir bra!!!!

Skatt

Gissa om Seth blev glad i morse när han vaknade och hittade denna skattkista med godis, som sedan kan användas som en sparbössa. Och jag fick lakritspastiller. Mmmm. Det är inte helt fel när Steff får åka iväg på kryssning!
Hoppas du får en lovely dag!!!


Vänskap och jogg

Thank God för vänner!!
Stefan är på en kryssning med några andra pastorer som fungerar som processledare för andra pastorer. Nej, jag kan inte förklara vad det innebär...:)
Så igår frågade Therese om hon skulle skjutsa Seth till skolan så jag slapp, eftersom morgnarna är en pina. Hur snällt som helst!!! På eftermiddagen hämtar jag, men då går det bättre med illamåendet.
Så tacksam!

Idag har de haft skoljoggen på Seths skola. Det såg han fram mot. Hans lärare bloggar då och då om klassen och jag såg att hon redan lagt ut bilder från joggen, så jag lånade en bild från den där Seth glatt joggar på.

Jag hoppas du har en bra dag!!!


Medalj

Hallojsan!
Idag är det faktiskt en pestdag. Men jag har varit på utvecklingssamtal med Seth på skolan och så var vi ute en liten sväng i det sköna vädret på eftermiddagen. Stefan fixade med en grej på bilen och Seth åkte inlines.
När jag mår såhär illa så undrar jag hur jag ska orka till mars/april... Så jag hoppas hoppas hoppas att denna graviditet inte blir som de andra, då illamåendet varade så länge som graviditeten varade. Men jag kan ju inte välja, utan måste "stå ut". Ofta är jag positiv och tänker att det kommer släppa av, men som idag, så är det svårt att tänka positivt. Vill bara sova så att denna dagen kan läggas bakom mig...
 
Men det var skönt att vara ute en sväng i den sköna, klara luften.
Seth kollar in vad pappa gör. Och nej, han använde inte fönsterputs i motorn ;).
 
Full fart.
 
Seth är så go och längtar efter bebisen så mycket. Idag på utvecklingssamtalet berättade fröken att de i morse på morgonsamlingen pratade om tacksamhet och Seth sa att han var tacksam för bebisen. Han gjorde en medalj till bebisen på Vips i fredags. Den som hjälpte honom stava trodde nog han sa Papis, men det skulle vara bebis :) "Jag älskar dig min papis/bebis", skrev han. Oh, när jag berättar det här för dig så blir jag tårögd och så tacksam för den fina pojke vi har och den pojke eller flicka som kommer. Det är så värt allt illamående när jag tänker på det!!
 
 
Hoppas du haft en bra måndag!!
Kramar

Bröllop

Hej igen och god morgon!
Dagen igår blev så bra! Det var ett otroligt vackert bröllop och ett vackert par! Sara sjöng en egenskriven sång till Tobbe och inget öga var torrt. Oerhört fint! Stefan var också riktigt duktig och jag är så stolt över honom!
Johanna, Robert och jag sjöng Ett liv för mig (the real group), Välsignelsen och Amazing. Den sista som utgångsmusik. Det var fullt komp och Petrus, som spelade piano, hade gjort snygga arr till sångerna. Det gick bra och jag mådde inte alltför illa (jag satt och åt äpple under vigseln och mina vänner runtomkring mig fnittrade åt mig).
Jag fick ändå ge upp direkt efter middagen, då jag åkte hem med svullna fötter och ont i fogarna (hade högklackat så jag får skylla mig själv) och kraftigt illamående men oerhört glad. Seth blev också glad för då kunde jag ju lägga honom när han skulle sova ;).

Tyvärr tog jag inga bilder. Klantigt, men i kyrkan berodde det på att de ville att man inte skulle ta foto under vigseln förrän de vände på sig och då stod vi där framme och sjöng. Sen åkte jag ju tidigt och jag tänkte inte på att ta kort innan... Men några kort på oss som spelade och sjöng har jag och så lånar jag en bild på Tobbe och Sara som Johanna la ut på Instagram...

Idag är ingen bra dag och jag mår förfärligt illa, men det var det värt. Hoppas du får en bra dag!!
Kram


God Morgon

Ligger här i sängen och äter youghurt för mig själv... Seth och farmor sover och Stefan har gett sig iväg för att jobba lite så här på morgonkvisten. Vet du att youghurten smakar lök-i min mun. Inte för någon annan. Blä! Jag gick tillbaka och läste lite hur det var när jag var med Silas... Då var det likadant!!!! Vad händer med mina smaklökar????

Jag har sovit sådär inatt. Dels för att katterna var helt pipiga och busiga fram till ett och då kom Stefan hem så vi pratade en stund och sen var jag nervös inför att sjunga på bröllop idag. Inte så mycket för sjungandet utan för hur jag kommer må... Men jag kommer stoppa med mig massor jag kan äta på och mina mediciner så jag hoppas det ska gå bra. Jag fick frågan igår varför jag tackade ja till att sjunga när jag mår så dåligt och det är lätt att svara på. Jag fick frågan för länge sen, innan jag var gravid och dessutom är det hu goa vänner som gifter sig och det är inte bara att ställa in.... Men det ska nog gå bra det här!! Och det kommer bli superkul!!! Stefan viger dem och farmor är här som barnvakt. Förra helgen var hon barnvakt för Seths kusiner i Dalsjöfors så hon är flitigt anlitad :)

Nu har Seth vaknat och ligger här inne och tittar på Barnkanalen och Bamse. Lite mysigt!!
Ha en bra dag!
Kram


Pust...

Idag har vi varit och gjort KUBen, alltså ultraljud och så sammanställs blodprover och ultraljudet på något sätt och man får se om det är riskgraviditet eller inte. Jag har sovit dåligt inatt. Jag har varit så orolig att bebisen inte ska må bra eller inte leva. Jag vaknade av att jag drömde att de sa att bebisen inte hade något huvud... Sen kunde jag inte somna om på ett bra tag. Och så fortsatte märkliga stressdrömmar i samma ämne. Kl 10 idag var vi på specialistmödravården, Stefan och jag.
Vy från väntrummet...
 
Så fort jag la mig på britsen för att påbörja ultraljudet bröt jag ihop. Det var jag inte beredd på. Men man kan ju inte veta eller styra över hur man reagerar i vissa situationer. Tyvärr var väl inte barnmorskan särskilt inkännande eller empatisk, men Stefan satt ju bredvid mig och höll handen och kände som jag. Så började hon titta och allt såg bra ut, so far!!! Vilken lättnad. Vi såg hjärtat slå och ingen acrani, som Silas hade. Sen ser de ju inte allt såhär tidigt, men barnet lever och verkar ha de livsavgörande delarna.
Vi tog med en bild, så att Seth ska få se sitt syskon. Han tycker det är såååååå långt kvar till 1/4 (då barnet är beräknat än så länge).
Möt vår bebis. Ca 5 cm från huvud till rumpa. Inte så stor än...
 
 
Nu är vi helt slut och förbi, för oj, vilken anspänning det var innan och under.
Jag är glad och lättad, men jag tror att det nog inte kommer bli helt verkligt förrän jag håller bebisen i min famn...
 
Kram på er!!

Film

Jag hyr ju film från Lovefilm nu, eftersom jag inte har så mycket att göra. Igår komt tre nya filmer och idag tittade jag på en som heter "Something Borrowed". En mysig film om kärlek och vänskap. Men sen när jag tänkte efter så blir jag irriterad på mig själv att jag går på Hollywood stuket. De gör en film och vinklar det så att man tycker det är bra. Vad handlade den om då? Jo två bästa väninnor varav en har en fästman. Fästmannen och vännen (som inte är tillsammans med honom) visar sig vara kära i varandra sedan många år tillbaka. De vinklar filmen så att man tycker det är bra när de får ihop det. Vännen som är förlovad med karln är en jobbig person som också är otrogen... Ska det göra det mer legitimt för de andra två att vara otrogna? Jo, filmen görs på det sättet att man tycker det. Illa. Jag har svårt att se att otrohet kan vara fint - någonsin!!!
Men jag hade mysigt sällskap. Det såg lite roligt ut när Frodo låg bredvid mig och sträckte ut sitt ben över mitt.
 
Framåt eftermiddagen kom jag upp ur sängen (hade en riktigt jobbig förmiddag) och passade på att öva inför lördagens bröllop. Men får man va ifred? Nä då. Det värsta är att hon är så söt, så man inte har hjärta att fösa bort henne. Men det innebär också att jag får skylla mig själv att det blir lite svårt att öva ;)
 
Ha det så gott!!

Tandlöse

I söndagskväll, efter att Seth lagt sig, ropade han att hans tand var jättelös. Så jag gick till honom och började dra lite i den och plötsligt sa det "plopp" och tanden lossnade :)
Vilken tur att vi hade en guldpeng hemma ;)

Jag ska va med och sjunga på ett bröllop på söndag och jag ber och hoppas att allt ska gå bra!!! Vi är tre st som sjunger och det är fullt komp. Kommer bli awesome bara jag inte kräks...

Ja just det, vi har fått ett bönesvar!! Jag har i två år haft en försäkring som heter BoKvar. Vid längre sjukskrivning - som inte får bero på psykisk sjukdom eller stress - så får jag en viss summa i månaden. Jag har förstås lämnat in alla papper men inte riktigt kunnat tro på att få det godkänt. Ja, jag är lite skeptisk när det gäller att få pengar från försäkringsbolag. Idag fick jag veta att jag kommer få pengar utbetalda så fort de fått in ett papper till. Hurraaaa!! Man förlorar ju en hel del pengar när man är sjukskriven ett tag. Så det känns bra! Och vi kommer vara tvungna att införskaffa allt nytt till bebisen för vi har gjort oss av med ALLT - bilstol, barnvagn, gåstol osv osv - när vi flyttade så lite extra i kassan är sååååå välkommet.

Ha det så bra du bara kan i din livssituation!!!
KramKyrka

Hej hej!!
Jo dagen igår var ju bra i bemärkelsen att jag inte mådde kräkilla heeeela tiden. Natten blev desto sämre med flera vakna timmar, men i eftermiddag har det varit "bara" illamående igen och jag kunde vara med i kyrkan!!! Jippi!!! Jag hade bunkrat upp med massa frukt som jag satt och knaprade på. Nu, fyra söndagar, har vi mötet kl 16 så det är ju perfekt! Är så lycklig!!! Jag fick tom höra att jag såg pigg ut :) fantastiskt vad smink och glädje kan göra...

Är så glad för vänner och församling!!!
Nu är jag trött och förbi och ska krypa ner i sängen och titta på x-faktor.

Kram


Något bättre lördag

God lördag!!
Nu sitter - läs ligger - jag bänkad framför körslaglet. Tycker det är rätt så bra. Jag hejar ju på Gladys kör från Örebro, men tycker ju att Putte är så bra och så är ju Linköping med och det är mina hemtrakter, så jag har tre lag som jag favoriserar...
 
Jag är så glad och tacksam för alla era förböner och tankar!! Jag mår något bättre!!!! JIPPI. Jag mår konstant illa, men det känns inte som jag ska kräkas 24/7 och det är sådan lättnad. Jag har stunder under dagen då jag mår så illa, men förut har ju det varit konstant. Hoppas hoppas hoppas att det har vänt nu.
 
När Stefan fyllde år fick han i present att äta frukost på Fröken Brogrens Veranda av och med Johanna och Thomas. Så idag möttes vi upp där och jag åt min andra frukost för dagen :) Jättemysigt. Jag åt konstant, eftersom det är det som hjälper (plus mina mediciner då) men det är ju ett bra ställe att vara på när man måste äta. Är så glad att jag kunde vara med!! Tack för en lovely frukost och sällskap Johanna och Thomas!!
 
Det har varit fint väder idag. Älskar höstens kalla, klara luft och alla färger!
Det är så vackert!
 
Igår var vi ju på Vips också. Ca 60 barn som samlas och har roligt. Eftersom det är så många så får de vara i stora kyrksalen på storsamlingen.
Hoppas du har en bra helg!
Kramar

Beautiful things

All this pain
I wonder if I’ll ever find my way
I wonder if my life could really change at all
All this earth
Could all that is lost ever be found
Could a garden come up from this ground at all

 

You make beautiful things
You make beautiful things out of the dust
You make beautiful things
You make beautiful things out of us

 

All around
Hope is springing up from this old ground
Out of chaos life is being found in You

 

You make beautiful things
You make beautiful things out of the dust
You make beautiful things
You make beautiful things out of us.

 

You make me new, You are making me new
You make me new, You are making me new
You are making me new

 

You make beautiful things
You make beautiful things out of the dust
You make beautiful things
You make beautiful things out of us

 

You make me new.

 

Vacker sång av gruppen Gungor. Kan varmt rekommendera dem!!


Ännu en dag...

Hej hej.
Ännu en dag har gått... Mamma brukar trösta mig med det nu när jag mår såhär dåligt. Ännu en dag mindre tills jag mår bättre.
Jag har blivit stor som ett hus redan. Det ser ut som om jag är i sjunde månaden och jag är i tredje... No fun kan jag tala om. Hur ska detta sluta? Med Seth och Silas var jag också stor fort men inte riktigt såhär. Oj oj. Det är inte kul att jag redan vantrivs i min kropp... Men det är ju inte så mycket att göra ngt åt, eller hur? Jag äter ju jättemycket eftersom det är det som hjälper mot illamåendet och jag kräks inte så mycket att jag förlorar det jag äter. Jag äter inte massa onyttigt utan mest frukt, men det ökar ändå min kroppsvolym. Men det är ju verkligen ett i-landsproblem... Har man inte större bekymmer så har man inte så mycket att klaga över... Men man lever med sig själv varje dag. Men det är också bra att sätta sina egna bekymmer i perspektiv ibland. Jag har ju en bloggvän, Kristina, som bl a lever med sin cancer varje dag och den kamp det är. Eller en annan bloggvän, Jenny, vars dotter har eb, vilket innebär sår och blåsor på hela kroppen på den lilla tjejen. Som sagt det är bra att sätta sig själv i perspektiv ibland. Då har jag det inte så illa ändå. Mitt mående får ju ett slut och det är senast i början av april och vikten kan jag gå ner igen sen...
Men vet du, det är skönt att få gnälla av sig lite också och så tycker jag att det måste få va.
Tack för att du står ut :)
Kram


9-11

Minns du vad du gjorde idag för 11 år sedan? Då när man fick höra att två flygplan kraschat in i Twin towers och ett vid Pentagon.
Det gör jag. Jag gjorde min terminspraktik på socionomutbildningen på ett ungdomsboende i Alingsås (där vi bodde då). Vi satt och tittade på nyheterna och pratade med flera av ungdomarna om vad som hände. Det var helt ofattbart, det som skedde. Något man inte sett eller trott skulle kunna hända.
Jag tycker det är ofattbart att människor kan vara så onda. De ser sig nog inte som onda,utan som några som har rätt att döda för sin sak och att ett visst offer krävs. Men för mig är det ren ondska - såsom det är i så många krig och terrordåd. Usch! Att man vill andra människor illa, det är något jag inte förstår - eller vill förstå kanske.
 
Nog om det.
 
Idag kom Lovisa hit en stund. LOVELY! Hon håller på att skola in Molly på dagis och måste denna vecka finnas tillgänglig, men inte vara där på dagiset. Så idag kom hon hit och låg här på sängen tillsammans med mig. Hon hade köpt med sig gofika och gosallad och så tittade vi på film. Jag hyr film från Lovefilm nu. Det innebär att jag får tre filmer och så fort jag skickar tillbaka dem får jag tre nya. Det är bra att ha det så nu, när jag har en så inaktiv vardag och har TRÅKIGT! Vi tittade iaf på Bridesmades och det var en feelgood film om vänskap och kärlek med mycket humor.
Tyvärr tog jag inga kort på detta, men däremot när vi var ute och gick en liten sväng. (Jag har bestämt mig för att försöka ta en liten promenad varje dag även om jag mår kräkilla).

Det börjar bli höst och jag älskar det! Den kalla, höga luften som kommer. I och för sig har det varit varmt här och inte hög luft utan kvalmigt, men jag gillar hösten ändå!
 
På eftermiddagen kom farmor en liten liten sväng då hon hade några ärenden i stan. Och det var ju tur för hon är ju lågstadielärare och hjälpte Seth med läsläxan. Perfekt!

Full koncentration...
 
Hur har din dag varit? Jag hoppas du har det bra!
Stor kram!

Lycka är...

- Familjen
 
-Stefan
 
-Seth

 
-Att kunna gå ut och gå och se den vackra naturen
 
- De här små krabaterna

- Vänner
 
Och självklart att tillhöra min församling, men den har jag inget kort på...
Stor kram

Seths dag

Snart kommer mina killar hem. Kalaset Seth är på slutar 17 och då hämtar Stefan honom. Jag har fått lite kort skickade till mig under dagen, vilket uppskattas för då känns det lite mer om att jag är med.
Efter mötet fanns det bl a har det varit ansiktsmålning, hoppborg och kasta grädde på en vuxen som satt och var måltavla.
Och nu är Seth på bowlingkalas och tycker det är kul att bowla. Lovely!
Hoppas du har en bra dag!!!


Järnbrist

Jo då, det har jag det... Igår fick jag ett brev från min barnmorska där det står att jag måste omedelbums börja äta järn i form av niferex. Och vad händer när man äter järntabletter? Jo, man mår mer illa. Jomen varför inte liksom!! Samtidigt har det ju fördelen att jag antagligen inte kommer vara lika trött och yr i huvudet som jag är nu, eftersom det antagligen beror på järnbristen.

Annars händer inte mycket här. Stefan var iväg på en välbehövlig massage på fm. Seth och jag tittade på Narnia, prins Caspian. Eller, Seth tittade och jag sov...
Imorgon är det heldag i kyrkan med hoppborg och annat spännande och sen ska Seth på kalas på eftermiddagen. Det känns bra, för jag får så dåligt samvete när jag inte kan göra något tillsammans med honom. Nu är ju han sådan att han tar in leksaker och sitter bredvid mig i sängen och leker och det är ju bra, men jag vill ändå att han ska ha lite roligare saker att göra om dagarna... Så det är bra att det händer lite kul imorgon. Själv får jag ta sällskap av böcker och film...
Hoppas du har en bra helg!!
Kramar

Sep. 07, 2012

Hej hej igen.
Denna dag har gått fort. Mamma och pappa kom hit vid 10 tiden. Det städades och ströks tvätt och mamma lagade en jättegod soppa som vi åt till lunch. Allt medan jag låg i sängen... Men jag kunde va uppe en stund och det är jag glad för.
Lovisa ringde och frågade om hon fick hämta Seth när hon hämtat dina barn för att sedan komma hem till oss en stund. Visst fick hon det. Seth var strålande glad att de kom och hämtade.
När de kom fikade vi lite ute vid lekplatsen och så åkte mamma hem. Vi andra gick in och jag la mig i sängläge igen och Lovisa och Molly gjorde mig sällskap där när Hugo och Seth spelade tvspel och Alva spelade piano. Sen gjorde Lovisa iordning tacos till Seth och mig. Så snällt. De blev erbjudna att också äta men hade andra planer för kvällen. Till 18 åkte vi till kyrkan på vips. Jag satt på kyrktornet och mådde illa och pratade med några andra föräldrar som var där. Seth och alla andra barn gav sig ut på skattjakt/godisjakt! Han var väldigt nöjd med kvällen :).
Nu ligger vi på sängen och fredagsmyset med chips och Fångarna på fortet!
Så vi har haft en bra dag där jag fått så mycket hjälp!!! Så tacksam för min familj!!!!!!
Här är ett kort på en trött men nöjd Seth. Det får avsluta dagens inlägg :)
Kram


Dagen idag...

Idag, mina vänner, finns det återigen inte mycket att förtälja om livet. Spyan har suttit i halsen hela dagen, men släppte av framåt 16-tiden. Som tur är har jag haft sällskap av Nord och Syd :) och av knäppekatterna.
Imorgon kommer mamma och pappa en liten stund på förmiddagen. Ska bli härligt med lite sällskap. Pappa har varit i Laxå och sjungit på dagledigträff idag och eftersom hans ena bror bor där stannar de över till imorgon och kommer till mig en stund. Så snällt!!
Ja, just det. Imorgon kväll börjar Vips i vår kyrka. Som Seth har sett fram mot det. Det är en samling för barn som går i ettan och uppåt. Det kommer ca 70 barn varje fredag. Det börjar med samling och sen går man till olika intressegrupper. Väldigt populärt. Jag får berätta mer om hur det gick för honom imorgon.

Ha det så gott!!

Mina underbara

Fick nyss kort från Stefan. Seth är stolt och lite blyg - inte vanligt för honom - bredvid Antonios "cykel"...
Love My boys!!!!


Lååååång dag

Hej hej ute i Sverige!
Här händer inte mycket. Min stora insats hitintills har varit att duscha... Haha det är inte illa det! Jag gjorde ingefärste imorse men det är svårt att veta om det hjälpte... Kanske precis när jag drack det. Men jag är villig att testa allt :)
Idag åker Stefan och Seth direkt till Kumla efter jobb och skola/fritids för att träffa Antonio Lindbäck innan matchen börjar vid 19 och sen ska de vara kvar och se matchen. (jag pratar om speedway nu :)) Så jag är ensam till sent ikväll... Därför blir detta mitt sällskap idag! Underbart!!


Något bättre

Nu har Seth och Steff åkt till terminens första simskoleklass. Förut har vi haft simskola på tisdagar, men nu fick vi plats på måndagen, vilket känns underbart, eftersom Steff nu kan följa med och vi kan bytas om. Och som det nu är så kan inte jag följa med och då kan ju Steff nu. Underbart.
Seth har haft en kompis här hemma idag. Han slutar ju tidigt, eftersom Steff är ledig på måndagar och då passade det bra att Moa följde med hem. Vi har inte märkt av dem något mer än att man hört fnitter och skratt.
Idag har jag faktiskt haft en något bättre dag och jag känner mig lite gladare inuti tack vare det. Jag tror att det hjälper att så många ber och tänker på mig. Tack alla, från djupet av mitt hjärta!!!
Vi var hos barnmorskan idag och tog prover och annat. Nu ser vi fram mot att i slutet av månaden göra KUB testet som visar om det är en riskgraviditet eller inte. Som du nog förstår så är vi båda väldigt oroliga. Jag tror alla som är gravida är oroliga, men alla vi som varit med om att förlora ett barn vet på ett påtagligt sätt att det är verklighet att risken faktiskt finns att förlora ett barn.
Men vi lämnar allt i Guds händer, som vi brukar göra :).

Kramar

Ingenting händer...

Hej och hå...
Jag har verkligen inte något att skriva om. Mina dagar spenderas i sängen och jag läser, tittar på TV och surfar på nätet. Det är ljuvligt att det är helg för då har jag ju iaf lite sällskap i lägenheten. Stefan kämpar på för att få iordning i lägenheten och det går framåt och Seth är hos mig och leker med grejer han bär in hit eller sitter i sitt rum och leker.
Idag kunde jag diska och hänga en tvätt och jag blir jätteglad för det. Då kan du ju förstå hur trist det är och hur jag mår.
Jag ber om ursäkt för mina inlägg nu...
Jag är ju en person som är oerhört social och älskar att träffa människor och nu träffar jag mig själv, Stefan och Seth. (Och så katterna förstås), Så som det är nu mår jag fysiskt illa och är ledsen inuti. Det är ju bra att detta inte är något kroniskt tillstånd och att det kommer något fantastiskt ur det!!
Jag ska försöka skriva mer positivt i framtiden. Jag är ju egentligen en positiv person, men nu är det tungt och det kan jag inte neka till.
Hoppas du haft en bra helg!!!
Stor kram
(Längtar tillbaka till att må såhär. Underbar tid på Öland där jag ännu inte hade börjat må dåligt...)

RSS 2.0