Vår

Alltså älskar detta!!!

(null)

(null)

Det är ju sååååå vackert! ÄLSKAR våren!!!


Älskar även att Tess börjar låta mig göra frisyrer (ibland)... (null)

Snart fyller vår lilla tjej 6 år. Helt galet! 

Nu väntar en helg med mycket vila och baka till Tess födelsedag. Jag är fortfarande sjuk. Så galet trist!! Men hoppas jag mår bättre efter helgen.

Kram kram 

Katt-tv och antibiotika

Hej hej.

Idag när Tess tittade på Bolibompa var kissen också med och tittade intresserat. Haha hon är så rolig. Och länge satt hon och följde hästarna på tv.
(null)

(null)

I övrigt inte mycket nytt under solen här hemma. Vi jobbar och är i väg på skolan. Stefan är på en utbildning i Stockholm ett par dagar.
Jag jobbar men mår fortfarande inte bra. Är så less på detta nu. Men jag var på vc idag och det visade sig att jag har både öroninflammation och bihåleinflammation. Så nu har jag fått antibiotika och hoppas få må bra snart. Fyra veckors infektion är inte så skoj. 

Våren är här!! Älskar det!!!
(null)
Älskar alla små blommor och knoppar som kommer fram. Älskar solen och att värmen börjar komma. Älskar våren 😊♥️☀️!!

Stor kram 



Hurraaaaa

Hurraaaa för mamma som blir 70 år idag och för mig som blir 41 år idag! 

Jag blev kungligt firad av barn och man imorse. Tess hade skrivit detta helt själv till mig. 
(null)
"Grattis på födelsedag Maria Från Tess älskar dej". Så gullig och duktig hon är!!

Tess och Stefan är riktigt risiga idag men jag har börjat må bättre. Så det blir en lugn födelsedag idag. 

Grattis till finaste mamman i världen!!! 
(null)

Kram 

Gosedjur

Idag hittade jag ett nytt gosedjur i Tess överfulla säng 😸

(null)

(null)

Haha. Ser skönt ut! 


Öroninflammation

Imorse åkte jag och denna härliga brud till vårdcentralen. Hon har fått öroninflammation och äter nu antibiotika. Stackars liten. Inte undra på att hon haft ont i örat hela helgen och var rätt hängig igår. 

(null)
Så dagen har spenderats mycket såhär för henne. Bokstavslandet är det program som gäller just nu. Det finns på SVT. 😊

Kram kram 

Mamma 70 år (snart).

Halloj.
Nu har jag varit frånvarande ett tag igen. Vi fortsätter va sjuka här hemma. En långdragen infektion som vi åkt på.
Ikväll har Tess fått feber och hon har ont i ett öra sedan igår. 

Men trots detta så har vi haft en fin dag!!! 
Mamma fyller 70 år på onsdag och idag var hela familjen bjuden på middag på Goda Rum i Kumla och sen tog vi familjekort (som är vår present till mamma) och sen åkte vi hem till mamma och pappa och åt tårta. 
En riktigt fin dag!! 
Här kommer lite bilder från dagen:
(null)

(null)
Jag och mina syskon 😊

(null)
Hihi Åsa och Marcus.

(null)
Lovisa och jag.

(null)
Mina fina fina föräldrar ♥️♥️

(null)
Mamma och jag 💖 

(null)
Älskade Tess utanför Goda Rum.

(null)
Tess, mamma och Marcus på väg till bilarna.

Familjekorten tog vid fotograf Elina Norrby (såååå bra och härlig!!) hemma hos Marcus och Lovisa.  Men innan hon kom passade vi på stt ta lite egna kort 😊.

(null)


(null)
Haha här tas det kusinkort 😂
(null)

Resultatet från Lovisas kamera. 
(null)

Sen passade  i på att ta lite telefonkort när Elina tog proffsbilder.

Fina kusinerna!
(null)

(null)

Ursprungliga familjen Kindevåg. (Säger man så???) haha snygga va??
(null)

(null)

Jag och syskonen.
(null)

De tre musketörerna! Våra förstfödda! Alla födda samma år. Älskade ungar!!
(null)

Tänk vad smink kan göra när man är blek, svart och påsig under ögonen och allmänt dålig. Och så alvedon och Ipren på det. Så denna dag gick riktigt bra och jag är glad att hela familjen kunde ses och fira mamma!!!! 
Älskar min familj ♥️♥️

Kram 

Hår och hår

Halli hallå.
Hur har din helg varit? 

Tess är pigg och kry men vi andra är hängiga. 
Jag ska försöka jobba imorgon och Seth ska till skolan, men Stefan är riktigt dålig nu så han blir hemma.

Tess var på kalas igår. Så glad hon var att äntligen få träffa kompisar efter en vecka hemma. 
Min fina kalasprinsessa.
(null)

(null)

(null)

Det var ju Mellofinal igår och vi skulle kolla på den med Rasbergs och Karlssons, men Stefan och jag var för dåliga. Barnen ville dock dit så Katarina tog med sig dem! Vilka underbara vänner vi har!!! De var så glada!!!

Idag var det kyrka och kids. Tess fick vara där tillsammans med Jessica, då vi andra inte orkade pga denna eländiga sjuka. Underbara Jessica. Tess ville så gärna på Kids så det var underbart att hon fick åka dit.
På Kids var det crazy hair day. 
Sån rolig grej!


(null)

(null)
Detta är en spindel med svarta ben (gjorda av flätor och piprensare).
I vekligheten såg det lite annorlunda ut.
(null)

(null)
Älskade unge!!

Nu önskar jag dej en fin vecka!!! 
Kram kram 

Ny upplevelse

Igår var jag med om något märkligt och läskigt. Vi är ju sjuka här hemma och i onsdags tyckte jag att det blev lite bättre. Men Igår när jag vaknade var det sämre. Jag blev superandfådd så fort jag stod upp och hjärtat rusade. Mitt hjärta rusar då och då och jag har kollat upp det och det ska inte va något farligt. Men igår slutade det aldrig att rusa och jag blev mer och mer andfådd och det svartnade för ögonen när jag stod upp. Jag ringde 1177 för jag tänkte jag kunde få en tid på jouren, men jag blev hänvisad till akuten.  Stefan var ju i Stockholm, men mamma och pappa kom och mamma var hos barnen och lagade mat till dem. Underbart!!
Pappa skjutsade mig till akuten, för det fanns ingen plan på att kunna köra själv. Han släppte av mig och väl där gick allt fort. Jag blev inlagd på ett rum direkt med flera sköterskor som tog hand om mig och kopplade upp mig på EKG och sånt. 
Läkaren kom också på stört. Detta gjorde mig faktiskt  nervös och orolig, för det har aldrig gått så fort tidigare. Min puls låg runt 180 hela tiden. Jag fick träffa överläkaren på kardiologen, som hade jour. Hon lugnade mig direkt att det inte var något farligt och man kan inte dö av detta och det går att behandla. 
Sen fick jag en medicin insprutad i armen. Innan sa de att vissa tycker det känns som en att få en hästspark i bröstet och att vissa inte tycker det känns särskilt mycket. Men att hjärtat typ "startas om" så det känns ju. För mig gjorde det inte ont, men galet vilken märklig och obehaglig känsla det var. 
Men pulsen gick ner. Sen fick jag vila en stund innan nytt EKG som visade att allt stod rätt till igen. Jag kommer följas upp på kardiologen och vad jag förstår finns det behandling för att få hjärtat att sluta rusa så ofta.  
Ja, det var en ny upplevelse. Tack och lov för stt det inte var något farligt! Kommer det tillbaka och inte slutar efter en liten stund ska jag åka in igen. Jag har haft såhär ett par timmar tidigare, men inte åkt in, men nu förstår jag att jag ska åka in om det inte slutar efter några minuter.

Jag vet inte om det var på grund av den ansträngning som kroppen genomgick hela dagen igår eller om det bara blev så ändå, men febern kom tillbaka idag och jag har ingen röst och hostar och snorar galet mycket. Hoppas det slutar snart.

Jag är så tacksam för vården vi har och får i Sverige! Och denna personer på akuten, som hela tiden är trevliga och lugna när man själv blir rädd och trots allt de har att göra. 

Nu önskar jag dej en fin helg!
Kram 


Sjukstuga

Hej hej. 
Här hemma har vi inte de roligaste dagarna just nu. Jag, Tess och Seth är sjuka och Stefan är i Stockholm på utbildning. Idag har han också blivit dålig, men i Stockholm då. Så trist. 
Vi har ont i hals, öron, huvud, kropp och jag har haft feber. Dessutom blir vi alla helt flåsiga och helt slut av att göra små vardagssysslor, som att plocka i och ur diskmaskinen, gå uppför trappan till vardagsrummet, värma mat i micron osv. Stefan åkte och handlade innan han åkte till Stockholm, så vi har bla Gorbys och Billys här hemma och lite annat som är lätt att göra iordning. Ingen av oss har direkt någon matlust, så det fungerar bra tycker jag. Tack och lov att barnen är stora. Och tack och lov att Tess inte blir så sjuk så vi behöver åka till akuten, eller sitta uppe hela nätterna. Du som följt mig länge, vet ju att hon varit rejält dålig sina första fem år. Med akutenbesök var och varannan vecka, feber i flera veckor i sträck, svårt att andas och hur mycket medicin och undersökningar som helst. Så det är helt fantastiskt att hon klarar av att vara sjuk på ett "normalt" sätt. Det är jag så tacksam för!! 

Vi var inte sjuka under februari - aka vabruari - så jag har inget att klaga på! Vi är vana att vabba att Tess är sjukskriven ett par månader varje vinter/vår. Så jag är galet tacksam för sömn på ett sätt vi inte haft på fem år (även om Tess sällan sover en hel natt i sin egen säng, men det gör inget). Jag är tacksam för hälsa hos barnen!! 
Tack Jesus för det!!! 

Kram kram

Fruktstund

Hej hej!
Idag var det vasaloppsdag! Så mysigt! Sen var det femmilen från VM. Helt klart en bra dag  att spendera i soffan 😊. 

När jag tittade på Vasan pysslade Tess. Hon kom upp med denna "bok" som hon gjort. Jag tycker att hon är duktig på att skriva, vilket hon gjort helt på egen hand. 

(null)

(null)

(null)

Tess och jag hämtade en nöjd och glad Seth vid bussen nu ikväll. Han har haft en jättebra helg i Oslo. 
En av Tess första frågor till Seth när han kom hem var om han saknat  datorn. 😳😳😂 Inte om han saknat oss eller så utan datorn! Haha. 

Nu ska jag försöka sova snart. Har fått lite feber här på eftermiddagen och ont i hals, huvud, öron och kropp. Får se om det är tillfälligt eller om det blir något mer av det.

Hoppas du haft en fin helg!

Kram 


Vår dag

Igår åkte Seth till Oslo! 😳🤗 såååå roligt! Han är där och hälsar på sin kompis Filip. Han kommer hem imorgon igen. 
Stefan jobbar hela helgen då Tess och jag åkte till mamma och pappa och hängde i Kumla en stund. 

Här hoppar Tess runt på några plattor som spelar olika toner. Bra grej! 
(null)

Vi fikade också. Pappa fick det av Tess i födelsedagspresent. Det roliga var bara att vi inte fick betala utan det gjorde pappa 😊 haha, bra deal! 
(null)

Vi hängde kvar och kollade på tremilen i deras soffa. Roligt att se Sverige och Frida vinna brons!!!!

Väl hemma igen har det pysslats och sånt.
(null)
Såhär kan det bli då! 😊 

Imorgon är det Vasaloppet! Så roligt!!
Marcus skulle ha åkt men har varit sjuk och är inte kry än tyvärr. Så synd om honom! 
Jag ska sitta i soffan och kolla hela förmiddagen 👍🏻😊

Hoppas du har en fin helg! 
Kram 


RSS 2.0