Lapp med kärlek

Jag har jätteont i ryggen. Trist och hämmande. Jag möblerade om mitt rum på jobbet i torsdags - tillsammans med mina kollegor - men jag tog i för mycket. Jag håller på att lära mig leva med denna fibromyalgi och vad jag kan och inte kan göra. Sjukt svårt.

Jag känne mig inte som världens bästa förälder precis när jag inte orkar något och har ett kort tålamod. Då värmer en sån här lapp från Tess något alldeles!!
(null)
Fina fina älskade unge!!!

Och sen den här då!! Stefan fick hem grejer till sitt jobb härom dagen och Seth och katten kröp in i en av kartongerna. Haha älskar den här killen alltså. 
(null)

(null)

Kram kram 

Skridskor

Halloj.
Idag skulle vi ses och grilla med de familjer som ville i kyrkan. Meeeen det regnar och blåser galet mycket så vi bestämde att ses och åka skridskor istället. Mysigt och kallt.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Mysig morgon helt enkelt!!!

Kram kram 

Måla

Igår fick jag lite feeling och inspo att måla lite. Det är ju så sjukt roligt!!

(null)
Såhär blev resultatet. Jag har använt ett kulhalsband för att skapa "blommorna". 
Denna ska hänga på mitt jobb.

Katten hoppade upp på färgen. Typiskt. Så jag försökte tvätta hennes tassar haha.
Det blev ändå såhär:
(null)

Blå och röd på två tassar. (Här bara på en tass). 

Idag såg jag detta utanför jobbet. Liiiiite tidigt kanske men vackert!! 
(null)

Vilken konstig vinter det varit - eller inte varit är kanske det mer korrekta.

Hoppas att du har det fint!
Kram 

Sjukstuga igen.

Halloj mina fina vänner!!! 
Ja  af ska man säga. Tess var frisk i en vecka. Sen fick hon hög feber igen och ont i magen. MEN innan det var hon frisk en vecka och vi hann vara på dans, skolan, jobb och träffa vänner. Tack och lov! Vi var också i kyrkan i söndags. Så härligt! 

(null)
Tess och jag på väg till kyrkan!! 

Utanför oss kommer snart påskliljor. I februari! 
(null)

I måndags fick Tess feber igen som sagt. Hon har haft över 39 grader och ont i magen. Igår började hon även snora och hosta. Vi har träffat läkare och det är virus, så inte mycket stt göra. 
Vi är lite slitna allihop här hemma nu. 
Denna vecka har Stefan dessutom gjort lite undersökningar då han utreds för sjukdom. Det är en del kring det också och fler undersökningar väntar. Så nu har det varit lite mycket faktiskt. (Igen haha). 

Idag satt vi och tittade på skidor och Stefan la sig med huvudet i mitt knä och Tess satte sig i mitt knä. Så mysigt. Båda somnade och jag njöt av att ha dem nära! 
(null)

(null)

Mina älsklingar. 
Seth hänger mest på sitt rum och spelar dator med sina kusiner. Han har varit hängig han också ett par dagar, men ingen feber iaf. 

Ja det var en liten uppdatering från mig.

Jag är så tacksam för att vi får ha det så bra mitt blan sjukdomar. 
Vi har det fint tillsammans som familj. Vi har fina vänner. Vi har en fantastisk familj omkring oss. Och kyrkan!! Älskar kyrkan och kyrkfamiljen alltså!!

Nu är det snart Mello!! Älskar mello alltså!!!

(null)
Kram krm 

RSS 2.0