Bilder från senaste veckan

Här kommer bilder, utan text, från senaste veckans promenader och utomhushäng. Som jag njutit av sol och värme!!!!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kram

En sån härlig helg!

Nu är äntligen värmen här. (Tillfälligt säkert, men jag njuter de dagar den är här.) 
I helgen var vi på kalas för vår fina vän Elisa. Hon är ledare i kyrkan för youth, så hon är ledare för Seth. Hon är så grym!! Så det var roligt att få vara med och fira henne. 
 
Hon hade gjort iordning sittplatser på olika ställen i lägenheten, skaffat handsprit och sa at vi behövde hålla lite distans. 
Elisa!
 
Ellen var där! 
Och Tess trivdes förstås!
Denna hade Elisa gjort själv. SÅ rolig idé!
 
På eftermiddagen åkte vi till Marcus och Lovisa och träffade mamma och pappa i deras trädgård. Så skönt att man ändå kan ses utomhus! Det blev inga bilder då dock... 
Tess fick en födelsedagspresent av Marcus och Lovisa som vi fick pyssla med på söndagen. Nämligen att göra tvål. 
Tvåltillverkning!
 
I söndags hade vi lite familjehäng med kyrkan efter onlinegudstjänsten vid 11. Så härligt! Och fint väder var det och rätt så varmt! 
Det fyllde på med lite mer folk sen och det spelades kubb, fotboll och lektes i lekparken. 
Härligt! 
 
Idag var jag på Usö och tränade och hade aktivitetsträning. Jag är så galet tacksam för denna smärtkurs jag får gå! Jag lär mig så mycket hela tiden och jag hoppas jag kan hålla i när jag börjar jobba igen och vardagen är tillbaka.
 
När jag tränat klart åkte jag hem och satt en stund på balkongen i solen och läste. 
Hade fint sällskap av Gandalf, förstås. 
 
När jag hämtade Tess så ville hon ha lite picknick ute i vår park. Så det fick det bli. 
Hon träffade en kompis ute i parken och sprang och lekte och jag satt kvar i gräset och pratade  med mamman till kompisen. Så mysigt! 
 
 
Hoppas du haft en fin helg!!
Kram kram

Pokemon Go och annat

Idag har Tess äntligen fått börja med Pokemon go. Så glad och nöjd. 
 
 
Hon har tagit över mitt gamla konto, som jag hade för många år sedan då det var helt nytt och Seth och jag var ute och grejade med detta. Hon är så nöjd!!
 
 
Igår hade vi utomhusträning på "smärtis", som vi kallar vår kurs. Vi är ett härligt gäng på 4-6 stycken som har roligt tillsammans. (Vi är olika många på olika kurser). Det var riktigt skönt ute och jag kunde tom gå i t-shirt. Vi håller till på Stora Holmen och där är det så vackra vitsippor och andra blommor just nu. Älskar verkligen denna årstid när värmen och blommor börjar komma. 
 
Idag har jag opererat min stortå. Haha. Så knäppt. Vad är det med min kropp? 
Nu börjar bedövningen släppa så jag har rätt ont. Hoppas det släpper av snart. 
 
Kram kram
 

True story 😜

(null)


PÅSK

Jag tänkte berätta lite om vår påsk nu, men börjar med att berätta att Tess fick ha ett litet minikalas för två klasskompisar fredagen efter sin födelsedag. Då det är som det är med Corona nu, valde vi att hon fick ha ett litet litet kalas här hemma istället för att samla många tjejer. 
Så kalas blev det iaf och det var väl det viktigaste :) 
 
Tre glada tjejer på väg hem till oss från skolan :).
 
Påsklovet har varit lugnt. Tess var på fritids, Stefan jobbade och jag var på min smärthanteringskurs och Seth har varit hemma. Han fick äntligen sitt nya gamingskrivbord. Och under såhär såg det ut när det var ihopsatt :) haha. 
Det stor inte sådär nu förstås, men det såg så roligt ut. 
 
Tess fick lyxen att ha sleepover med Ebba onsdag till torsdag. Så taggad! Och hon sov till 7!! då Ebba väckte henne. Hon sover aldrig så länge här hemma. Så det var en win för oss alla!
FIck denna bild skickad på kvällen. 
 
På torsdagen hade vi Youth från kyrkan här hemma och grillade. Så mysigt (men kallt). 
 
 
Ett kort på kissen måste ju också vara med :) Livsnjutaren. 
 
På långfredagen träffade vi mamma och pappa (äntligen) vid Trystorps Ekängar. Vi höll avstånd och kramades inte. Det är verkligen trist att inte kunna ses nu, men det är viktigt att respektera de restriktioner som finns. 
 
Vacker miljö alltså!
 
 
 
 
 
 
 
 
Tess och jag såg en fjäril som måste ha varit rätt nykläckt (säger man så). Den satt i solen med sina vingar utbredda. Den syns ju knappt men jag var rätt långt ifrån när jag tog kortet, så det blev suddigt. Älskar fjärilar!! De är verkligen ett tecken på att våren är här. 
 
Älskar alla blommor som börjar blomma. 
 
 
Tess har skrivit på vår lightbox .Bästa livet står det ;) 
 
Det har hunnits med att spelas spel också denna helg. Här spelar Tess och Stefan tv spel. 
 
 
Ellen har varit här och spelat spel med Tess (och hängt med oss andra också förstås). 
 
 
I övrigt har vi träffat vänner och tittat på gudstjänster från vår kyrka Hillsong Sweden. I fredags var det lovsångsgudstjänst och i söndags var det gudstjänst 11 och 18. Det var helt fantastiska gudstjänster. De ligger kvar på youtube och på hillsong.se om du vill se dem. Framförallt var långfredagens lovsångsgudstjänst något utöver det vanliga. Älskar kreativiteten i kyrkan och att man alltid är lösningsfokuserad och inte problemfokuserad. 

Jag hoppas du haft en fin påsk! 
Stor kram

Vädret och dagen

Vädret på Tess födelsedag... 
storm, hagel, åska, regn och snö...

(null)

(null)

(null)


Men härligt firande med Ebba och Matilda! Och FaceTime med mormor och morfar, då vi inte kan träffa dem pga Corona. Och farmor kom hit på eftermiddagen! Så bra dag och en nöjd Tess!! 
(null)
Fika med Matilda och Ebba! 

De fick dekorera sina egna kakor. 
(null)

(null)

(null)

(null)

På kvällen blev det tårta till efterrätt...
Smaskens.
(null)

(null)

Godistårta, enligt önskemål 😊 
(En godisgömma inuti tårtan). 

Nu ösnskar jag godnatt!

Kram kram 

7 år

Idag fyller vår Tess 7 år!! Kära nån! 7 år! 
 
Underbara, fina Tess. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Igår kväll slog vi in födelsedagspresenterna och fick fin hjälp av Gandalf haha. 
(null)
 
Imorse fick vi gå upp tidigt tidigt och göra våfflor, då Tess önskat sig det till frukost och när man fyller år får man bestämma frukost och middag :) Stefan är i Motala och jobbar idag, så därav den tidiga timman. Men Tess var glad och hade nog inte sovit så mycket längre ändå. (Vi firade henne vid 5.45) Stor eloge till Seth som gick upp utan att klaga en sekund!! 
 
(null)
Glad och nöjd!! Det blev mest målargrejer, eftersom det är det hon önskade sig. 
 
Tess är en fantastisk person som har så mycket humor, glädje, envishet, kreativitet och drama inom sig! Hon är en glädjespridare varje dag!! Även om hon förstås kan vara ledsen och arg också, men det är precis som det ska vara!! Hennes grundkänsla verkar dock vara glädje! 
 
Hon kommer ofta med roliga kommentarer såsom en gång när vi sa till henne att vi är så glada för att vi har henne (hon gjorde en rolig grej). Då svarade hon:
"Tänk om ni fått en annan tjej istället för mig, som hette Margareta." 
😳😳 Var kommer sånt ifrån??
 
En annan gång när hon hostade och hostade så sa jag: "Vad ska vi göra med dig Tess?" Svaret jag fick var: "Ja, inte kasta mig i soptunnan iallafall". Haha. 
 
Graviditeten med Tess var tuff, med sjukskrivning, illamående 24/7, inläggning på sjukhus då och då, dåliga värden osv. Förlossningen startades den 31/1 och hon kom den 2/4 så det var en långdragen historia. Tess har varit sjuk stora delar av sina fem första år och det var riktigt tufft, men tänk vilken glädje hon varit sedan dag ett. Tacksamheten över att hon kom till oss är så stor! Vilken gåva hon är!! 
 
Tess som nyfödd
 
Tess ett år
 
Tess två år
 
Tess 3 år
 
Tess 4 år
 
Tess fem år
 
Tess sex år 
 
Tess sju år
 
Min familj är det bästa som finns!!!
 
 
 

RSS 2.0