Julgodis

Wow och jippi. Idag är det godisbakdag! Seth och jag vaknade tidigt, ca 5:30, det var lite för tidigt... Stefan kom hem kl 6:30... Han la sig i vårt förråd och sov, för där får han vara mest ifred. Seth och jag gick ut och tog oss an de två decimeter snö som kom igår. Jag drog på vår "snöklippare", som Seth kallar den. (Alltså snöslunga, som vi var tvungna att införskaffa pga att både Stefan och jag har ryggskador och inte fixar att skotta snö, när det blir för mycket.) Seth ville naturligtvis hjälpa till och fick sin egen lilla "snöklippare", som egentligen är hans gräsklippare, som ni ser...




Vi åkte sedan och storhandlade och så hämtade vi Sofia och Jesper vid tåget. Och så var det dax att börja göra godis. Tyvärr så blev Seth sjuk under dagen. Helt plötsligt började han klaga över att han har ont i örat. Han började gråta och nästan skrika. Till slut somnade han, efter att ha fått en alvedon. Efter en stund vaknade han och skrek och grät och hade ont i magen och i örat. Stackars liten och så fick han lite feber också. Efter ett tag så piggnade han till lite och började vara med att göra godis.



Jesper var knäckansvarig... I say no more =) Men oj, vad goda de blev, perfekta!






Sofia och Seth hittade annat att pyssla med... Roligt hade de. Tanten i bakgrunden moffar choklad =)
  



När det stora tornet var färdigt så ville Seth naturligtvis knuffa det i backen så det gick sönder...



Seth fick en tomtedräkt idag när vi handlade på Willys, som han ville sova i. Sid och Seth busar, som vanligt.



Vår lilla sjuka tomte, som här är på väg till sängen för att sova. Han mår verkligen inte bra. Han frös och ville ha en filt och ville ha tomteluvan på sig. Det tog en stund innan han somnade för han var lite orolig. Nu sitter vi i gillestugan med en brasa i kaminen, har ätit varm smörgåstårta och lite knäck och annat gott och tittar på The Italian job. Skön kväll. Det är så trevligt att ha goda vänner här och få prata om viktiga och triviala saker och få skratta och så.


Tack Gud för den här härliga dagen!
Blessings


Kommentarer
Postat av: mum

Vad skönt med ett par mysdagar och en massa godis...

Hoppas tomtenissen blir bra i sin mage och sina öron.

kram kram

2008-12-14 @ 14:59:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0