Lite allt möjligt

God kväll!
Jag förstår inte att livet alltid går i 100 knyck... Vi säger alltid att vi ska lugna ner oss och ha lite fler hemmakvällar osv, men vi lyckas aldrig få till det där. Men nu är det mycket med mitt jobb och min utbildning och Stefan har Lussebandyn imorgon och hur mycket som helst att göra med den. Lussebandyn är en ungdomsgrej, som görs i Avesta för åttonde året i rad. Det är ett drogfritt lussefirande. Det är 25 bandylag som har turnering. Det är Avestas största ungdomssatsning med ca 700 ungdomar som samlas!!! Kul och det är vår kyrka som står bakom. Stefan har jagat sponsorer och det är jättemånga som sponsrar, t ex Haglöfs och Coop. De som vinner turneringen får priser för massor pengar. Idag ringde Elgiganten till Stefan och frågade om de kunde få vara med och sponsra. De har tidigare sagt nej, så det var ju jättekul att de ringde upp igen. De sponsrar med - håll i er - en EU MOPPE!!!! WOW. Den kommer lottas ut imorgon! KUL. Heja Elgiganten!

Stefan är nu iväg och grejar med saker inför Lussebandyn och jag har precis satt mig i soffan och myser med lite glögg och kvällsmacka. På tv:n har jag Nobels fredskonsert på och Robyn sjunger. Hon är ju hur bra som helst! Hon har någon konstig klänning på sig så man nästan ser trosorna. Den ser nästan ut som en julgran. Konstig. Dessutom har hon rakat håret på sidorna och har något guldigt grejs där istället. Lustigt, men det spelar ju ingen roll. Hon är så musikaliskt begåvad!

Igår hann jag inte blogga, för er som saknade ett inlägg under gårdagen =) Frida och Mirre var här och vi kollade på en härlig tjejfilm. "A cinderella Story" med Hillary Duff och Chad någonting från One Tree Hill. Jag vet inte hur många gånger Frida sa "han är ju så snygg!" Mirre satt mest och var röd i ansiktet och generad över hur klyschig filmen är. Jag myste, för jag älskar fjantiga tjejfilmer. Stefan satt mest och flinade åt Mirre och Frida. Vi hade iaf en mysig kväll med en IQ befriad film med vackra människor att titta på ;0)

Igår var jag i Västerås på handledning och missade Seths första lussefirande. De hade det på Lokalen där hans dagmammagrupp samlas på onsdagar. De var lucior, tomtar, tärnor och pepparkaksgubbar. Tyvärr glömde Stefan kameran!!! Därför har jag inga bra bilder att visa från detta alltså... Seth sa på morgonen till mig att han inte skulle vara någon pepparkaksgubbe utan ett pepparkaksland! Ha ha. I och för sig så sjunger man ju så i visan: Vi komma, vi komma från pepparkakeland... Jag förökte ta ett kort på honom när jag kom hem istället, så jag fick ett kort på honom i pepparkakskläderna, men han var inte på humör att bli fotograferad. Men här kommer en liten bild på pepparkakslandet:



Seth har gjort ett par vaxljus hos sin dagmamma. Det är så gulligt när han kommer hem med egengjorda grejer!



Själv var jag så sugen på att ha en liten julgrupp, men eftersom ekonomin är lite knaper, så gjorde jag ett eget försök istället. Ja, inte kan jag det här som många av mina vänner, men här är resultatet på min julgrupp.



Vi har så härligt vintervitt här i Avesta nu. Det snöar och förhoppningsvis får det ligga kvar. Jag älskar när det snöar och det blir vitt och vackert! Jag visar en bild här hur det ser ut hemma nu från vår verandadörr. Jag vet att kortet inte är något vidare, men tänk er hur mysigt det är med snön...



Nu till helgen kommer Jesper och Sofia och ska baka julgodis med oss! HÄRLIGT!!!

Blessings Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0