Lite reklam...

Jag har ju talat om två av mina vänners bloggadresser här i min blogg, men jag har ju fler vänner med bloggar och så. Därför kommer här lite reklam för andra bloggar också:

Min underbara svägerska Lovisa har en blogg, som heter http://www.lojsi.blogg.se/ Där får man följa hennes och min bors familj. De har Hugo och Alva, som alltså är Seths kusiner. Det skiljer bara ca fyra månader på Seth och Hugo! (Min syster har också två barn, Albin och Hannah och Albin är också ca fyra månader äldre än Seth. Det skiljer tre veckor på Albin och Hugo... De tre musketörerna eller vad!!!! )

Lovisa har en syster som har en blogg som handlar om inredning. http://www.vardagensguldkorn.blogspot.com Hon är så duktig på att hitta på inredningsgrejer och göra saker osv. Kolla gärna det!

Min svåger är pastor i en annan stad i Sverige. Bröderna går samma väg =) Han har en blogg som heter http://www.metalpastor.blogg.se/ Ja, han diggar hårdrock... alltså riktig hårdrock, en såndär rock, så man hör inte vad de sjunger... Han håller förstås inte med om det, men alla andra gör det hihi.

Här är en annan av våra vänners blogg. Jag tror han vill vara lite anonym, för i bloggen står inga namn och inga bilder finns, så det respekterar jag och säger inte vem det är, men det är en av våra vänner och han är rolig!!!
http://www.pappahumor.sprayblog.se/

Så är det en av ungdomarna i kyrkan, som heter Mirre.... Jag kan ju inte göra ett inlägg om andras bloggar utan att ta med henne. Hon är jättekul! En underbar tjej, som förgyller våra liv!  www.mirandaisaksson.blogg.se

Och så till sist vill jag göra reklam för en av mina bibelskolekompisar Åsa Thörner. Hon sydde min brudklänning. Jag hade tänkt lägga ut en bild på den, men vi gifte oss innan digitalkamerans tid och vår scanner är inte hemma så jag kan inte scanna in någon bild heller. Den är iaf hur fin som helst och hon är mycket duktig. Hon syr och grejar och har en möbelsnickarfirma. Här är hennes adress, om ni vill in och kolla: http://www.manomade.se/

Hoppas jag nu inte glömt någon... Om jag gjort det så säg till mig. Inget illa menat!

Nu kommer lite bilder på vad Seth har gjort. Jag är en sån där fjantig stolt mamma, som jag inte trodde att jag skulle bli =) ha ha. Idag var Seth på Lokalen med sin dagmammagrupp och träffade tomten och hade julfest. Han gjorde även dessa fina kottdekorationer:




Här kommer kort på hans julkort till mormor och morfar och farmor, som han gjorde igår. De till gammelmormor och morfar kan jag inte visa ännu, eftersom de läser bloggen och har inte hunnit få sitt kort ännu. Inget roligt om de inte får se det här innan de ser det i verkligheten. Mammas Internet ligger nere för tillfället så hon kan inte läsa bloggen innan hon får kortet, så därför kan jag visa det och Seths farmor kollar nog inte min blogg, eftersom hon inte är en vän av datorer.





Seth är ganska frisk nu, men har tyvärr fått en ögonifektion, eller vad det heter och då får han inte vara hos sin dagmamma. Typiskt, nu när han typ är frisk. Så nu blir det svårt att få ihop allt vi egentligen behöver hinna här sista dagarna innan jul. Det är predikan, skoluppgifter, seminarium, städa, kalas på lördag osv. Hoppas Seth är helt frisk till sitt kalas. Ja, ja, vi får lägga ner kraven helt enkelt och se till att vår son mår bra i första hand.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig och sova!
Blessings!

Kommentarer
Postat av: mormor

Ja nu funkar internet igen, två dagar tidigare än lovat, de skämdes väl för sina fel de gjort.

Tack sååååååå mycket för det fina kortet som kom idag. jag blev så rörd när jag såg det. Vilka underbara kottar han dekorerat.Han är duktig eran son.

Kram

2008-12-18 @ 16:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0