Treårskalas

Idag har vi haft treårskalas för Seth. Det är ju mysigt med kalas. Seth pratade konstant från det att han vaknade till barnen kom. Han var så uppspelt. Tyvärr var det lite bortfall bland kompisarna pga sjukdom, men det blev ändå ett gäng med barn och vuxna.



Här sitter de och fixar tre ljus till tårtan. Om ni undrar varför Stefan ser lite konstig ut så sa han "vad söt han är" samtidigt som jag tog kortet. Ja, det är så vi är, vi förundras varje dag över att han är så go och söt och då ser vi lite töntiga ut, men det bjuder vi på... Det bör dock tilläggas att han är snart tre år och det märks... men vi är ändå förskonade för han är väldigt smidig och i sitt trots så är han ändå ganska rolig, så vi orkar med det bra tycker jag.
Här är tårtan:



Gissa vad Seth tycker om för film...

Vi hade iaf ett jätteroligt och härligt kalas idag. När vi nattade Seth nu ikväll så pratade vi lite om kalaset och sakerna han fick och han sa själv att han tyckte det varit spännande...

Nu till något helt annat...Jag vill visa bild på våra nya sängbord. Vi har nämligen haft varsin sockerlåda som sängbord, sedan vi gifte oss för åtta år sedan. De är ju snygga på sitt sätt. Vi älskar ju gamla saker, men de är lite opraktiska. Vi har tittat på  nya sängbord i flera år, men inte hittat något vi både tyckt om och haft råd med. Så nu under hösten har en av ungdomarna i kyrkan, Samuel Hultkvist, gjort varsit sängbord till oss, genom sin skola. Han går  någon utbildning där han lär sig göra möbler. Oj, oj, oj, vad snygga de blev och vad nöjda vi blev. När vi ställde in dem i rummet så sa vi hela tiden, oh, vad underbart, men... oh, jag är så nöjd osv osv osv. Vilken duktig snickare!



Sockerlådorna, som nu blivit förvisade ner i källaren...





Ni förstår ju varför vi är så nöjda.

Nu kommer snart några av ungdomarna från kyrkan och ska titta på film här, så jag behöver sluta...
Take care!
Blessings


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0