Blä

Nu är det söndagförmiddag och egentligen skulle jag vara i kyrkan nu, men... MIN DUMMA MAGE!!! Jag har haft problem med magen sedan jag var bebis och det har inte blivit bättre med åren. Jag mår ofta illa och har ont i magen. Oj, vad många gånger jag fått frågan om jag är gravid, men NEJ, det är jag inte! Jag mår så här och kommer må så här hela livet, om jag inte blir helad. Igårkväll började jag må illa igen och har knappt sovit inatt och jag mår fortfarande illa och orkar helt enkelt inte gå till kyrkan. Typiskt, för jag ville verkligen gå. Det är mycket folk idag, eftersom det fortfarande är 75 års firande. Seth och Stefan har åkt dit. Seth ser fram mot att träffa Izor, som finns med i kyrkan varje söndag. Det är någon av ungdomarna som tar på sig en isbjörnsdräkt och kommer in och hämtar barnen till söndagsskolan. Vi sjunger alltid en särskild sång när de ska till söndagsskolan. (Seth brukar be mig ska sjunga "Izorsången" så då sjunger vi just den.) Seth ska alltid springa fram och krama Izor och klappa honom. Gulligt tycker jag.

Så nu sitter jag här i min ensamhet och har katten på fötterna och tittar på en repris av Gilmore Girls. Det är ju en härlig serie som man blir glad av - hur ledsen man än är. Elden sprakar i kaminen och jag har det ganska bra, men lite ledsen är jag för att jag mår så här igen.

Det snöar här idag och det lättar alltid upp humöret! Jag älskar snö och snart är det advent, som jag älskar ännu mer. Snart får jag sätta upp ljusstakar, byta gardiner, ta fram adventskalendern osv osv. Vad härligt! Jag vet att jag låter hysterisk, men jag tycker det är roligt!

Imorgon ska vi öva med adventskören för andra gången. Det är en kör som jag dragit ihop, som ska öva ett par gånger och sedan sjunga första advent. Det är så roligt. Vi övade in tre sånger på en timma och det låter hur bra som helst! Som en änglakör, kan man säga. Vi var bara kvinnor och övade förra gången, men förhoppningsvis kommer det några män imorgon. En man som var i kyrkan hörde oss och sa att det måste vara så det låter i himlen. "Jasså, är det inga killar i himlen?" frågade Sofia då. =) Det får vi ju hoppas att det är, eller hur?

Ha en bra söndag och vilodag!!!

Kommentarer
Postat av: gammelmormor i mobyt

Inte kul att må dåligt,vi har haft birger här i eftermiddag.Han har en mage likt din.

E. var ikyrkan på förmiddagen där var så gott som fullsatt.

KRAM !

2008-11-16 @ 17:45:23
URL: http://pastorsfrun.blogg.se/
Postat av: KelocC

Nice blogg :)

2008-11-16 @ 17:50:11
URL: http://kelocc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0