Överumplad

När jag åker till jobbet brukar jag lyssna på Äntligen morgon på Mix Megapol. I morse sa Anders Timell ett riktigt riktigt dålig skämt om Thomas Quick (eller hur det stavas) och ett litet barn, som han skulle döda.
Jag blev riktigt upprörd. När Stefan blir upprörd över något så agerar han, han skriver i tidningen eller ringer vederbörande myndighet osv. Jag själv är en mespropp och blir upprörd i det tysta.
Men idag blev jag så upprörd över detta skämt, som tom Gry Forsell sa var osmaklig, så jag skickade iväg ett sms till deras nummer och sa att jag tycker Anders borde visa respekt för de mördades familjer och att jag tyckte det var tråkigt att han sa detta skämt, men att jag tycker de har ett bra program i övrigt - typ... (Jag körde inte bil när jag skrev...)

Efter en liten stund, när jag satt vid mitt skrivbord på jobbet, så ringde telefonen med ett mobilnummer jag inte kände igen, så jag svarade: "Maria". I luren hör jag "Hej, det här är Anders TImell". "Hej..." säger jag tveksamt. Sedan börjar han prata och jag kommer inte ihåg precis vad han sa, för jag blev så paff och överumplad. Men han sa något i stil med att han förstod vad jag menade och att han har respekt för familjerna och menade inte att såra någon. Jag visste inte vad jag skulle säga och jag minns inte riktigt, men jag sa iaf tack för att han ringde och att jag tyckte det var bra av honom att göra det.
HA HA HA jag blev så paff!

Jag tycker faktiskt att det var bra av honom att ringa. Det sändes alltså inte i radion utan han ringde under en paus. Man kan anta att han får kritik ibland, eftersom han kan vara ganska plump och jag kan inte tänka mig att han ringer alla som klagar, så han måste ju på något sätt ha reagerat och kanske själv känt att det blev lite väl illa den här gången.
Ett stort plus för Anders TImell!


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hej! Jag håller med dig, jag tycker det var bra av honom att höra av sig och förklara sig och be om ursäkt. Det är verkligen osmakligt att skämta om något sådant. Och fatta vad coolt...DU HAR PRATAT MED ANDERS TIMELL ;o) HAHAHAHA!!!!! Kram Lovisa

2008-11-22 @ 13:05:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0