Underbara Lördag

Oj, idag har vi hunnit med mycket... Seth vaknade kl 5, sisådär roligt tycker jag... Som tur var sov Stefan i gillestugan så han fick sova lite längre. Han behöver ju det eftersom han jobbade sent igår. Inatt ska jag sova där så jag får sova lite längre imorgon och det ska bli riktigt skönt!

När vi hade ätit frukost åkte Seth och jag och handlade och Stefan grejade lite med vår markis, som varit trasig och lite utebelysning osv.Seth fick sitt älskade och efterlängtade lördagsgodis...


 Efter det åkte vi till kyrkans second handbutik, 33:an, där de sålde korv och lotter och bjöd på fika och hade julmysigt.

          
lite underhållning på 33:an     Seth hittade en kista full med gosedjur som han tyckte var riktigt rolig.


Lite korv ska man ha förstås...


Seth fick köpa några saker, som han valde helt själv:

      
Tillsammans kostade detta 11 kr =)

När vi kom hem tyckte Seth att Sid också skulle vara julfin...


Så åkte vi till Tackerudhs på ettårskalas. Oh, vad mysigt och roligt det var. Barnen leker så bra med varandra. De har verkligen kul ihop. Vi vuxna kan sitta och prata och behöver inte medla hela tiden. På detta kalas var det ca 11 barn och 10 vuxna! Vi fick goda, nybakade lussebullar!


Efter kalaset åkte vi till kyrkan på en julkonsert med en grupp på sex tjejer, som heter Vocalsis. Hur bra som helst. De är ute och sjunger för att dra in pengar till Läkarmissionen, som bla jobbar med att hjälpa barn som är slavar i Etiopien. Underbart arbete!
Seth var med i början av konserten och gungade med till de härliga julsångerna.
Efter en stund gick han ner i källaren och lekte med några andra barn. Plötsligt hörde jag gråt och skrik genom musiken och sprang ut. Upp för trappan kom en förtvivlad Seth som har slagit i pannan så han har en bula och är blå. Som tur var gick det bra.
 
Diggar till julmusiken...


Hemma igen, men med en bula i pannan - och smutsig om munnen som vanligt, men när denna bild togs satt vi och åt kvällsmacka så det är ju inte så konstigt...

Efter konserten följde familjen Hallströms med hem och åt kvällsmacka. Det är så roligt, för Amadeus och Seth leker bra tillsammans, trots att det skiljer ca tre år mellan dem. Amadeus är en härlig kille.
Vi avslutade kvällen med att be Gud som haver tillsammans innan de åkte hem igen.


Ja, det var vår lördag det... Nu ska jag sova!!!
Kramar Maria

Kommentarer
Postat av: Anonym

Oj, vilken fullspäckad lördag! Men det låter som att ni haft skoj. Vad gullig han är som shoppar loss på secon hand =) Fina grejer...och billigt också! Ha en fortsatt skön söndagkväll och en bra kommande vecka! Kram Lovisa m familj

2008-11-30 @ 19:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0