Fullspäckad och härlig dag.

I morse vaknade vi som vanligt vid 6 tiden. Seth tittade på filmen, som han kallar "move, move", som är filmen Madagaskar, där de sjunger: " I like to move it, move it..." Efter en stund vaknade jag till och läste en lite. Skönt. Liza Marklunds bok är såååå spännande nu. Vid 10:20 åkte vi till kyrkan och vinkade samtidigt adjö till Mats och Ulla. Efter mötet var vi bjudna på lunch hos Simon och Charlotte, eller Simon och Kalott, som Seth säger... =) Det var jättemysigt. Vi åt tacos och kollade på bilder och hann med att verkligen umgås! Mysiga, härliga människor.
De är modeller för Five Seasons. Gå gärna in och kolla, för det är snygga bilder (och kläder):

www.fiveseasons.se


Charlotte och Simon


Charlotte

När vi varit hos dem åkte vi hem i ca 20 minuter sedan gick vi bort till Lucas, Oliver, Ulrica och Jonas. De åker bort nu i en vecka, så vi ville passa på att träffas lite, eftersom det var så länge sen. Vi gick direkt därifrån till Thomas och Zara och satt där en stund, sen gick vi hem och då kom Göran, från Örebro. Han ska vara här imorgon och umgås med Stefan och sedan ska de till Leksand och kolla på ishockey imorgon kväll. Nu sitter vi och äter kvällsmat och myser. Jag ska snart gå och lägga mig och läsa, för jag är så trött efter denna dag.

Igår fick Seth, till sin stora glädje, en liten cykel som Amadeus har haft. De hittade inte stödhjulen till den, så det får vi åka och köpa imorgon, för Seth har tjatat som en tok om att han vill ha stödhjul så att han kan ut och cykla.



Tack snälla för denna!!! 

Sov gott! 

Blessings

Kommentarer
Postat av: mum

Grattis till cykeln, vilken lycka för Seth.

Är snön borta så ni kan börja cykla än???

Jag såg vitsippor i dag.........

Kramisar från oss

2009-04-06 @ 19:35:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0