Glad Påsk!

Tänk att få vakna, tidigt en morgon...
Vilken härlig långfredag vi fick vakna till idag! Solen skiner, vi fick sova till 7!!!, vi åt frukost i sängen, vilket jag tycker är så mysigt att göra ibland (är uppvuxen med att fika i mammas och pappas säng på helgdagsmorgnarna), Seth och jag sitter fortfarande i sängen och har det skönt, vi ska snart åka till kyrkan och sen ska vi ha familjetid!! Härligt va!?! Planen är att åka och mata lite änder och ha lite picknick ute någonstans i eftermiddag. Vi ska först till kyrkan naturligtvis. Det är så gott att få åka till kyrkan och fira en av de viktigaste högtiderna tillsammans med sina vänner där. Vad viktigt det är att komma ihåg varför vi firar påsk. Idag är ju inte något lång, tråkig dag. Det är på ett sätt en festens dag. Om inte Jesus dött för oss hade vi inte kunnat få vara Hans barn och vänner. På söndag får vi fira Hans uppståndelse!
 


Imorgon kommer familjen Åkesson och det ska bli riktigt roligt! Härligt att få fira lite påsk med dem.

Som ni kanske förstått så är Seths nya intresse att få cykla =) Igår när vi kom hem från dagmamman tog vi en tur ut på cykelvägen ut mot Grytnäs. Jag ville titta efter tussilago (men jag hittade inga!!! Trist) och Seth ville cykla. Så vi gav oss iväg. Eftersom det är fint väder nu är ju ganska många människor ute och går och cyklar och vi mötte några på vår väg ut till Grytnäs. Seth ropade glatt "Hej! Vet du, jag cyklaj!" till precis alla vi mötte. De som cyklade och inte hade hjälm på sig, ropade han: "Man måste ha hjälm ju"! Ha ha.
Vad härligt det är med ett barn, som ännu inte lärt sig de sociala (tråkiga) reglerna att man inte pratar med varandra när man är ute och går. En farbror stannade och pratade och sa att Seth hade rätt i att han också borde ha en hjälm på sig. Det är trevligt att få småprata lite med folk sådär. Det borde vi bli bättre på!

Jag önskar er alla en härligt skön Långfredag!!!


En glad skrutt, som igår satt på vår obäddade säng... Jag bäddade inte eftersom jag var tvungen att dammsuga sängen först, eftersom vi har en katt som drar in stora grushögar i den =)

Blessings


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0