Jobbardag

Idag hade vi ju en jobbardag. Härligt väder vi fick!!!! Vi började med att städa hela huset och sedan åkte vi och hämtade ett lass med ved.


Seth och vedhögen


Seth hjälpte till och bar 1-3 vedpinnar åt gången. Duktig kille.


Tjusiga jag =)

När vi kom hem efter att ha hämtat första lasset med ved satte jag mig och gjorde min tenta. Jag hann göra den färdigt! Känns gott! Efter middagen åkte vi och hämtade ett lass med ved igen och passade på att fika hos Roland och Eva, ett par vänner i församlingen. De har två hästar, två katter och massor med leksaker. Förstå vilken lycka för Seth och vad skönt för oss att få sitta och umgås med vänner, när Seth var helt nöjd med att leka på golvet!

Den vänstra, vita hästen är 33 år!!!!


Seth, Toffsen och Olsson.


Seth och leksakerna!

Nu har vi haft lite lördagsmys och Seth ska sova och Stefan och jag ska gå igenom vår ekonomi! Låter kul va?!?! Vi måste lägga om taket nu under våren och det blir inte gratis, så vi behöver kolla igenom vår ekonomi.
Ha en skön kväll!!!

Blessings

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej! Vilken mysig men intensiv dag ni verkar ha haft =)Vi var ju på loppis idag och jag blev av med mycket saker, sålde för 1800:- !! Men några nya saker fick följa med hem oxå.... =)Ha det gott! Kram Lina

2009-04-18 @ 21:10:35
URL: http://homebylina.blogspot.com
Postat av: E-K

Hjälpes vilken dag! Slit inte ut er, vettja!

Hörde om erat tak - vicket strul. :(

2009-04-18 @ 21:14:41
URL: http://emmakaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0