Påsk snart

Idag var Seth påskgubbe, eftersom dagmammorna skulle ha påskfest för barnen. Hur ser en påskgubbe ut??? Vi har inga "gubbkläder", så vi tog några av Seths kläder och en hatt, som han alltid använder på somrarna. (De senaste två somrarna iaf...=) Han tyckte det var spännande att bli sminkad...



Här är det färdiga resultatet:


Han kom hem med ett påskägg han målat själv. Man blir så glad när han kommer hem med teckningar och grejer han får göra!

 

Ikväll har Stefan en träff med lite Speedwaypappor. Vi hade bestämt att Seth och jag skulle vara med och fika och sen skulle Seth sova och jag plugga (efter att jag bloggat hi hi). Som ni vet så pratar Seth ganska mycket och ikväll var inget undantag! Papporna var jättegulliga och pratade med Seth och han pratade på om Sid och sin nya cykel osv. När Stefan och papporna började prata om Speedway och deras "cyklar", så hängde Seth på och pratade om sina stödhjul! HAHA. Svårt att hålla sig för skratt då!
När jag lagt honom och sagt god natt och stod i hans dörr, sa han: "mamma vad pjataj dom om?" Jag svarade att de pratar om Masarna. "Heja Masarna", kom det då från hans säng. Hi hi.

Jag tror att FBK vinner SM guld ikväll!
Wonderful! Lovely!

Blessings


Kommentarer
Postat av: Lina

Hallå tjejen! Vad gullig han är Seth...han har redan blivit en inbiten dalmas =) Heja masarna! Blev godkänd på tentan idag, endast 3 fel och det känns sååå sköönt! Lycka till med pluggandet! Kram Lina

2009-04-08 @ 20:27:04
URL: http://homebylina.blogspot.com
Postat av: Miranda

Ja vi måste ta någon kväll och titta på Hairspray! Nu har jag ju lov också :D

2009-04-09 @ 09:35:40
URL: http://mirandaisaksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0