Lite allt möjligt

Idag har vi haft en dag som varit jätteskön! Vi började med att få sova till 7!!! Wow, vad skönt det var. När vi gått upp ur sängarna gick Stefan och Seth ut och jobbade lite i trädgården och tog hand om massor av grenar som legat i trädgården sedan en farbror var här och klippte iordning våra träd. Seth hjälpte Stefan och katten sprang runt och jagade flugor. Det såg verkligen idylliskt ut. Själv gick jag inne och dammsög... Ha ha. Våra könsroller är klara!?!


Stefan, Seth och Sid.

Vid 11 tiden åkte vi hem till Myrsells och bjöds på SUPERGOD mat. Det är alltid så trevligt att träffas!!
Barnen leker bra tillsammans och vi vuxna har roligt ihop! Simon och Seth gav sig ut och cyklade och efter en stund hängde Amanda på också. William låt inne och sov. Seth ramlade igår när han cyklade och gjorde sig lite illa, så idag var han lite skeptisk till att cykla och tyckte det var mer spännande att åka på Williams lilla moped som går på batterier.




Här står Lennart och jag och fryser...


Simon cyklade hur snabbt som helst. Där skulle man inte kunna springa ifatt...

Vi åkte från dem direkt till ett 50 årskalas. Magnus, i vår församling fyller år idag och hade fest, så vi åkte dit och åt god mat och tårta. Som tur var så var Lucas där också, så Seth och han lekte och vi fick träffa Ullis och Jonas. Mysigt. Nu ska Seth sova och Stefan åkte iväg på ett kalas till, eftersom en av ungdomarna fyller år och jag tänkte sätta mig och puzzla lite... Tycker det är roligt att göra det ibland. Är uppvuxen med att puzzla mycket hemma hos mormor och morfar. Nu puzzlar jag min svärmors puzzel. Ett Wasgij, heter det. Det är tecknat och man puzzlar det som personerna på locket tittar på. Man ser alltså inte motivet som man puzzlar. Spännande och svårt.
Imorgon börjar jobbet igen. Denna vecka är fullspäckad med både plugg och jobb, men det är ju bara fyra dagar så det kommer nog gå bra!

Blessings

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahaha tkr du att det är skönt att sova till sju? oh dear. vi har lite olika uppfattningar där min kära vän ;)

2009-04-15 @ 21:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0