Frodo och Gandalf

Ja, nu är de efterlängtade katterna här! Oj, vad spänd Seth var igårkväll. Han kunde inte somna, eftersom vi skulle åka och hämta dem nu på morgonen. Strax efter 9 styrde vi vår bil mot Leksand. Vi möttes av fyra underbara katter. Mamman Britta, systern Astrid (båda grå och vita) och Börje och Ivar (båda svarta och vita) Oj, vilka fina katter. Syskonen satt inte still många sekunder åt gången. De busade och sprang runt. Deras förra matte var hur mysig som helst. Vi bjöds på fika och satt och pratade över en timma. Det kändes lite sorgligt att ta de två bröderna från sin mamma, syster och matte.

Resan hem gick jättebra. De jamade lite då och då, men låg mest och vilade och sov.


Här släpps de ut för att se sitt nya hem för första gången.

De sprang runt och nosade och utforskade under ca en timma. Sedan började de busa med varandra igen. De har redan legat på vår säng och sovit och de har ätit och varit på "toa", så det går bra!


Numera heter de alltså Gandalf och Frodo. Det är svårt att se skillnad på dem än så länge.



Vi fick med oss denna klätterställning till katterna. Det var sååå snällt, för vi hittar inte alla delar till den vi har här hemma och katterna gillade verkligen denna.


Gandalf


Frodo

Ja, nu har ni fått se våra senaste familjemedlemmar. Allt har gått bra och vi är så nöjda.

Imorgon är sista semesterdagen och det verkar som att solen ska lysa. Blir förhoppningsvis en tur till någon strand, om det är tillräckligt varmt.

Kommentarer
Postat av: Lovisa

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vilka sötnosar!!!! Jag vill komma upp och bara gosa sönder dom ;o) Grattis iallafall :o) Kram Lovisa

2009-08-13 @ 19:32:18
Postat av: mum

De är verkligen söta kissarna.

Hoppas Seth kan sova i natt nu när bäbisarna har kommit hem.

Lycka till med de små liven.

Kram mum o dad

2009-08-13 @ 19:50:33
Postat av: C.

OK, då jag godkänner namnen - men hade vi tänkt ha fler barn hade ni legat illa till - för med en katt-Frodo "i släkten" hade min kamp för en son med det namnet definitivt varit körd...

2009-08-14 @ 09:08:07
URL: http://metalpastor.blogg.se/
Postat av: Ulrica i Leksand

Så otroligt härligt att se att de är framme och att allt går bra! Hemma är det lite tomt. Men det känns ändå bra, då vi är säkra på att de blir väldigt ompysslade i sitt nya hem. En varm hälsning från Leksand

2009-08-14 @ 17:49:57
Postat av: Bonnfrua

Vilka härliga små fluffiga "nystan" ni fått hem! Mysigt!!!!

2009-08-14 @ 20:33:58
URL: http://bonnfrua.blogspot.se
Postat av: E-K

Bara utifallatt någon undrar - kampen om Frodonamnet har aldrig varit något annat än körd. Jag är mer inne på Mr Darcy... Eller hur var det nu?

2009-08-14 @ 22:23:45
URL: http://emmakaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0