Nu är semestern över...

Igår var sista semesterdagen för denna gång. Solen sken, vinden kändes lite "höstig" och det var allmänt skönt. Vi tänkte ju åka till en strand och bada lite, men eftersom det inte var någon värme i vinden åkte vi tillsammans med Ulrica, Jonas, Oliwer och Lucas till Säterdalen. Vi ville klappa djuren och leka i lekparken, men djuren var borta tyvärr. De hade tagits bort dagen innan. Typiskt. Men vi lekte (inte så mycket jag, Stefan och Ullis, men barnen och Jonas...) och hade roligt ändå!


Seth spexar...


Ulrica tar det lugnt.


Coola killar Jonas och Ollie.


Lucas när vi äter lunch.


Som sagt, Jonas var med och lekte med killarna... Vilken lycka.

På eftermiddagen åkte Jonas och hans pappa och sjöng den svenska nationalsången och den ryska nationalsången i Leksand på Claes Ohlssons cup. Ulrica och barnen kom hem till oss och hade fredagsmys tillsammans.


Barnen leker, sjunger och dansar... ha ha.

Idag åkte vi ut till Rembo flygfält, eftersom det var en veteranmarknad där. Man fick flyga med segelflyg eller vanligt flyg, det var lite "veteranloppis" en karusell och en hoppborg och uppvisning med radiostyrda flygplan och hellikoptrar. Solen sken, folk var glada och Seth älskade att se alla flygplan. Jag var väl måttligt intresserad, men det var skönt i solen och det var roligt att se mina killar vara glada. När vi kom hem målade jag uteplatsens tak, så nu är det bara halva taket som ska målas en gång till. Skönt!  Stefan började måla carportstaket. Seth lekte med sin cykel och traktor på vår uteplats tills Jonas spontant tog med sig killarna till lekplatsen. Ulrica kom samtidigt och bakade hos oss (deras ugn är sönder) inför Lucas kalas imorgon. Sedan åt vi tacos tillsammans. Det är roligt med dessa spontana kvällsmiddagar =)

Måste ju visa lite bilder på Gandalf och Frodo också =) De är så ljuvliga!!! Det är häftigt att de är så lika och ändå så olika. Gandalf är mycket social och framåt medan Frodo är mer självständig och inte lika social, men fortfarande social och gosig =)


De är verkligen inte rädda för lite bus och liv från barn. De gillar Seth och här ligger de i vår säng i morse och sover mot en stolt Seth.


Två tuffsar.


Skön stil.

Just nu tittar Stefan på Speedway GP och äter popcorn. Katterna är med och tigger popcorn. Hur lustigt är inte det!!! Men de får inget... Torrfoder är kattens mat =)

Ska påbörja ett Wasgijpuzzel jag fick låna av mamma, nu när Stefan tittar på GP.
Ha en skön söndag imorgon!!!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hej goding! Hihi, vad lustigt att du snubblade in på sidan just när jag bloggat klart. Ja, vi hade verkligen en skön stund ute i Naturens Hus. Skönt att komma iväg hemifrån en stund...och dagen går ju lite fortare också när man är ensam med barnen. Det gick bra för Marcus att springa. Han sa att det var en salig blandning av folk...men en kul upplevelse. Hans staffetlag hamnade typ på 20 plats av drygt 50. Inte illa :o)



Jag blir så sugen på att köpa katter när jag ser Frodo och Gandalf :o) Vad mysigt att dom vill mysa med Seth så där. Det skulle vara något för Hugo och Alva...dom skulle stråla av lycka. Nu får jag prioritera min övertalning...bebis eller katter??? Hrm...svårt!!! :o)



Kram

2009-08-15 @ 20:54:38
Postat av: Bonnfrua

VAd härligt och skönt att ha vänner så där som tar med sig Seth ut och kommer och bakar. Det är väl då man är riktiga vänner????!!!!!



Gosepluttar, ja er son och era katter. Vilken skön stil!

2009-08-16 @ 13:19:14
URL: http://bonnfrua.blogspot.se
Postat av: mum

Vilka coola killkompisar Seth har, skönt med sådana vänner som ni har.

De små tuffsarna är ju för söta, längtar att få träffa dom och er också förståss....

Lycka till med jobbet när du börjar igen.

Kramisar

2009-08-16 @ 14:29:41
Postat av: Nezzla

Hej Mia!



Haft en skön semester dårå?

Det var kul att ses på Nyhem =)



Skall flytta och börja plugga snart, antar att allt känns perfekt förutom att jag kommer sakna maken något så fruktansvärt. Hoppas han kan flytta med snart.



Skall du fortsätta plugga i höst?



Kram!

/Malin

2009-08-16 @ 15:04:40
URL: http://nezzla.blogg.se/
Postat av: Emelie

Vilka härliga bilder! Kändisar på alla bilder.

Ni såg ut att ha det gott i det vackra vädret. =)

2009-08-19 @ 08:19:00
URL: http://anglaprinsessan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0