Trött bloggerska

Igår var alla ungdomar i kyrkan hem till oss. Vi började med att spela brännboll... Här står alla och ska bli indelade i lag.


Tyvärr började det regna rejält efter bara fem minuter, så vi sprang in under vårt tak obh började grilla istället.



Det var en rolig kväll. De är så härliga allihopa! Tänk att ha mellan 35-40 ungdomar mellan 13 och 22 hemma och det är inget bråk, inget blir förstört, alla har roligt och skrattar och det är allmän go stämning. Det är coolt tycker jag. Seth var med under första delen av kvällen, men vid 21 la jag honom. Sen körde vi en tävling nere i källaren.Tävlingen bestod av två delar: så ska det låta och en frågesport där frågorna blir lättare och lättare, men kan man svara tidigt så får man mer poäng.
Vi somnade runt 01:30 och det är sent för en sådan som mig ;o) Vi hade en förhoppning om att Seth skulle sova lite längre nu på morgonen, men det gjorde han inte. Ca 5:30 ropade han på mig och ville komma in i vår säng. Vi försökte få honom att somna om, men han ville inte. Han busade och höll på med katterna. Det var inte en jättebra kombination med två trötta föräldrar som sovit alldeles för lite denna natt och alla nätter denna vecka och en son, som var övertrött och trotsig...
Men vi klarade av morgonen på något sätt ändå =)
Stefan åkte till kyrkan för att förbereda sin predikan han ska hålla imorgon. Sofia, Anton, Anna och Ella kom förbi här på förmiddagen. Vi var tre "gräsänklingar" med män som jobbar såhär på lördagen. Vi slog oss ihop och var trötta tillsammans. Det var skönt!!! Bättre att vara trötta ihop än trött själv, eller hur?!


Lunch med tre mammor och två söner. Ella sov skönt i sin vagn...

Nu ligger Seth och jag på vår säng och vilar. Förhoppningsvis somnar han lite, för ikväll ska han till Pia och Pelle och vara där ett par timmar, när vi åker på Linas 30 årsfest. Det blir ju lite sent för honom, så han behöver sova för att orka vara uppe lite längre ikväll. Ska bli roligt att gå på fest. Få sitta och äta i lugn och ro och ha trevligt med vänner =) Gött!

Nu ska jag nog blunda en stund.
Hoppas ni har en bra lördag!!!

Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Visst är det en välsignelse att kunna varas å många utan att det är risk för förstörelse! Och det tar man ju för givet som frikyrkofolk... fast det är ju verkligen inte givet alls!

Hoppas att ni hade det trevligt på festen och att ni har fått sooooooooooooova lite grann iallafall.

2009-08-23 @ 09:33:32
URL: http://www.bonnfrua.blogspot.com
Postat av: Frida

hihihi bara en tapper själ som ger sig ut obort från taket för att grilla. Hungrig någon?

2009-08-23 @ 18:17:09
URL: http://huntertom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0