Sötaste pepparkakan

Idag har det varit massor snö, minusgrader och solsken. LOVE IT!  Det var riktigt sagolikt! När jag gick ut från jobbet så bet det till i kinderna och näsan av kylan och jag kom att tänka på en härlig julsång: "the christmas song". En fras är såhär: "...and jack frost nipping on your nose". Passande eller hur? Sedan satt jag hela vägen hem och nynnade på den sången. Hittade den på youtube med Nat King Cole. Han är den som gjort denna sång bäst, tycker jag! Lyssna och njut:



Jag åkte direkt till Seths lucia/julfirande. Oh, vad underbart. Jag blir gråtfärdig när jag ser de underbara barnen. Vi föräldrar fick sätta oss i ett rum och vänta och alla barn var i ett annat rum, sedan öppnade de dörren och ca 15 spända och tysta (av förväntan och allvar) barn gick in och satte sig vid granen. Det var lucior, tärnor, tomtar och pepparkakor. Sen satt de där med dagmammorna och sjöng för oss. Oh, vad härligt det var. Alla föräldrar satt där med fåniga leenden och filmade och tog kort =)


PepparkaksSeth!


Jag är så stolt över honom!

På jobbet idag hade vi en liten julfest med julmat, sång och julklappsutdelning. Vi gjorde en sådan där lek där man slår en tärning och så får man byta julklapp med vem man vill om man får siffran 1 eller 6. Det var roligt. Jag satt med en härlig Paradis ask till sista två sekunderna och då tog en kollega den av mig, men jag fick denna fina "ängelsnöglob" istället så det var okej =)


Nu är det bara två arbetsdagar kvar sedan är jag ledig i en vecka! JIPPI!

Dagens barncitat:
"Honan heter gris och hanen heter svin. Ungarna heter kelgrisar."
SOFIE 5 ÅR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0