Härlig helg

HEJ IGEN!!
Nu är vi hemma igen efter vår härliga helg i Söderköping. Vi har träffat svärmor, vänner och varit på bröllop. Här kommer en bildkavalkad av vår helg...


Så fort vi kom till farmor Inger gick Seth och hämtade bilarna i en låda och så satt han och myste med en filt över benen och låstades att han grävde sand.




Stefan bygger lego, med Seth, men Seth leker mer med tandborsten...

På lördagen åkte vi till Å kyrka på bröllop. Stefans barndomsvän Angelica gifte sig med Daniel. Daniel har inte så mycket hår, så han kom in med värsta fula peruken... Ja här ser ni själva!

Det blev mycket fnitter och skratt i bänkarna. Vi tänkte att det kanske var ett vad som gjorde att han hade denna peruk och att han nu blivit några tusen kronor rikare, men så var det inte. Eftersom han inte har så mycket hår, ville han ha polisonger, vilket inte Angelica ville... Hon föreslog då en peruk, vilket han tog. Dessutom ville inte Angelica vara i centrum när de gick in i kyrkan och det lyckades. Alla kollade på Daniel. Så fort de kom fram tog han av sig peruken. Så här såg de ut egentligen:

Ett vackert par.

Det var så roligt att vara på festen efter vigseln. Dels var det en rolig fest och dels fick vi sitta med gamla vänner, som vi inte träffat på år och dar. Ett par av de som serverade är också gamla vänner (ja, de är inte särskilt gamla, men vi har känt varandra länge.) Frun i det paret heter Martina och hon har alltid olika frisyrer och nu hade hon en helt underbar frisyr. Hon kan verkligen bära upp den, det är det nog inte många som skulle kunna. Hon är hur snygg som helst i den, men jag skulle se ut som en rysk hockeyspelare, tror jag. =)


Martina...Tvåbarnsmor och hur fräsch som helst!

Här är ett annat vackert par haha =)


Eftersom Angelica och Daniel gifte sig på alla hjärtans dag var temat ganska enkelt att räkna ut. Det var rosor och hjärtan, men inte på ett "töntigt" sätt utan hur snyggt som helst. Bla hade någon stått och gjort över 120 sådana här kakor:

Mina favvisar. Mamma brukar göra såna till jul, men då i form av en trekant.

När vi var på bröllop var Seth och farmor och matade "fåglojna" (fåglarna) vid kanalen. Han tyckte det var superroligt. De lekte också med lego och åt korv. Mysig dag för Seth. Han var jätteglad! Idag var vi först i "farmors kyrka" och sedan åt vi god middag och åkte hem. På väg hem somnade Seth och han hade lite olika poser:
(Klicka på bilden så blir den större...)

 

En gammal vän till Stefan, Uffe, ringde igår och undrade om han fick hälsa på oss idag. Han är nämligen lastbilschaufför och skulle lasta av något här i Avesta idag. Nu passade det så bra, så vi kunde möta upp honom i Sala när vi var på väg hem och Seth och Stefan fick åka med honom. Förstå vilken lycka för vår Seth att få åka lastbil. Han var helt överförtjust!

Killarna gör sig iordning för att åka...


Wow...

Stefan berättade att Seth pratade oavbrutet hela resan. Han var helt lyrisk när vi träffades i Avesta igen. Han pratade och pratade. Han ville åka och hälsa på "Puffen", som han sa om Uffe =).
När vi satt här hemma och åt kvällsmacka sa Seth till mig: Mamma, jag vill sitta i hans knä". Det fick han naturligtvis. Ja, det var kärlek direkt mellan dem. =) Seth var riktigt speedad här ikväll. Det var så roligt att se honom, så glad och sprallig.


Uffe, Seth och Stefan...

Ja, det var lite från vår helg. Hoppas ni också haft en bra helg!

Blessings

Kommentarer
Postat av: Lovisa

WOOOOOOOOOW!!!! Vilken dröm som går i uppfyllelse för en treåring! Kul att ni har haft en bra helg med bröllop och allt =) Hoppas ni får en bra vecka också. Kram Lovisa

2009-02-15 @ 22:40:41
Postat av: Markus

Snart vet jag ingen som inte e gift.. Men, det såg fint och romantiskt ut..:)

2009-02-16 @ 00:24:05
URL: http://befria.se
Postat av: Emma-Karin

"Puffen" - det var kul!

Det låter verkligen som en härlig helg... Det var väl rätt åt er! =)

2009-02-16 @ 12:41:37
URL: http://emmakak.blogg.se/
Postat av: mum

Vilken mysig helg,vilken grej att få åka lastbil, häftigt, lycka för grabbarna.

Kram

2009-02-16 @ 14:02:36
Postat av: Lovisa

Glömde att skriva att ni är så fina ihop...du och Stefan. Världens finaste!!!! Kram

2009-02-16 @ 18:53:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0