Tandläkaren

Idag var Seth hos tandläkaren för första gången! Wow. Jag kunde inte vara med, eftersom jag var i Västerås på utbildning, så Stefan var med honom. Han var jätteduktig och lät tandläkaren kolla och känna på tänderna. Nu är jag en sån där förälder som är så stolt över sitt barn. Innan jag blev förälder trodde jag aldrig jag skulle bli stolt över att han var duktig hos tandläkaren. Hihi. Han bluddrade och pratade om detta när jag kom hem. Han fick åka upp och ner i stolen och fick trycka så att det kom vatten osv. (Vad är det med killar och trycka på knappar????) Han fick en liten tandborste, som han visade upp och en liten bulldozer, eller som Seth sa: "Doz bulle" ha ha.

Imorgon åker Stefan till Åre med ungdomarna och ska åka skidor. Jag har tagit ledigt och åker till mor och far tillsammans med Seth. Men eftersom vi har en katt så kommer vi ha folk i huset ändå, vilket känns skönt och tryggt, både för kattens skull och så att huset inte står tomt.
Uppdatering från vårt sportlov kommer under veckan!

Vill göra reklam för två bloggar till, som jag inte gjort reklam för förut. Dels min svägerska (Stefans brors fru) Emma-Karin. Hon är en rolig och underfundig människa och detta märks i bloggen: www.emmakaka.blogg.se

Så är det Miranda, som är en av ungdomarna här. Hon är också en rolig prick... www.mirandaisaksson.blogg.se

Blessings


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0