Inget särskilt

Hej hej
Har inget särskilt att berätta egentligen, men tänkte ändå blogga lite... =)
Stefan är i Stockholm igen, men kommer hem imorgon kväll. Jag hade ju handledning i Västerås som vanligt idag, så Zara hämtade Seth på Lokalen vid 16 och jag hämtade honom hos henne vid 18:15. Han vaknade 4:30 i morse och ändå har han varit glad och pigg hela dagen. När jag satte honom i bilen för att åka hem, då blev han ledsen och sa att han var trött. Han somnade när jag läste för honom. Härliga killen!
Seth har kommit in i kiss och bajs åldern lite grann. Inte så farligt, men han pratar om bajs ibland och det är ju ingen fara, det tillhör ju på något sätt. När Seth har umgåtts med Zara så blir detta bara värre =) Ha ha. De bakade kladdkaka idag och så berättade de glatt att de hade skojat och skrattat åt att det såg ut som bajs... Ja vad ska man säga? Zara är så härlig och det känns så bra att Seth får vara där ibland. Han trivs där.
Imorgon får Seth vara en stund och leka med Lucas och Oliwer. Våra härliga vänner Jonas och Ulrica ställer upp och är barnvakter när jag är på min utbildningsterapi. Stefan kommer hem senare på kvällen och hämtar Seth hos dem. Vad vore vi utan våra vänner?

Ja, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Har ju varit vaken sedan 4:30....

Blessings

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0