Lite roligt...

Nu när Seth har varit sjuk har han sovit oroligt och även pratat i sömnen. Han pratar i sömnen ibland, men oftast hör vi inte vad han säger, eftersom han sover i ett annat rum. Nu när han är sjuk får han sova i vår säng och då hör man ju vad han säger. Förra natten tittade han upp på mig och så log han så där sött som bara han kan göra och så tog han upp sitt pekfinger och riktade det mot mig och sa "mamma, jag kan få ett jån". (Han älskar rån med ost och smör.) Jag såg att han inte var vaken, men svarade ändå att det var natt så han kunde inte få något rån. Då snyftade han till och la sig på kudden igen och sov vidare.
I natt sa han till Stefan: "pappa, jag vill ha välling". Stefan svarade att det var mitt i natten så det kunde han ju inte få. "JAG VET!"  sa Seth argt och sov vidare.

En gång, för ganska länge sedan, innan jag lärt mig att Stefan ofta pratar i sömnen så vaknade jag av att han slog mig löst i ryggen och sa glatt " Mia, Mia, det är 25 grader varmt och solsken i Stockholm!"  VA??!! sa jag förvånat och nyvaket.
"det är 25 grader varmt och sosken i Stockholm!!!" sa han igen glatt!
Knäpp eller hur!?! Var fick han det ifrån???

Ja, det är mina härliga grabbar det!

Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0