What´s up???

Jag förstår inte!!! Varför är så många sjuka hela tiden just nu??? Eller, jo, många är sjuka, men jag menar inte att många är allvarligt sjuka... Okej, jag tar det från början...
Min brors lilla Alva har varit jättesjuk hela veckan. Hon har kräkts i fyra dygn och får inte behålla något. De har åkt in till akuten med henne, men blev hemskickade igen med orden att de ska ge henne vätske ersättning var femte minut. Stackars lilla tjej! Normalt sett är hon alltid glad och pratar och pratar och pratar, så ibland hör man inte vad Lovisa säger i andra änden av telefonen ha ha =). De senaste dagarna har hon bara legat i sängen, eller på golvet och har knappt ens orkat sitta upp. Stackars henne och stackars föräldrar. Vad jobbigt att se sin dotter må så dåligt och inte kunna göra något!

Så har vi våra älskade vänner Lina och Lennart och deras tre barn. Hela förra hösten var någon av familjemedlemmarna sjuka och det fortsätter. Jag och Seth var i kyrkan idag och träffade Lennart och Simon, men de andra var hemma för nu var William och Amanda febriga - igen. Stackars dem. De får aldrig någon andningspaus...

Så har vi min älskade Stefan. Han har inte varit helt frisk sedan november. I morse vaknade han med 39 graders feber - igen! Vad tråkigt och ledsamt det är. 
Jag vet att jag skriver dystert nu... Jag vet ju att småbarnsföräldrar har det så här. Jag vet det i teorin, men när det händer i praktiken så är det ju jobbigt... Det som är skönt är ju att ingen av dessa är allvarligt sjuka!!! Det är bara så trist att folk är sjuka hela tiden. Det är ju så tröttande för dem.

Vi har en helt fantastisk dagmamma! Stefan är ju alltid ledig på måndagar, men nu när han är sjuk så behöver ju Seth vara hos dagmamman... och detta är aldrig några problem. Hon ställer alltid upp! Måste vi byta tider någon gång så är inte heller detta några problem. En sak som är så rolig är att Seths kompis Lucas har börjat i samma dagmammagrupp som Seth! Han är hos Seths vikariedagmamma, så de kommer ju träffas ofta. KUL!!!

Jag måste bara berätta en till liten rolig anekdot från Lindas och min uppväxt innan jag slutar...
En gång när vi gick i lågstadiet ville Linda att jag skulle följa med henne och hennes föräldrar till badhuset i Åtvidaberg, (tror jag att det var). Jag kommer inte ihåg varför, men mina föräldrar ville inte att jag skulle följa med. Då startade vi en övertalningskampanj... Vi fyllde hela trappen i huset med små lappar där det t ex kunde stå "Birran och Rogge låt Mia följa med", eller "snäääälla". På en lapp hade vi skrivit "Pliase" Ha ha, vi hade inte lärt oss att stava till please... Det hela slutade med att mamma och pappa stod och skrattade och lät mig följa med. 

Stefan, Seth och Sid ligger på en madrass och tittar på Byggare Bob just nu. Mysigt. Jag älskar min familj och jag sitter och myser här mitt i alltihopa... Vilken gåva de är! Snart ska jag lägga Seth och sedan ska jag nog hitta en bra bok att läsa. Jag har ju läst ut Michael Conellys bok. Den var riktigt bra. Tyvärr minns jag inte vad boken heter ha ha, så detta är inte något boktips... ha ha.
Ha en bra kväll!!!

Blessings

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0