A new improved Maria

Idag, på min första riktiga semesterdag, åkte jag till frisören och lyxade i lugn och ro i tre timmar. Jag klippte av mig MYCKET hår och blev lite ljusare. Det var så skönt att få sitta och bli ompysslad och få förändra sig lite. Jag har ju haft samma frisyr i flera år, alltså långt, men i februari lockade jag håret och det var ju nytt. Nu har jag förändrat lite mer. Nu är jag inte bara blond i hjärtat utan även lite mer blond i håret =) Ha ha. (Jag har många gånger fått höra från vänner och Stefan att jag är lite blond ibland, alltså lite naiv och "dum", men jag har ju inte varit blond i håret, men nu är jag alltså lite mer blond...)
Det blev inte så bra kort, men ungefär såhär ser jag ut, efter mitt frisörbesök. Håret är ju fortfarande lockigt, så vi får väl se hur det blir när jag ska göra iordning det själv...







Ja, så ser jag alltså ut nu.

Ikväll har vi haft härligt besök av Pia, Pelle och Maja. Det var så mysigt! Vi grillade och pratade och barnen lekte för sig själva. Härlig sommarkväll. Bra början på semestern tycker jag. Stefan och Pelle är ute och går nu i kvällssolen. Låter väl härligt!?

Imorgon ska Seth leka en stund med Mario, en pojke i kyrkan, och då ska vi passa på att jobba lite med huset. Skönt för både honom och oss. =)

Jag önskar er en fortsatt härlig kväll!

Kommentarer
Postat av: Marcus och Lojsi

Vad fin du blev!!! Kanonsnyggt. Ska bli kul att se frisyren live i slutet på veckan:-) (Även resten av familjen och det övriga av dig också alltså)



Måste ju säga att jag (Marcus) blev lite stolt över att det var jag som såg din nya frisyr först. Ha ha,annars är det alltid lovisa som håller mig uppdaterad.



Kram

Marcus och Lojsi

2009-07-20 @ 21:48:37
Postat av: Lina

Tjena snygging! Vad bra du blev i håret =)Välkommen till blonda ligan =)Ska bli super att åka till furuvik tillsammans! Ha det gott! KRAM Lina

2009-07-20 @ 23:03:36
URL: http://homebylina.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hej! Nu har jag varit inne för sjuttioelfte gången för att titta på din ooootroligt fina frilla ;o) Du blev så snygg!!! Modigt att klippa så mycket...och vad skönt att få sitta och bli omhändertagen i några timmar. Ja, jag säger det igen...FIN FIN FIN!!! Puss och kram Lovisa

2009-07-20 @ 23:07:06
Postat av: Storasyster

Va´snyggt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Modigt!!!!!

Barnen sa: "Är det Seths mamma? Hon ser ju ut som Karin..." (En dagismamma här i byn).

Festligt! Man blir ju sugen på att våga klippa sig...



2009-07-21 @ 09:30:54
Postat av: mum

Jättefint....och snyggt.

kram, längtar efter att träffa er och se dej/er live

2009-07-21 @ 19:13:15
Postat av: miranda

SNYGGO!! hur fint som helst! :D

2009-07-21 @ 20:13:32
URL: http://mirandaisaksson.blogg.se/
Postat av: E-K

2009-07-22 @ 13:17:33
URL: http://emmakaka.blogg.se/
Postat av: E-K

...nå'n gång ska jag lära mig att inte trycka enter när jag vill byta ruta. Då kommer du slippa alla "tomma" kommentarer från mig... ;)

Iallafall: JÄTTESNYGGT!!

...och jag som inte ens vågade klippa lugg... :(

2009-07-22 @ 13:18:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0