Buenos noches

God kväll!

Pust i värmen... Ska inte klaga för jag älskar sommaren, men det är inte roligt att jobba och vara inomhus hela dagarna på jobbet!!! Så när jag kom hem så var det trädgården som gällde. Vet ni, jag är sååååååååååå glad att vi har en gillestuga, som är sval och skön, att sova i när det är så här varmt. Vi sover gott om nätterna. =)

Seth har klippt sig idag hos samma frisör som Stefan går till. Visst ser han stor ut helt plötsligt?


Jag började med att laga mat när jag kom hem, eller lagade och lagade. Jag stekte upp färdiga potatisbullar =) Vi satte oss på filten under päronträdet och åt, eftersom det fläktade lite där.

Hm... vet inte hur vi ser ut... ha ha.

Stefan har målat, plockat skräp som takgubbarna har slängt ner i trädgården och lite annat idag. Jag slängde ihop en god "toscakakaokaka", som jag hittade på http://bagarstugan.blogspot.com mmmmmmmm vad god den blev!!! När Seth somnat så skrubbade jag ALLA våra takrännor - på båda sidorna!!! Aj, mina händer. Men nu är de rena och kan målas svarta - alltså inte händerna utan takrännorna! Det är mycket jobb med att ha hus, men det är så roligt också att vi får det som vi vill ha det och se detta växa fram.

Nä, nu ska här ätas lite kvällsmacka.

Blessings

Kommentarer
Postat av: E-K

Haha, jag ser dina svartmålade händer framför mig! :)

2009-07-01 @ 11:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0