Fågelbon

På mitt jobb har vi en balkong, som vi brukar sitta och fika och äta på när det är varmt ute (vilket det absolut inte är nu!!!)
Nu har vår balkong börjat rustas upp och mannen som rustar upp ville klippa ner en växt vi har där, men gissa vad han hittade där..? Han hittade ett fågelbo, så växten får vara kvar!!! Idag tog jag med mig kameran för att ta kort på fågelboet. Det är så fint!


Här är balkongen och växten. På den vita stolpen sitter fågelboet. Den lilla fågeln flyger förstås när man kommer ut på balkongen, så nu får den vara ifred där.


Fint va?

En kollega till mig såg att jag tog kort på fågelboet och visade att det finns ett bo till, som jag inte visste om. På vår ytterdörr, längst upp är det ett fågelbo och en fågel som ruvar där.


Ser ni boet längst upp på dörren?


Tänk så många som går ut och in genom denna dörr varje dag och ändå valde hon att bygga bo där. Hon flyger bort varje gång man går i dörren, men flyger snabbt tillbaka igen. Tydligen är det inte heller första året hon bygger där utan det har hänt tidigare också. Djur är häftiga... Ska bli spännande när äggen kläcks!

Annars har det inte hänt så mycket spännande idag =) Softar nu ikväll, men det är riktigt skönt faktiskt. Det blir ju inte så mycket av den varan i vårt liv, men idag och hela helgen kommer vara soft och skön!!! HÄRLIGT! (blir det soft för ofta är det bara tråkigt, men när det blir såhär någon gång ibland är det bara skönt.)

Blessings

Kommentarer
Postat av: Nezzla

Åh vad gulligt! Här hemma tror jag nog någon råtta bygger bo snarare än fåglar, men vi får se med tiden vad det är för något som stökar nattetid...



Förresten, på tal om djur, det ryktas om björn här i Värnamotrakten! Har ni björn där ni bor?

2009-06-11 @ 22:24:48
URL: http://nezzla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0