Härlig fredagseftermiddag

Idag var det så fint väder så det var inte jätte roligt att vara på jobbet. Hade hellre varit på en strand... hi hi. Men när vi kom hem tog vi en filt och hade lite picknick ute i trädgården. Det var också mysigt =)


Stefan tog kort på Seth och mig

och sen vill Seth ta på Stefan och mig. Jag tycker han har blivit duktig på att ta kort =)




Oj, oj. När jag skrev på detta inlägg kom Sid, vår katt, in genom sin lucka och la sig precis innanför och jamade förtvivlat. Seth och jag gick till honom och ena bakbenet var helt lealöst och han hade ett par fula sår. Stackars kisse. Han har troligtvis blivit påkörd. Jag ringde till Stefan som var iväg på grillkväll i Fors med ungdomarna, men han kom hem direkt. Jag ringde veterinär och försökte få tag på någon som har öppet såhär på kvällen. Det blev Strömsholm mellan Köping och Västerås som Stefan fick åka till med Sid och så stannade jag hemma med Seth. Hoppas allt går bra.
Usch, jag har dåligt samvete nu, för Seth blev ju väldigt uppskruvad och hoppade runt och pratade och pratade, troligtvis eftersom han också blev orolig för Sid och eftersom jag blev uppriven. När jag ringde och lyssnade på veterinärens telefonsvarare vart jag skulle vända mig och de läste upp telefonnummer så pratade och pratade Seth. Jag sa till slut åt honom på skarpen att vara tyst så jag kunde höra vad de sa. Stackars honom. Han var ju också orolig och uppskruvad och så blev jag arg på honom. Men vi pratade om det efteråt och jag förklarade för honom varför jag sa till honom så skarpt. Så allt är ju bra nu, men mitt dåliga samvete gnager ändå lite... Ja ja, man är ju inte perfekt.

Nu hoppas jag att allt går bra med kissen och för Stefan som får sitta och köra ca 10 mil enkel väg...
Seth och jag har bett för dem här innan Seth somnade. Det är skönt att även få lägga sin katt i Guds hand. Inget är för litet eller stort för honom.

Ha en bra fredagkväll!!!

Blessings

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0