Ett troll...

Några vänner, som inte bor här i Dalarna, undrar hur jag numera ser ut. Jag har ju... PENTAT mig. Wow, så 80-tal!!! Haha. Jag blev trött på mitt hår och ville göra något nytt, men ville inte klippa av mig det helt heller. Så då blev det till att klippa det ganska mycket och locka det. Jag hade tänkt mig lockar som var mer "Sarah Jessica Parker", men det blev de inte. Jag börjar trots detta att bli nöjd. Det går så sjukt fort att göra iordning håret nu.
Jag visar här ett par bilder på mig, trött efter en lååååång dag på jobbet och på handledning i Västerås. Håret är inte särskilt iordninggjort, och jag tycker inte bilderna ger en rättvis bild, men men. Ni får ta det som det är...






Idag hade jag på mig en rostbrun (typ) kofta till jobbet. Några av mina arbetskompisar sa spontant att de tyckte den var jättefin. Kul! En annan arbetskamrat sa spontant att han hade en klasskompis på psykolgutbildningen som hade liknande tröjor och hon var galen. På riktigt galen. HAHA. Olika associationer man kan få av en tröja...

I övrigt har min dag varit bra. Det var skönt att komma igång och jobba igen. Det värsta är bara att man hamnar efter. Det är ju ingen som gör mitt jobb när inte jag är där. Jag trivs så grymt bra med mitt jobb. Jag har härliga arbetskamrater och en bra chef. Jag är väldigt tacksam för mitt jobb!

Nu ska jag fixa lite till här hemma innan jag ska sova!

Blessings

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh, du är så fin som du är:)

Vill så gärna att vi ska få till en tjejkväll, NU, jag hade sett framemot att få komma den där fredagen, men det känns som att vår familj är förföljd av sjukdomar och då överdriver jag inte!!

Men, men vi ska ju på spa snart...skööönt!!

Ha det gott vännen min! Kram Lina

2009-03-11 @ 21:47:40
URL: http://www.homebylina.blogspot.com
Postat av: Robert

Tjusigt Maria!

Ser fram emot påsk när vi får träffas och sjunga ihop igen =)

2009-03-12 @ 13:16:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0