Nu är Hugo äntligen här

I onsdags berättade jag för Seth att Hugo, Alva, Marcus och Lovisa skulle komma på fredag (idag). När han vaknade på torsdagen kom han inspringandes i vårt rum (vilket aldrig brukar hända utan han sitter och ropar så vi får hämta honom) och frågade glatt om Hugo, Marcus och Lovisa kommit ännu. "Nä, de kommer imorgon", sa jag. "Men, det är ju morgon", sa han då. Lilla gubben, det är inte lätt att förstå tidsperspektivet när man är tre år.
MEN nu har de kommit. Vilken lycka. Seth var så uppspelt och sprang och visade Hugo sina leksaker och allt möjligt. Han gick ner i tvättstugan och visade Lovisa tvättmaskinen och förklarade att där tvättar man. Haha. Sötskrutt.
Stefan är ju inte hemma, eftersom han jobbar på fredagkvällar. Han fyllde år för ca en månad sedan och jag fyller år om en vecka, så Lovisa och Marcus hade med varsin present till oss. (Stefan får sin imorgon när han vaknar.) Jag fick Jane Austens Northanger Abbey JIPPI! Och så fick jag lite scrapbookinggrejer. Underbart. Lovisa hade även köpt varsin present till Hugo och Seth.

De fick varsin turtlegubbe, för turtles är Hugos nya favoritgrej. Vilken lycka för killarna.


Alva var nöjd och glad med att stå och leka med kylskåpsfigurer.


Här äter pojkarna knäckebröd inne i Seths rum. Buskillarna.

Nu ser vi fram mot en heldag imorgon med mycket bus och mys.

Blessings

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh, vad mysigt ni ser ut att ha det:)

Själv sitter jag och pysslar med mina dalahästar, det är faktiskt ganska rogivande för det är lugnt och tyst, barnen sover och maken sitter vid tv:n.

Men jag känner att det nog blir en tidig kväll, är lite trött efter veckan som varit...

kram Lina

2009-03-13 @ 21:24:55
URL: http://homebylina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0