Sjuka

Vet ni vad det bästa är med att vara sjuk? Det är när man blir frisk igen! Det är en såååå skön känsla när man legat och kräkts i flera timmar och man sedan börjar känna att illamåendet släpper och man börjar bli människa igen. Som ni förstår så har jag haft magsjuka. Det började med att Seth vaknade natten till fredagen och började kräkas. Stackars liten. Han grät och tyckte det var jobbigt. Det konstiga med barn är dock att de är rätt så pigga mellan kräkningarna. Seth var jättepigg hela dagen, förutom att han inte åt. Natten till söndagen blev jag alltså sjuk. Men nu ska jag inte prata mer om denna äckelsjukdom!

Några kort har jag inte tagit nu när jag varit sjuk, men jag har ju tagit några innan jag blev sjuk =)

Sid ligger och softar på mitt täcke...


Sid lever farligt ibland. Här ligger han på trappräcket.


På fredagen när Seth var sjuk så ville han såååå gärna få gå ut lite, så vi tog på oss lite ytterkläder och han fick gå ute på garageuppfarten och blåsa såpbubblor. Vilken lycka =)



Han åkte också runt med sin bil och dragspel och låtsades vara morfar. Han lyssnade på den skiva han fick av morfar och mormor i födelsedagspresent där morfar sjunger några sånger och sjöng och spelade med på sitt lilla dragspel. Sött!


Ett par saker till vill jag berätta när det gäller helgen. Stefan predikade igår (på söndagen) och jag låg hemma och kräktes... När man ska predika är det ju inte bara att säga att man inte kommer. Vi ville inte att Seth skulle iväg till söndagsskolan eftersom han varit sjuk och jag var sjuk och då kan han ju bära på smittan... Detta ledde till att Seth och jag var hemma när Stefan åkte till kyrkan. Seth var SÅ duktig. Jag låg på en madrass i källaren och sprang mellan den och toan. Jag orkade ju inte underhålla Seth något, men han sysselsatte sig själv och tittade på tv och satt bredvid mig och lekte med bilar. Jätteduktig kille. Det var som att han föstod att jag inte kunde leka med honom. Visst får man dåligt samvete när tv:n blir barnvakt, men vad ska man göra en sån här gång???
Dessutom fyllde vår vän Jonas 30 år förra veckan och vi skulle ha varit på 30 årskalas i lördags, men det fick vi ju ställa in... Det kändes trist. Hans fru Ullis fyller år nu i veckan, så vi hoppas på att kunna gå och fira dom båda två någon gång snart! Det är tråkigt när man har sett fram mot något och man vill göra något och så blir man sjuk istället. Men man rår ju inte över det...

Jag vill också göra reklam för en till av mina vänner som har börjat blogga!!! Det är bästa Lina som jag har berättat om ibland. Hennes familj har varit sjuk hur mycket som helst sedan i höstas. I onsdags hade hon och Lennart Seth hemma hos sig, eftersom jag slutade sent och Stefan var i Jönköping. De hade åtta barn hemma hos sig och en till mamma (vår vän Sofia.) Seth har pratat mycket om att han vill att Lennart ska komma och hämta honom igen så att han får åka hem till Simon och leka.
Linas bloggadress är: http://www.homebylina.blogspot.com och hon bloggar om inredning. Hon är jätteduktig när det gäller sådant! Ni skulle se deras hem! Snyggt!!!

Ja, nu vet ni hur min helg har varit =)
Hoppas nästa helg blir bättre när bror min med familj planeras komma, bara vi är friska allihopa.

Blessings


Kommentarer
Postat av: Lina

Kära Mia....

Vad skönt att du mår bättre nu och vad roligt att Seth tyckte om att komma hem själv till oss leka med simon:)

Ja, så måste jag tacka för alla fina ord du skrev om min blogg och vårt hem! Vad ska jag säga...det är mitt stora intresse, känns roligt att andra tycker om det man gör:)

Ha det gott! Kram Lina

2009-03-09 @ 17:51:51
URL: http://www.homebylina.blogspot.com
Postat av: belinda

va söta kort :D

2009-03-10 @ 10:04:26
URL: http://belindas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0