Våffeldagen

Idag är det våffeldagen!! Mmmm, vad gott!!! När vi bodde i Örebro umgicks vi mycket med ett par vänner och åt ofta våfflor till kvällsmat med dem. Sedan vi flyttade hit till Dalarna, så har vi slutat med att äta det. Det är ju inte särskilt nyttigt med våfflor, men gott, så det är lite konstigt - men kanske bra - att vi inte äter våfflor så ofta numera.


Mmmmmm...

Tidigare har jag berättat om vår katt som ofta ligger på bordet, på den enda lilla bit som har duk... Ja, han fortsätter med det.


Sov gott!

Idag kom Seth hem med en liten kyckling i papp, som han målat på och klistrat dit fjädrar på. Jag älskar alla hans små teckningar och pyssel han kommer hem med från Berit. Det tillhör nog att vara förälder att vara stolt för minsta sak barnet gör... Jag är det iaf. =)



Innan Seth la sig ikväll, spelade vi hans "in i stalletspel". 

Ett bra spel med lätta regler för en treåring!

När vi åkte hem från mor tutas kalas i måndags, satt Seth och pratade och lekte i baksätet. Plötsligt sa han att han ville att jag skulle vara lillebjoj och han var mamma och Stefan var stojasystej... =) Vi förstod inte riktigt vad leken gick ut på, men han sa att vi skulle börja prata, så jag sa att jag ville titta på tv. "Nä, inte föje maten", sa Seth. "Men, jag vill ha godis", sa jag då. "Nä, inte föje maten", sa Seth igen. Hi hi. Undrar var han fått detta från... Sötnos.

Nu ska jag plugga igen...

Blessings

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0