Zebrabil

Idag lämnade Seth och Stefan vår volvo, Bruce, till verkstaden. (Stefan körde på en hare förra veckan...) Jag hämtade upp dem där när jag kom från jobbet. De hade då väntat ett par minuter inne i volvobutiken. Seth började direkt berätta om en bil de sett som såg ut som en zebra och den ville han köpa. Stefan hade redan talat om för honom att vi inte kan köpa den och då sa Seth att de kunde ju vänta inne i affären tills han fick den. Ha ha. Han är allt finurlig den lilla. När vi kom hem började han plocka bland sina grejer och leka. Efter en stund hittade han en liten plånbok med tre och femti i. Han utropade glatt att nu kunde han köpa zebrabilen... Ha ha. Ja, tänk om det gick!


I vårt bostadsområde rör det sig två rådjur, en fin bock och en get. Det syns i snön i trädgården att de varit inne i vår trädgård också, ända framme vid huset. Ofta ser vi dem vid det första huset på vår gata, där de står och äter under fågelbordet. Det har till och med blivit en stig i deras trädgård. När jag kommenterade att jag sett dem idag igen gav jag kommentaren att det är mysigt att se dem och att de är fina och Stefan gav kommentaren att han skulle vilja skjuta dem. Ja, vi är allt olika där. Stefan är ju jägare och jag är tvärtemot en jägare =)

När vi flyttade hit till Avesta fick vi en enormt stor orkidé av församlingen. Detta är nästan två år sedan och den har blommat hela tiden. Det kommer nya stänglar och nya blommor. Den är så fin! Jag tog en liten bild på några av blommorna. 
 

Blessings

Kommentarer
Postat av: Svägerskan

Åh, Seth! Minns du att han bad Stefan köpa "en sån" åt honom i somras när vi stod vid slussen och tittade på när kanalbåten vände? Eller var det tufftufftåget han ville ha ett eget av?

2009-03-13 @ 16:42:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0