Börjar se slutet...

Nu är jag godkänd på alla mina tentor och uppgifter i min utbildning. JIPPI! Känns sååååååååå skönt!
Nu är det bara en tretimmars redovisning tillsammans med mina gruppmedlemmar kvar. Jag och Ulrika ska redovisa om vår grupps process under dessa år utifrån Foulkes teori. Två andra ska göra detsamma men utifrån Turkeys teori, två andra om Bions teori och två andra om Pigens teori.... Spännande va!? Ha ha. 
I Foulkes teori pratar han om en grupps Matrix. Jag tänker då förstås på filmerna Matrix. Blir lite fnissig när jag tänker på detta.
Matrix är bra filmer! Gillar filosofitänket, actionscenerna, effekterna, skådisarna och alltihopa faktiskt.


Men, som sagt, nu börjar jag se slutet på utbildningen. Är grymt splittrad inför att sluta. Ska bli jätteskönt att inte ha pressen på sig att plugga hela tiden, att inte ha sena kvällar, inte hinna med jobbet riktigt pga studierna osv. Samtidigt är det trist att sluta, för det är grymt roligt att träffa de nyvunna vännerna där och att inte jobba hela tiden utan få avbrott i vardagen, genom studierna. Dessutom har jag alltid älskat att plugga och lära mig mer. Även under skoltiden, älskade jag att plugga, även om jag inte älskade alla ämnen...
Utbildningen avslutas med fyra dagars interanat i Ramnäs i slutet av maj. Det blir hela dagar och kvällar med föreläsningar och redovisningar. Gissa om jag kommer vara trött efter det. Det typiska är att det är Avestafestivalen helgen efter och då jobbar Stefan hela nätterna, eftersom han är med Vuxna på stan, då. Så han kommer vara tvungen att sova på dagarna och då blir jag ensam med Plutten och det kommer säkert gå bra, men jag kommer vara uuuuuuuuurtrött! Skönt att det inte är långt till semestern sen =)

Blessings

Kommentarer
Postat av: Svägerskan (detta hemska ord)

Tre timmars redovisning!! Det var i mesta laget, måste jag säga. Ni får väl hitta på lite rollspel, gruppövningar & illustrationer som aktiverar åhörarna. Det håller dem vakna OCH tar tid. Bara positiva effekter, alltså! ;)

2009-05-08 @ 09:47:53
URL: http://emmakaka.blogg.se/
Postat av: Bella

Tack snälla du för dina omtänksamma och uppmuntrande ord och bra tips, tar dem till mig och blir rörd över att folk jag inte ens känner tar sig tid och skriver till mig, TACK!!



Önskar dig en riktigt bra helg



Kram Bella

2009-05-08 @ 16:02:31
URL: http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
Postat av: mum

Vad duktig du är, du kan verkligen vara stolt som har fixat allt. Vi är stolta över dej.

Kram, kram

2009-05-08 @ 16:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0