God Morgon

Sitter just nu på Stefans kontor och surfar lite. Idag ska jag och mina jobbarkompisar iväg på handledning och detta gör att jag fick lite sovmorgon, skönt! Stefan glömde sin dator hemma där han har en powerpointpresentation, som han behövde idag på morgonen. Han och Thomas har nämligen besök av en skolklass nu och då skulle han använda denna presentation. Så jag fick åka hit med datorn och då var det ju ingen idé att åka hem igen. Så nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå =)
Det är roligt att åka iväg med jobbet och göra något helt annat. Man kommer närmare varandra på något sätt....
Sen ska jag på handledning i Västerås, som är den handledning jag åker på varje onsdag, men idag är det näst sista. Känns lite sorgligt, men skönt!
Måste bara kommentera schlagern igår. Alltså, varför kan många länder inte vara seriösa. Det var så många sånger och artister som var riktigt sunkiga. Konstigt tycker jag! Kul dock att Sverige gick vidare. Hoppas att sångerna håller bättre klass på lördag, men jag tvivlar =)

Lägger in några mysiga bilder på Seth, när han var ett och ett halvt år =)

Seth upptäckaren


Seth kakätaren


Seth lastbilschaufför


Seth tidningsläsaren


Seth trummisen

Nä, nu ska jag faktiskt åka!
Ha en bra dag mina vänner!

Blessings

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hoppas du får en bra dag tillsammans med dina arbetskamrater. Tråkigt att handledningen är över...vem ska jag nu vänta samtal från på onsdag eftermiddagar?? ;o) Tack för sällskapet igår på Schlagercirkusen...för visst var det lite så det kändes? Det var ju bara Malena som höll klass...och Isländskan var det va? Den unga tjejen som sjöng så fint! Kram på dig, nu ska jag snart gå på uppdrag igen.

2009-05-13 @ 13:03:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0