Sovmorgon och massor av bilder

Nu har det varit Valborg. Härliga Valborg. Man träffas, grillar, umgås, och kollar på en stor eld. Märklig, men härlig tradition. Stefan var iväg på Speedwaypremiär mellan Masarna och Hammarby så vi fick klara oss utan honom. Vi bjöd hem Helena, Magnus och Arvid och Ullis, Jonas, Lucas och Oliver. Det blev en jättemysig kväll.

Grabbarna grillade...


Pojkarna lekte....  (Arvid är lite för liten för att vara med än, men snart så...)


Vi åt god potatissallad, som Jonas gjort och så åt vi goda Aftereight muffins, som jag bakade innan alla kom. Vi fick en jättemysig kväll ute i solen. Tänk att det nästan alltid är härligt väder när det är Valborg. När klockan började närma sig 20:30 åkte Ullis, Jonas och barnen iväg och kollade på brasan vid Rutbo, men vi andra stannade hemma. Jag hade en plan att lägga Seth, eftersom han kom sent i säng kvällen före också, men det var kört. Han ville leka med Magnus, så dessa två satt i sandlådan och lekte en stund och sen körde de med några av Seths bilar. Vilken mysig kväll vi hade!

Seth somnade vid 21:30 ca, vilket är mycket senare än han brukar. Så nu blev det två sena kvällar för honom. Normalt sett brukar han vakna runt 6 som han alltid gör, även när han somnat senare än vanligt. Håll i er nu, så ska ni få höra! Jag vaknade 8:20 idag, 1 maj, och blev helt chockad! Ingen Seth hade kommit in till oss än... Dessutom brukar jag aldrig sova så länge... men det var hemskt skönt för jag fastnade vid en underbar film, som heter Dagboken, när jag la mig och Stefan kom hem sent. När vi vaknat till lite långsamt drog Stefan iväg till kyrkan för 1 maj är det alltid städdag där, men jag låg kvar i sängen, men bestämde mig vid 9:30!!!!!! att väcka Seth. Ni ska veta att han har ALDRIG sovit längre än till 7:30 under sitt tre och halvt åriga liv! LOVELY!

Vi åt lite frukost i lugn och ro, Seth och jag. Han började spexa som vanligt och jag tog kort som vanligt =)


Frukostsmutsig om munnen och pappas extraglasögon....

När klockan närmade sig 12 åkte vi ner till kyrkan för då vankades det grillad korv. Mitt på parkeringen var en traktor. Gissa vem som blev överlycklig!!! Seth tog med sig Stefan och Lucas upp i traktorn en liten stund. Vilken lycka!


Sen satte sig Lucas och Seth hos Sture och åt korv. Sture är en underbar man som Seth gillar skarpt (och Sture gillar Seth skarpt också.)


Städdagen samlar många människor till trevlig gemenskap. (alla är inte med på bilden)


Frida var också där till pojkarnas glädje. De busar hela tiden och bara ääääääääälskar Frida.


Frida....


Jag skojade med Frida och frågade om hon ville följa med hem och skrapa Seths lekstuga som ska målas om. Gissa om jag blev förvånad när hon sa att hon gärna ville det. Jag skojade ju bara, men hon var så välkommen med och hjälpa till. Det går ju alltid fortare och roligare när man gör något tillsammans.

Hm.... vad ska man säga...

Är det någon ung man i lämplig ålder, som vill gå med denna fagra mö på hennes bal??? Hör av er såna fall!

Stefan passade på att fortsätta lägga sten runt huset. Seth satt bredvid och tittade på och hjälpte till ibland. =)


När vi skrapat färdigt var det dax att tvätta av lekstugan lite...


Seth fick ta ett härligt, välbehövligt bad efter detta och sedan blev det mys i soffan innan sängdax. Seth tar ofta kort på sig själv och andra och annat. Här kommer ett kort som han tog själv...


Jag undrar var Seth har lärt sig att räcka ut tungan på varje kort man tar på honom Hi hi=)

Nu kollar jag på Så ska det låta, eftersom Peter Johansson är med. Han är verkligen en fantastisk sångare!
Härligt att se fram mot en helg, som inte är fullbokad. Imorgon ska vi till Sala till en stor lekpark där med Ullis, Jonas och barnen och sen blir det mer jobb i trädgården. Härligt va!!!??? Underbart med vår!!!!

Blessings

Kommentarer
Postat av: designhappens

Härligt med lediga dagar och utomhusarbete. Efter valborg med del av släkten hade jag en arbetsdag i går. Första halvan av dagen var det arbetsdag i stallet, sen fortsatte vi hemma enda till kvällen. Idag vaknade jag med ömma muskler men gkäds åt en ny dag att få ha och röja vidare/ kram Maria

2009-05-02 @ 09:32:17
URL: http://designhappens.blogg.se/
Postat av: Frida

tack för the gratisreklam ang balen där ;) haha och förövrigt ser det ut som jag lider på riktigt när killarna skjuter på mig i fängelset haha. very nice

2009-05-02 @ 11:34:31
Postat av: Frida igen

och btw JÄTE fin header. gullig!=)

2009-05-02 @ 11:35:40
Postat av: magnus

Hej, Hopp!

Kul att se din fina blogg! Tack för senast, mycket trevligt valborgsfirande. Vi ses, ha det bra.

/Magnus

2009-05-03 @ 19:48:13
URL: http://magnusbohlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0