Äckelsjukdom

Hej alla vänner
Nu undrar ni kanske var jag har hållit hus... Jag har börjat komma upp till ytan igen, efter en rejäl, äcklig magsjuka! Oh, som jag avskyr denna sjukdom!!! Men det är väldigt skönt när man börjar må bättre igen.
Idag har jag sovit hela dagen och är fortfarande helt slut i kroppen och i huvudet.

Jag har världens underbaraste man!!! Inatt mådde jag verkligen jättedåligt och låg och grät och "skrek" på golvet i källaren, eftersom jag mådde riktigt riktigt dåligt. Då kom han ner till mig och satt hos mig och tröstade och höll om mig. Själv är jag helt nojjig om någon är magsjuk och vill inte ta på den eller vara nära den. Han är verkligen helt fantastisk!! Jag hade naturligtvis sällskap av Gandalf också. Hon travade efter mig till toan och sen tillbaka till madrassen, till toan, till madrassen osv. Härliga, knasiga katt!

Det som är surt är att vi skulle ha första körövningen idag inför 1:a advent och det är jag som är körledaren... Underbara Anna hoppar dock in på kort varsel och håller i körövningen! Visst är det fantastiskt med såna vänner?!!

Eftersom jag är magsjuk ska inte Seth till dagmamman imorgon. Man har som regel att om någon hemma är magsjuk så får inte barnet komma, eftersom det är så smittsamt. Så Stefan och Seth kommer vara hemma imorgon också. Hoppas verkligen att de slipper bli sjuka!!!



En bild på mig och min fantastiska man, när jag mår mycket bättre än jag gör nu!

Jag hade en härlig dag igår innan jag blev sjuk. Stefan var iväg med ungdomsrådet "Ragbag" efter mötet i kyrkan. Då passade jag på att baka en fin saffranskrans med vit choklad i och en mjuk pepparkaka och lyssnade på julmusik. LOVELY! Jag köpte även lite glögg och julmust, eftersom min tanke var att Stefan och jag skulle ha lite preadventsmys igår kväll. Det blev det ju inget av, men vi får ta det en annan dag!

Önskar er en skön kväll och att ni får vara friska!!!!

Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Hej Mis!



Tur att äcklet inte smittar via bloggen! :-)

Skönt att du mår bättre!!!!!!

Jag har "klippit" mig idag...

Kram

2009-11-16 @ 19:43:11
URL: http://bonnfrua.blogspot.se
Postat av: Therese

Nämen vännen då.. de lät inge kul alls!!

Hoppas verkligen att du är bättre nu!!



Ja, klart att vi planerar att komma till kyrkan och träffa er på söndag!! =) Funderade på att bjuda hit er på lite fika oxå, men jag gissar att det inte finns tid för det?? Eller??



Kramar

2009-11-16 @ 20:22:18
URL: http://pyretsparon.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Ååååhhhh Mia vad jag lider med dig! Det är verkligen världens äckligaste och dummaste sjukdom (ja...egentligen är det ju inte så, det finns ju cancer och andra otäcka sjukdomar. Men du vet jag menar...i dina och mina mått mätt). Skönt att höra att du är på bättringsvägen redan och att du har Stefan vid din sida. Marcus brukar också vara en pärla när jag mår illa. Han håller mig i handen och finns där som ett lugnande piller ;o) Det är kärlek det!



Puss och kram på dig!

2009-11-16 @ 21:35:58
Postat av: Lina

Usch och fy för magsjuka =(( Vad bra att det vände snabbt för dig! Här hemma är det fortsatt feber ch förkylning, nu är det även Amandas tur, samt att killarna pendlar fram och tillbaka i febern....ja, ja..och mig ska vi inte tala om feber? Ja, visst! Gilla läget helt enkelt...eller hur=)KRAM Lina

2009-11-17 @ 15:57:20
URL: http://www.homebylina.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0