Adventstök

Denna dag började inte som man vill att dagar ska börja. Seth ville inte klä på sig, borsta tänderna, ta på ytterkläderna eller åka till dagmamman. Han var arg och han grät, han försökte allt. Jag försökte också allt, pratade lungt med honom, blev irriterad och till slut arg. Ingen bra kombination =) När jag borstade tänderna på honom under vilda protester från honom, sa han: "men jag är ju bara ett barn". Ha ha. Var får han allt ifrån? Det hela slutade med att vi blev sams och pussades och kramades och sa att vi älskar varandra. Ingen rolig början på dagen precis, men när jag kom hem från jobbet möttes jag av Seth som kom springande mot mig och ropade Mamma!! och så fick jag en underbar kram.

Lucas och Oliwer följde med hem från dagmamman idag, eftersom både Ullis och Jonas jobbade sent. Det var mysigt att ha dem här. Vi tog fram bordsgrillen och grillade korv. De åt och var glada =)
Jag har även börjat ta fram adventsgrejer och hängt upp nya gardiner överallt och lyssnat på julmusik. Oh, vad jag myser!!! Imorgon kommer stjärnorna fram i fönstren. Får nog lugna mig lite att tända dem bara. Får bli på fredagkväll kanske =) Det råder ju olika meningar om när man ska tända stjärnorna i fönstren och jag tycker fredag, men Stefan tycker söndag, så det blir nog en kompromiss alltså lördag =)

Önskar er en skön kväll!!!


Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Idag tände jag ljusstaken i butiken... :-)

Är det inte den som sätter fram/upp stjärnorna som bestämmer?!?!?!? ;-)

Kram!

2009-11-25 @ 09:24:03
URL: http://bonnfrua.blogspot.se
Postat av: E-K

Haha, vad kul med jultema på bloggen!!

Fastän jag inte alls är lika begeistrad över jul och advent som du, tycker jag allt att det ska bli trevligt med lite ljusstakar och stjärnor i fönstren!

2009-11-26 @ 08:16:48
URL: http://emmakaka.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Åh, vad fint du har gjort här på bloggen! Din lilla julfantast ;o) Kram på dig

2009-11-26 @ 21:39:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0