Fisfrodo

Hej!
Ikväll drog vi igång med julsånger på Shalom, kören som jag leder just nu. Wow, vad roligt!!! JULSÅNGER!!! Jag älskar julen!
Efter Shalom blev det fredagsmys med ostkrokar och godis =) Mmmm.
Seth höll sig vaken tills farmor kom vid 20:15 så han fick träffa henne innan han somnade. Nu har jag gått och lagt mig och surfar lite innan jag ska sova.
Imorgon drar Stefan och jag iväg och jag ska försöka komma ihåg att ta med kameran så jag kan visa lite av den miljö vi ska vara i lördag-söndag. Oh, vad jag längtar!

Alltså, hur illa kan en katt fisa!!?? Frodo ligger här bredvid mig ungefär i höjd med min mage och hon fiser så att jag nästan... ja, ni vet. Det är äckligt!! Tur att hon är så söt samtidigt =).


Som tur är för Gandalf så ligger Fisfrodo bakom henne på detta kort taget för några dagar sedan =)

Önskar er en härlig helg!!!!


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hahahahahahahaha...Fisfrodo :o) Hon skulle passa bra in i vår familj. Alva springer runt och skiter riktigt illa hon med. Hugo höll på att trilla ur soffan ikväll när hon la av en smygare :o) Men jag ska inte bara skylla på henne...Marcus är rätt bra på´t han me!! ;o)



Kram och hoppas ni får det underbart tillsammans imorgon!

2009-11-06 @ 23:15:29
Postat av: Lina

Härligt med katter, hi, hi =)Hoppas ni får en skön och avkopplande helg tillsammans!! KRAM Lina

2009-11-07 @ 17:08:14
URL: http://homebylina.blogspot.com
Postat av: Bonnfrua

Fisar, så din make har fått en konkurent... :-) Jag kollade i albumet Janne fick när vi gifte oss och de två första utbölingarna skrev mycket om fisar! =0)Så det är som det är

2009-11-07 @ 20:09:56
URL: http://bonnfrua.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0