Välsignad med underbara vänner!

Vilken härlig helg vi haft!
Igår morse åkte vi till Örebro till våra underbara fina vänner Robert och Pernilla och deras barn! Vad vi har sett fram mot denna helg!
Stefan och jag fick en liten stund för oss själva och gick på Toys r us för att köpa julklappar till 8 barn ;0) (Seth och hans kusiner). Seth stannade kvar hos våra vänner och lekte. Han har trivts som "handen i handsken" =) Vi har inte sett mycket av honom, etersom Lukas och Meja varit de som gällt denna helg.

Robert och jag sjöng i kyrkan idag och övade därför igår i vardagsrummet mitt bland barn och leksaker. Oh, vad jag trivdes!




Fika och lek =)


Seth och den stora idolen Lukas! (Seth säger hela tiden "stora Lukas", eftersom en av hans vänner här hemma också heter Lucas)

När det blivit mörkt gick Robert, jag och några av barnen ut med varsin ficklampa och lite tomtebloss. Det var spännande =) Det var så härligt stjärnklart (de bor lite ute på landet så man ser stjärnorna bra).

Barn och tomtebloss =)








Kompisar!

En favoritgunga som Seth tyckte om. Den är gjord som en häst och sen gungar man fram och tillbaka på den. Rolig och enkel idé!


Idag gav vi oss iväg till kyrkan, som vi var med i under de fyra år vi bodde i Örebro. Stefan predikade (mycket bra) och Robert och jag sjöng (mycket roligt och det lät också bra =)) Det är fantastiskt roligt att sjunga med Robert!
Efter mötet satt vi och fikade länge och träffade gamla vänner! Så roligt!!!! Efter det åkte vi hem till Johanna och Tomas och åt middag. Tyvärr tog batteriet i kameran slut så jag kunde inte ta kort på dem, trist... Men vad roligt det var att få träffa Johanna och Tompa! De är så mysiga och härliga.

Vi har alltså haft en helg full av vänner och glädje. Jag är alldeles varm i hjärta och själ och mår så bra av denna helg =)

Kommentarer
Postat av: Stefan

Jag tyckte också att det var en underbar helg med underbara vänner och kära återseenden!

2009-11-25 @ 22:46:31
Postat av: Stefan

Jag tyckte också att det var en underbar helg med underbara vänner och kära återseenden!

2009-11-25 @ 22:48:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0