All by my self, don´t wanna be all by myself, anymore...

Försöker komma på något roligt att skriva om idag, för det börjar kännas tjatigt att skriva om influensan hela tiden, men det händer inte mycket roligt just nu... Idag har varit en trött dag. Influensan har verkligen slagit ut både Seth och mig. Vi låg i källaren i våra pyjamaser till 12. Det låter skönt och det var skönt, men jag skulle hellre känna att jag får krafterna tillbaka. Vi var ute en liten sväng och det var ungefär vad vi orkade. Jag blir nere av att bara vara inne, orkeslös och isolerad hela tiden. Jag känner mig så ensam. Tack och lov att Stefan är hemma igen. Hur klarar sig ensamstående föräldrar??!!

Till min stora glädje fick jag ett vykort som en uppmuntran från familjen Olsson, som numera bor i Karlskrona. Oj, vad glad jag blev =) Tack för det!!!

Jag sitter och köper grejer på tradera också, eftersom jag inte har så mycket att göra =) Men det är bra. Jag har fått tag på en overall, vinterjacka och vinterbyxor och ett par skor och lite annat till Seth. Mycket bra! Man har inte roligare än man gör sig, eller hur ;o)

Seth har börjat med ovanan att säga "mamma" HELA tiden. När jag svarar och inte får någon respons frågar jag vad han vill och då är han inte ens medveten om att han sagt "mamma". Märkligt och en aning jobbigt. Tur att han är så oerhört charmig också =) Idag när Stefan kommit hem från kyrkan satt de båda bredvid varandra i fåtöljen och spelade golf på playstation. Oj, vad söt han är. Jag blev alldeles tårögd. Stefan sa till honom att trycka på "krysset", jag antar att det är ett kryss på knappen man trycker på för att slå iväg golfbollen. De slog vartannat slag och när det var Stefans tur sa Seth hela tiden "kjysset pappa, kjysset!" Ha ha. Så söt!!

Skönt att jag alltid har Jesus hos mig! "Känn ingen oro, utan tro på Gud och tro på mig" Joh 14:1

Kommentarer
Postat av: mum

Hoppas ni snart får krafterna tillbaka, här har de knackat på lite i eftermiddag, skönt. Vad det är skönt att veta och känna att Jesus är med ALLA dagar och även nätterna, att man får känna sej buren även då det är tungt,det är inte bara mej Han är med utan även er också.

Kram och sov så gott.

2009-10-01 @ 20:23:16
Postat av: designhappens

Hej!

Så jobbigtför er att vara sjuka. Har sluppit svininfluensan hittills och ska få vaccinationen snart (all sjukvårdspersonal): detta med at ha dåligt samvete för att man är hemme, med barn eller med sig själv känner jag igen. Maken kallar mig Florence... Såg att du fått kort från Olssons i Karlskrona, borde kanske ha räknat ut att du känner dem, med tanke att du kommer från Örebrohållet. Är fd grannar och syjuntekompis mm. (Har hon bjudit på Bananpaj?) Världen är inte så stor...

Blir lite avundsjuk på dina Skittles, är en stor favorit här också men ffa den sura sorten. Köper alltid om jag åker Over there. Krya på er!!/ Kram Maria

2009-10-01 @ 20:28:10
URL: http://designhappens.blogg.se/
Postat av: mum

Hoppas ni ni får krafter och energi tillbaka snart, här har de knackat på i em.

Vilken styrka det är att ha Jesus med sej ALLA dagar och även nätter och veta att han bär oss genom alla prövningar man hamnar i, stora som små.

Tänker på er.

Kram och sov så gott.

2009-10-01 @ 20:29:48
Postat av: mum

Hoppsan det blev visst flera kommentarer, trodde den första försvann...

2009-10-01 @ 20:31:54
Postat av: Bonnfrua

"Kjysset pappa"

Idag hörde jag "föjsiktit mamma, det äj vajmt" när jag skulle ta soppa. :-) Hade måhända en liten dam fått förmaning strax innan?

2009-10-01 @ 21:17:55
URL: http://bonnfrua.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0