Dagen idag.

Idag låg vi kvar i sängen till 10! Märks att Seth inte är pigg än och inte jag heller. Brukar aldrig ligga kvar så länge. Jag blir otålig av att ligga för länge i sängen en lördagmorgon och Seth brukar verkligen inte vilja göra det. Men idag gjorde vi alltså det. Egentligen skulle vi till Klacka, utanför Nora för en släktträff, men det blev ju inget av med svininfluensa och allt... Istället tog vi på oss långkallingar (minus 5 grader när vi gick upp...) och traskade ut i trädgården där vi plockade undan utemöblerna och fixade lite med de fd blommorna vi haft =)

Seth har haft en sådär mysdag idag. Han gick själv och borstade tänderna - utan tjat från någon av föräldrarna. När jag borstat tänderna, sköljt dem med Listerin och petat dem med tandtråd och kom ut från toaletten så hade Seth tagit moppen man torkar golvet med och kört över alla golv på hela övervåningen. Oj, vad stolt och glad han var och oj, vad jag fick tårar i ögonen. Han ville hjälpa mig att städa och göra mig glad... Det värmde så i hjärtat!


Förste städare =)

Idag lagade jag också hans Nallepuhpuff, som varit trasig ett tag så att de små kulorna åker ur den. Han blev mycket nöjd med att kunna sitta i den igen =)

Vilar en stund.

Jag fick med mig goa äpplen från Kisa som jag gjorde äppelkräm av ikväll. Mmmm vad gott det är med nygjord äppelkräm =)

Lite mys med tända ljus! Nu är det höst på riktigt!

Stefan är iväg i kyrkan, eftersom det ska vara ungdomsmöte där ikväll och Seth och jag har "lördagsmys" med chipsen som blev över igår.

Speciell stil. Vilar, äter chips och kollar på "Bilar".

Idag när jag var en snabbis i affären och köpte jos och mjölk såg jag en mamma, som var lite dum mot sin son och jag berättade om detta för Stefan när vi satt och åt. Jag uttryckte mig då att jag fick ont i hjärtat när jag såg händelsen. Seth snappade genast upp detta och frågade om jag hade ont i hjärtat. Oj, vad svårt att förklara detta abstrakta uttryck... Men jag försökte iaf =) Mer kan man inte göra... 

Seth är inte direkt trotsig just nu, men han är oerhört dramatisk. Om han inte får som han vill hänger han med huvudet och stampar in på sitt rum, eller så ger han ifrån sig demonstrativa små skrik. Jag tycker de är lite roliga och ler mest åt dessa utspel. Ofta ler han själv åt sitt beteende =)

Nu ska en liten trött Seth i säng. Kan låta tidigt, men han är inte feberfri än och är trött.
Ha en bra kväll!

Kram

Kommentarer
Postat av: mum

Vår kräm blev också god, smakade mycket bra.

Hoppas ni blir friska snart.

Kram och god natt från ett par sjuklingar.

2009-10-03 @ 19:17:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0