För djup...? Antagligen ha ha =)

Syrran kommenterade förra inlägget och tyckte det var djupt =) Jag kan nog bara hålla med. Kanske inte helt lätt att följa med i mina funderingar, men jag har haft så mycket tid att fundera och grubbla och då blir det såhär ;o)
Ni får ta det för vad det är =)

Seth har fortfarande alldeles för hög temp, är trött och är dålig på att äta. Vi får nog ringa vc imorgon igen, för nu har han varit dålig i två veckor. Det är inte roligt att se sitt barn blek i ansiktet, med blåsvarta ringar under ögonen. Han är ganska slö och ligger mest still och det är ju inte så normalt. Han är uppe och busar och leker lite då och då, men största delarna av dagen ligger han bara.

Imorgon ska jag till jobbet igen. Känns skönt att få komma tillbaka! Fasar bara för allt som ligger och väntar på mig. Jag är fortfarande extremt trött och orkeslös. Inte sömntrött, utan verkligen orkeslöstrött! Jag har inte ens orkat baka kanelbullar idag, trots att det är kanelbullens dag =(
Lina som har haft jordens otur när det gäller att vara sjuk sista året säger ofta att det bara är att "gilla läget". Jag tycker det är så starkt av henne att säga så, för det är tungt att vara sjuk mycket! Hon om någon vet hur det är! Jag försöker att "gilla läget", men jag tycker ändå det är tråkigt. =)

Nu ska jag ändå gå och fixa lite kaffe och bullar, som finns i frysen =) Mmmm, det är vi värda!


Hoppas jag är såhär pigg snart igen =) Detta togs i lekparken i Mosås dagen innan Seth blev sjuk.

Ha en bra kväll!!!
Kramar


Kommentarer
Postat av: designhappens

Har du inte heller någon som gör ditt jobb när du inte är där?! Man kan bli stressad för mindre. Olssons har bott grannar med oss i Laxå. Nu har vi en vänrelation på facebook.... Alltid kul att höra av folk gör nu för tiden./ kram Maria

2009-10-04 @ 21:42:09
URL: http://designhappens.blogg.se/
Postat av: Bonnfrua

Hi Sis!

Jag sakrev inte för djup, bara att det var djupt.

:-)

Nu ska jag ta itu med pappershögarna, företagets sådana, det är det ingen annan som gör. Jag undrar hur många Bondfruar det är som sköter det administrativa åt ina karlar???? En ganska asenlig procent tror jag, det räckar att kolla lite i församlingen. :-)

Hoppas du får en hyfsad dag utan för mycket stress!!!

Kram

2009-10-05 @ 09:36:11
URL: http://bonnfrua.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0