Familjedag

Ja, som sagt, idag har vi haft en familjedag. Det har varit toppen!!! Det enda lilla molnet på himlen är väl att Seth är inne i den värsta trotsperiod han någonsin varit i (och ändå vet jag andra som har det värre, så jag borde inte klaga =)) Han pendlar mellan att vara hur gullig och glad som helst till att få utbrott och bli arg till att bli glad och sprudlande igen. Märkligt... Det värsta är nog att när han får sina utbrott så blir både Stefan och jag väldigt fnissiga och det är inte bra. Vi försöker att dölja det och hoppas vi lyckas =)

Vi bestämde oss för att åka till IKEA i Västerås, så vi styrde kosan dit efter frukost. I somras var vi med familjen Myrsell på IKEA utanför Gävle och då var Simon och Seth i lekrummet, vilket Seth började prata om när vi berättade att vi skulle till IKEA. Han ville till lekrummet och hoppa i bollarna idag också. Vi sa att han i såna fall fick vara där själv, eftersom vi inte får vara med och det ville han. Så vi lämnade vår stora kille hos "tanten" i lekrummet. Det snörpte till i hjärtat på mig när jag gick därifrån. Han är så stor, duktig och modig vår lilla kille. Han var där nästan en hel timma innan vi hämtade honom och åt lunch.

De hade ansiktsmålning på IKEA och jag blev eld och lågor och ville att Seth skulle bli målad, men han totalvägrade. Då helt plötsligt blev han blyg och vågade inte bli målad. Konstigt det där. Han är ju aldrig blyg och så blir han blyg för detta. Förresten så var det nog mamman (jag) som var mest angelägen om att han skulle bli målad i ansiktet =). Men han behövde inte när han inte ville, snällt av mig va ;o)

När vi var färdiga på IKEA åkte vi över till Toys R Us för att Seth skulle få köpa vad han ville för sin peng han fick av gammelmormor och gammelmorfar när vi hade kalas för alla kusinerna i september. Vi förklarade för Seth att han fick välja en sak at handla. När vi kom in i affären valde han det första han såg. Vi bad honom att titta genom hela affären först för att sedan bestämma sig. Så det gjorde han. Han bestämde sig för en Thomas tåget bana. Jag tycker han var jätteduktig. Han gnällde inte om att få flera saker och han bestämde sig och sa flera gånger att det just var banan han ville ha.
När vi kom hem byggde vi ihop den direkt.


Tack Gammelmormor och Gammelmorfar för den!!!

På väg hem från Västerås stannade vi till hos Roger, som har fyrhjulingen, Stefan lånade när han jagade. Seth ville så gärna få åka med på fyrhjulingen och har pratat om detta, så vi frågade Roger om det var okej att han fick göra det. Roger, snäll som han är, sa att det var okej!!! Tror ni Seth var nöjd??? Tror ni Stefan tyckte det var roligt!!!??? Tror ni jag sprang och tog kort!!!??? Ha ha.




Två nöjda killar =)

Seth och Stefan tog en tur ute i trädgården och krattade upp löv nu på eftermiddagen och jag passade på att fixa lite inne.



Nu ikväll har Seth badat och jag passade på att stryka lite tvätt, eftersom tvättstugan är precis bredvid badrummet. Helt plötsligt kände jag att det luktade mycket tvål. I badkaret hade Seth hällt ut en hel schampoflaska och en fjärdedel tvålflaska!!!!!! Inte så bra!!! Det blev till att skölja av honom och ta upp honom ur badet. Och nej, han fick inte skäll för detta. Det är inte lätt att veta vad man får och inte får göra, men jag förklarade för honom att han inte får göra så igen. =)

Det har varit en härlig familjedag och jag är jätteglad att vi har fått kvalitetstid tillsammans alla tre.
Nu ska vi äta kvällsmacka.

Kramar och ha en bra kväll!!!

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Vilken härlig dag ni har haft! Vad Seth är duktig...Sethponken mosters ;o) Tänk att han ville vara alldeles själv med IKEAtanten i lekrummet medan ni handlade...det är modigt!



Nu snart ska barnen sova här hemma och jag ser fram emot en filmkväll med min sjukling.



Kram

2009-10-31 @ 19:29:51
Postat av: Emelie

Det lät som en mycket mysig dag med kvalitetstid i fokus. Gott!

Nästa gång ni styr kosan mot Västerås så kom förbi hemma hos oss. Vi bor ju här numera! =) Hälsa familjen och ha det gott. Kram!

2009-10-31 @ 19:54:32
URL: http://anglaprinsessan.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vet inte riktigt när det kan ha varit, hon kanske var i Laxå och hälsade på?

Postat av: Anonym

Vilken härlig dag. Har läst några dagar tillbaka hos dig och blev lite nyfiken på "aloe veran". Hade en gång ett stift som var bra till ALLT:-)

Ha det gott.

Kram Anita

2009-11-01 @ 20:57:25
URL: http://travtanta.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0