Hemma!

Hej igen.
Nu är jag hemma igen efter ett par fullspäckade dagar i Göteborg. Seth och Stefan har också varit och är borta i helgen. Stefan hade återträff för Kaplanutbildningen på Viebäck och Seth var hos sin farmor. Stefan och Seth är kvar hos farmor, så jag tar det bara lugnt och har det skönt här hemma. Det är skönt att få en dag eller ett par timmar då och då och vara ensam hemma, men jag vill inte vara det mer än så... =) Saknar mina pojkar oerhört!!!

Helgen har varit fylld av seminarier om musik och kreativitet. Seminarier och storsamlingar har gett mycket inspiration och nytändning när det gäller mitt musikengagemang i kyrkan. Vad bra det är att få komma iväg och träffa massor andra musikledare och musiker från hela landet och sjunga ihop och lyssna på seminarier och prata om ens ledarskap och musicerande. Det var också mycket roligt att få åka på detta med Jonas och Ulrica och få dela upplevelser och funderingar man fått, med sina vänner.

Nu sitter jag här och ska titta på Jane Austens Northanger Abbey =) Passar på nu när Stefan inte är hemma =) Jag sitter i soffan i en mysdress och mina favorit raggisar, som mamma har stickat till mig. De är SÅ sköna och härligt "flicksöta". =)



Ha en skön söndag! Det ska jag ha =)
Stora kramar från mig till dig!!!

Kommentarer
Postat av: Marie Breskic

Urgulliga sockar!

2009-10-12 @ 09:33:51
URL: http://mariebreskic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0