Familjen

Idag lämnade vi Avesta tidigt på morgonen för att lämna av Stefan vid Arlanda. Oj, det var tungt. Seth grät när Stefan försvunnit ur sikte. Det är första gången han grät när någon av oss har åkt iväg. Det var som att han kände på sig att nu ska Stefan vara borta länge. Det som känns värst med att han är borta nu är att vi inte kan ringa varandra varje dag, dels pga priset och dels pga tidsskillnad och schemat de har. Så ikväll blir första kvällen någonsin jag går och lägger mig utan att prata med Stefan först... (Sen vi gifte oss alltså.) Usch. Han är framme i Louiseville (tror det stavas så) vid ca 1:15 svensk tid. Då är klockan 18:15 där. Hoppas verkligen han får en härlig tid där!!!

Seth och jag styrde kosan till Mosås, utanför Örebro. Jag är riktigt stolt över mig själv som körde själv från Arlanda. Jag gillar nämligen inte att köra i större städer och själv på vägar jag inte kört förut. Men det gick så bra så bra. =) Jag var inte ens nervös.

Så nu är vi hos bror min i Mosås och har det bra. Vi har haft en jätteskön eftermiddag! Marcus är iväg och spelar på en spelning och vi andra har varit i lekparken och så. Stefan har med sig vår kamera så jag har hjälpt Lovisa att ta bilder med hennes kamera så jag kan visa lite kort trots allt =) Det är verkligen så roligt med Lovisa. Vi har så roligt ihop.


Lördagsgodis och kladd... ha ha


Våra transportmedel till lekparken =)



Söta Alva.


Busalva och faster Mia.=)


Full fart!



Vi var ju också tvungna att vara med och leka och framförallt vara med på kort ha ha. Vi är så lika Lovisa och jag =)

 
No words needed hi hi.


Mmm, picknick i form av bullar och ballerina.


Lovisa och Hugo fikar  


Alva och Seth härmar Lovisa hi hi.


Alva testar på klätterväggen, men tyckte det var mysigare att sitta i mammas händer, så där blev hon sittandes glad och nöjd ganska länge.


Pojkarna gillade också klätterväggen.


När vi kom hem blev båda pojkarna kissnödiga och ställde sig och "målade" staketet som de själva säger =) Ja, vad ska man säga... boys will be boys, liksom.

Nu sover alla barnen och Lovisa och jag väntar på Marcus och pizza. Så blir det en riktig tjejfilm i form av "A shopoholics bekännelser" eller vad den heter. Blir nog mest Lovisa och jag som kollar. Marcus kommer nog inte vara helt nöjd med filmvalet, men han älskar ju sin fru och syster, så han går nog med på att se den, eller vad tror ni?

Önskar er en jätteskön kväll!!!!
Kramar


Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Sitter och småmyser när jag ser era kort... men ack, att vara utan sin make så länge utan att ens kunna prata... strongt gjort Mia! Hoppas att filmen var bra!

Ha det så ses vi ju snart!

2009-09-19 @ 23:41:14
URL: http://bonnfrua.blogspot.se
Postat av: Gubben din

Ja det gjorde verkligen ont i hjärtat när jag gick och jag fick bita ihop för att inte börja gråta redan i säkerhetskontrollen. Jag saknar er sjukt mycket redan!!

2009-09-20 @ 03:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0