Kalas

Ja, nu är Seth och jag hemma igen. Det gick bra att köra hem, trots att jag inte är helt pigg. Dock är jag mycket piggare idag. Seth har nästan ingen feber heller. Blir hemma och vabar imorgon, eftersom han behöver vara feberfri en dag innan han ska till dagmamma igen. Tyvärr har mamma blivit smittad. Hon som aldrig har feber... Lovisa är sjuk fortfarande och brorsan känner sig också hängig. Vilket gäng va? Det var en långdragen historia för många detta...

Men nu vill jag prata om något roligare. Vi har haft en härlig helg och barnen har firats - även Hanna och Seth som inte fyller år nu =) Oj, det var som värsta julafton för dem. Hanna och Seth fick "tröstpaket", men det märkte de nog inte. De var så lyckliga över sina presenter. Det värmde så i hjärtat att se dem.


Gammelmormor Britta hade ett paket till alla barnbarnsbarn.

Först läste hon upp detta:

(Internt, som man kan förstå om man läser min systers blogg http://bonnfrua.blogspot.com om hennes barns kviarvanor =))

Så fick alla barn varsin sådan här:

Visst är de roliga min mormor och morfar.
De följer även kändisdjungeln och idol! Det tycker jag är coolt. Mormor satt och diskuterade vilken av de två killarna Kalle och Piotr (tror jag de heter) som vi svenska folket ska rösta på. Hon tyckte nog Kalle ska gå vidare. Jag tycker min mormor och morfar är de coolaste!!!


Spända kusiner som väntar på presenter:
Alva, Hanna, Hugo, Albin och Seth.


Några av paketen =)


Spända barn som väntar på fiskdammen... De fick GODIS.. eller vad fick de egentligen?
Marcus gav dem konstiga saker först... sedan fick de sin godispåse =) Alla barnen tyckte det var jätteroligt. Humor på hög nivå ;o)


"Seth fick min tandborste"!!!! säger Hugo =)


Och så blev det tårta... (en sjuk och tapper Lovisa.)

Mamma försökte få både Alva och Hanna att sitta i hennes knä samtidigt, men Hanna var inte riktigt på humör, så jag erbjöd mig istället =)
 

Bullens varmkorv till kvällsmat

Nu får de alla plats i soffan, men vi satt och spekulerade i hur det kommer vara om tio år när vi alla träffas. Kul att fundera över =)


Det är ju tradition att träffas i mormor/farmor och morfar/farfars säng på morgnarna. Där får man ballerina och lite saft =) och får leka med bilar. Det är hög mysfaktor det.


Trötta barn kollar på Peter Pan.

Oj, vad jag tycker det är trist att vara hemma själv nu. Jag längtar sååååååååå efter Stefan! Det är jätteskönt att mamma varit här och att jag kunde åka hem till Kisa lite annars hade jag nog gråtit mig till sömns varje kväll. Jag är ju ensam mycket och jag tycker ju egentligen inte om att vara ensam alls...

Försöker lägga in några video på Seth, som mamma spelade in med honom under en av hans piggare stunder. Hur härlig som helst, tycker jag =)


Ibland kan man fastna med vissa ord ha ha.


Jag älskar detta barn!!!

Jag önskar dig en skön kväll och hoppas du får en härlig vecka!

Kommentarer
Postat av: Bonnfrua

Så festligt det är att läsa din o Lovisas blogg när man själv har varit med om samma sak. Tre olika versioner av samma upplevelse. Coolt!

Krya på er!

Kram!!!

2009-09-27 @ 23:30:33
URL: http://bonnfrua.blogspot.se
Postat av: Lovisa

Hihi...jag håller med Åsa :o)



Jaha...jag blev alltså hemma idag också. SÅ TRIST!!! Ligger fortfarande över 38 så det finns ju inte en chans att orka med jobbet och flänga och fara mellan olika uppdrag. Men fy vad tråkigt det är att bara ligga hemma. Jag orkar ju inte ens städa och tvätta...vilket detta hushåll egentligen är i väldigt stort behov av. Det ser ut som en svinstia och snart är det dags för ytterligare ett kalas här hemma :o( SUCK!!!!



Hoppas ni har det bra idag, du och Seth!



Kram Lovisa

2009-09-28 @ 09:27:54
Postat av: E-K

Jag håller med din mormor - hoppas hon utnyttjade sin sms-röst! :)

2009-09-28 @ 11:55:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0